Køge
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 21. november 2017

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 21. november 2017

DR1

00:25  

Herrens Veje (9:10)
Herrens Veje (9:10) Ovenpå en succesfuld bogudgivelse flytter Christian ind i sin nye lejlighed. Hans ungdomskærlighed, Nanna, dukker pludseligt op i hans liv igen - og det sætter forholdet til Amira på spil. Alt kulminerer for Elisabeth, der for alvor er splittet mellem Johannes og Liv, som vil have hende med til Berlin. Augusts følelsesmæssige engagement i sagen med de to illegale asylansøgere tager til, hvilket blot skaber mere afstand mellem ham og Emilie. Endelig fortæller han Emilie sandheden om drabet på den uskyldige kvinde under sin udsendelse. Serien er uegnet for mindre børn. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Morten Hee Andersen m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Poul Berg Instruktion: May el-Toukhy Facebook: HerrensVejeDR Sendes med synstolkning på DR1Syn

01:25  

Til undsætning (1:48)
Til undsætning (1:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops (RSO) er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. RSO må i aktion, da to teenagere forsvinder fra en lejrskole i bjergene. Er de to unge stukket af? Eller er der sket en ulykke i det uvejsomme terræn?

02:05  

Til undsætning (2:48)
Til undsætning (2:48) De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. Dean redder en hemmelighedsfuld ung kvinde fra at styrte i døden. Og selv om han ved, at det er uklogt, indleder han en affære med hende. Samtidig redder Lara en mand, der konstant søger spænding. Det vækker hendes egen indre adrenalinjunkie til live.

02:50  

Spooks (10)
Spooks (10) En engelsk bank bliver frarøvet en milliard dollars, og Tom og hans hold fra efterretningstjenesten MI5 får ordrer om at finde både tyven og pengene. Danny anbringes som muldvarp i banken og får nys om, at den er indblandet i hvidvaskning af stjålne penge fra Rusland. Zoes privatliv lider under sagen, da hendes nye kæreste viser sig at have forbindelser til en involveret schweizisk bank.

03:40  

Store forretninger II (7:10)
Store forretninger II (7:10) Det er turbulente tider i Selfridge's. Henri er blevet anholdt af politiet, mistænkt for at være tysk spion. Og mens Harry selv er på hemmelig spion-mission i Tyskland, havner han i avisernes overskrifter - beskyldt for at have solgt defekt udstyr til den britiske hær.

04:25  

Hammerslag 2014 ( 14)
Hammerslag 2014 ( 14) Hammerslag er i aften taget til Fyn. Første stop er i Faaborg - her venter mæglerne en bolig med en have, der er noget ud over det sædvanlige. Næste stop er i det sydøstlige hjørne af Fyn - i Svendborg. Hvad mon 125 flotte kvadratmeter koster på disse kanter? Vi slutter aftenens Hammerslag i Odense - i forstaden Dalum. Her skal mæglerne gætte prisen på en gennemrenoveret villa. Sendt første gang 21.10.14

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

DR Friland: Så langt så godt (3:6)
DR Friland: Så langt så godt (3:6) Jonna & Peter tog springet med teenagesøn og vovse fra 340 m2 villa til 24 m2 skurvogn. I dag bor familien i Frilands eneste færdige hus og nyder i fulde drag deres nye liv i gældfrihed. Men ingen happy end uden trængsler. Værst var det da sønnen Sigurd ikke trivedes i skolen. Vært: Berit Wheler Sendt første gang 30.11.05

05:55  

Søren Ryge: Fluemanden
Søren Ryge: Fluemanden På en lille ø i den stockholmske skærgård bor Fredrik Sjöberg. Han er forfatter, og han samler på fluer, svirrefluer. Han er blevet æresdoktor på grund af sine fluer, er bindegal og stærkt underholdende. Når han fanger fluer, ligner han en balletdanser. Bagefter slår ham dem ihjel med cyankalium. Sendt første gang 24.07.14

06:25  

80'erne tur/retur: 1985
80'erne tur/retur: 1985 I 80'erne tur retur skal vi på en rejse gennem et legendarisk årti. Denne gang tager vi et nostalgisk kig i bakspejlet på året 1985. Vi ser tilbage på store og små begivenheder, fra ind og udland. Den internationale terror kommer til Danmark, da en bombe springer midt i København - Danmark slår Sovjetunionen til VM og hele landet synger med på Nannas støttesang "Afrika".

06:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:40  

Kender Du Typen? (7:10)
Kender Du Typen? (7:10) Aftenens hovedperson i "Kender Du Typen?" er en selverklæret lampefetichist, der også har en stor kærlighed til dødningehoveder og kvægkranier. Yndlingsforfatterne er Bukowski og Hemingway, og når det bliver for tungt, så kan man altid bladre i samlingen af gamle Playboy-magasiner. Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup får deres sag for, når de skal finde navnet på den kendte dansker, de er på besøg hos. Vært: Mads Steffensen

08:25  

Vi er Landsholdet - fra drenge til mænd (3)
Vi er Landsholdet - fra drenge til mænd (3) Det er afgørelsens time for Åge Hareide og landsholdet. Den direkte vej til VM er ikke længere mulig, så holdet må satse på at komme i play-off kampe om de sidste fire VM-billetter. Konkurrencen er hård - også internt på holdet. Angriberen Nicklas Bendtner får comeback, mens forsvarsspilleren Riza Durmisi overraskende bliver sat af. DR følger landsholdet indefra, på vejen mod VM i Rusland i 2018.

DR2

00:20  

Børn alene på flugt
Børn alene på flugt Hans far er død og hans bror er såret. Hans hjemby er bombet sønder og sammen og den 16-årige dreng Ghaith flygter alene ud af Syrien. Vi følger Ghaith´s dramatiske flugt op gennem Europa helt tæt. Vi oplever med Ghaith¨s egne optagelser hans forsøg på at forhandle med menneskesmuglere i Tyrkiet, hans ankomst til Athen, og rejsen op igennem Grækenland, Makedonien, Serbien, Ungarn, Østrig og Tyskland. Undervejs knytter han tætte bånd til de mennesker, han møder. Blandt andet drengen Abdol, som ender med at blive smuglet gennem Danmark til Sverige. En skæbne i et af vor tids største flygtninge katastrofer.

01:05  

Børn Alene på Flugt: Venter på mor
Børn Alene på Flugt: Venter på mor Dansk dokumentarprogram fra 2016 12-årige Amir krydser grænsen til Danmark alene. Hans familie er stadig i Syrien, og hans største ønske er at få dem til Danmark i sikkerhed. Vi følger Amir den første tid på asylcentret i Nykøbing Sjælland, hvor frustrationerne ind i mellem koger over, og hvor venskaber bliver skabt for livet. På asylcentret møder vi også den 17-årige Khaled, der flygtede fra Syrien, da han blev indkaldt til hæren. Khaled har kræft i benet og han håber nu på, at han kan få hjælp i Danmark. Da Amir lykkes med at få asyl, forlader han sine venner på centret og flytter i dansk plejefamilie hos Luna og Thomas. De hjælper ham med det, som er det vigtigste.

01:50  

Flugten fra Syrien - i børnehøjde
Flugten fra Syrien - i børnehøjde Siden borgerkrigens start i Syrien i 2011 skønner man, at omkring ni millioner syrere er flygtet, halvdelen af dem børn, der er flygtet med eller uden deres forældre. Instruktøren Hernán Zin har fulgt syv børn gennem et år. Syv børn, der har oplevet ubeskrivelige rædsler for nu at sidde fast i midlertidige flygtningelejre og lukkede grænser. Som Yara siger: 'Jeg efterlod alt i Aleppo, mit tøj, mit legetøj, min seng. Nu sover vi på sten, og det er en måned siden, jeg er blevet vasket'.

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Horisont
Horisont

07:25  

Hackernes hemmelige våben
Hackernes hemmelige våben For første gang får vi den komplette historie om Stuxnet, en selvreplikerende computervirus fra 2010. Virussen, der angiveligt blev sluppet løs af USA og Israel for at sabotere Irans atomprogram, endte med at sprede sig langt ud over det oprindelige mål, men hverken USA eller Israel har erkendt, at de stod bag. Dermed blev Stuxnet det nyeste våben i en hemmelig krig, hvor computerprogrammer afløser bomber.

DR3

01:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:55  

Zoo III (12:13)
Zoo III (12:13) Holdets fly rammes af en katastrofal ulykke i hybridzonen. Dariela og Tessa begiver sig af sted for at redde dem.

02:35  

USA's ekstreme raceuroligheder
USA's ekstreme raceuroligheder I august 2014 bliver den 18-årige afroamerikaner Michael Brown skudt og dræbt af en hvid politibetjent i byen Ferguson i delstaten Missouri, efter han har begået røveri mod en kiosk. Lige siden har der været store protester i byen, som kræver svar på politidrabet. Demonstranterne mener, at skuddrabet var unødvendigt og racistisk, eftersom Michael Brown var ubevæbnet. Tv-værten Reggie Yates besøger byen et år efter skudepisoden.

03:35  

Romaerne kommer (2:4)
Romaerne kommer (2:4) De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. Suell og Ibis prøver at skrabe penge ind til deres tøjprojekt. Derfor tager de til Distortion for at sælge drinks og spille fodbold.

04:05  

Romaerne kommer (3:4)
Romaerne kommer (3:4) De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. Ibis skal til sin sidste eksamen, og hele familien venter udenfor og er klar til at give ham huen på. Silvija reflekterer over at være roma og vil udgive en bog for at inspirere andre roma-kvinder.

04:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:50  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

00:50  

Antikkens store tænkere - Buddha
Antikkens store tænkere - Buddha Tre af antikkens store filosoffer, Buddha, Konfutse og Sokrates levede alle mellem det 5. og det 6. århundrede før vor tid, og legemliggjorde skiftet fra en afhængighed af det overnaturlige som en forklaringsramme for verden til en ny rationel forståelse. Da Buddha (ca. 450-370 f.v.t) var i tyverne forlod han sin familie og sit hjemland for foden af Himalayabjergene for at indlede en livslang ambitiøs filosofisk søgen efter en løsning på al menneskelige lidelse.

01:50  

Himmler - Dagbog fra en Gestapochef
Himmler - Dagbog fra en Gestapochef Portræt af Gestapo-chefen og den øverstbefalende i SS, Heinrich Himmler. Et nyligt offentliggjort arkiv med hundredvis af private breve, dagbøger og fotos tilhørende tyske Heinrich Himmler (f. 1900) fortæller historien om en kærlig mand og en hengiven far, som på samme tid var manden bag nogle af de værste grusomheder under 2. Verdenskrig.

03:25  

Kvit eller Dobbelt (8:10)
Kvit eller Dobbelt (8:10) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

04:25  

Kvit eller Dobbelt (9:10)
Kvit eller Dobbelt (9:10) Vi er kommet til næstsidste program i vor 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

05:45  

Dagens sang: Underlige aftenlufte
Dagens sang: Underlige aftenlufte - sunget af et af DR's kor.

05:50  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:00  

Mit liv som Bent - dansk hverdagskomedie (3:10)
Mit liv som Bent - dansk hverdagskomedie (3:10) Det knaser ikke bare i Bents kæresteforhold, men også i tidens parforhold. Derfor kan Bent ernære sig som privatdetektiv med utroskab som speciale. En practical joke fører til et længe ventet opgør mellem Bent (Henrik Lykkegaard) og hans dominerende mor (Birthe Neumann). Manus og instruktion: Jens Folmer Jepsen. Sendt første gang 2001

06:30  

Mit liv som Bent - dansk hverdagskomedie (4:10)
Mit liv som Bent - dansk hverdagskomedie (4:10) 1985. Bent, Helle og de andre venner fra kollegiet drager på ferie i Spanien, hvor de oplever den totale frihed i Ulla Karins forældres sommerhus. Sammen med Lene Fisker får Benjamin hul på en frydefuld side af livet, der hidtil har været hemmeligt for ham. Og Ulla Karin tager for sig af de spanske lækkerier - med uventede følger. Idyllen stopper brat, da Bent får et opkald hjemmefra .... Manus og instruktion: Jens Folmer Jepsen. Medvirkende blandt andre: Henrik Lykkegaard, Jesper Asholt, Camilla Bendix, Kamilla Gregersen og Andrea Vagn Jensen. Sendt første gang 2001

07:00  

Landsbyen (23:44)
Landsbyen (23:44) Det er dagen, hvor byrådet behandler forslaget om at stoppe byggeriet af butikscentret. Vedtages det, vil Tømmergården, og dermed Aksel og Frank, stå overfor økonomisk ruin. Spørgsmålet er, om borgmester Kjeldsen har styr på sit flertal? Mens Lisbet beder Matisen om en lille million, fortsætter Karen sine planer med Frank, Mille skaffer sig arbejde, og Johannes chokerer Ingeborg. Eva: Chili Tur|èll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Mille: Kirsten Lehfeldt. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Julie: Marie Ingerslev. Karl: Preben Ravn, Desuden medvirker: Lotte Olsen, Peter Schrøder, Kirsten Norholt, Maurice Blinkenberg, Michelle Bjørn-Andersen, Lars Knutzon, Kurt Ravn, Vibeke Hastrup, John Hahn-Petersen, Claus Bue, Birgit Thøt, Søren Steen og Morten Kirkskov. Manuskript: Kristen Bjørnkjær og Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Gråbøl. Foto: Henrik Herbert. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1995

07:30  

Landsbyen (24:44)
Landsbyen (24:44) Mens Ingeborg venter på hospitalet for at høre nyt om Johannes, tager Eva til København for at opsøge Thomas og høre nyt om Astrid - her ser hun noget, hun ikke skulle have set. Ulrik får problemer på flere fronter - mens Bjarne stiller Frank og Aksel overfor et ultimatum. Skal Aksel virkelig sælge Brydegård? Og hvad siger bankdirektør Bak-Nielsen til Bjarnes krav? Også Frank tager turen til København, hvor han får gevinst i en sidegade. Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Astrid: Helene Egelund. Mille: Kirsten Lehfeldt. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Julie: Marie Ingerslev. Desuden medvirker: Lotte Olsen, Peter Schrøder, Kirsten Norholt, Maurice Blinkenberg, Lars Simonsen, Michelle Bjørn-Andersen, Lars Knutzon, Kurt Ravn, Birgitte Raaberg, Grethe Holmer og Claus Flygare. Manuskript: Kaj Nissen og Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Gråbøl. Foto: Henrik Herbert. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1995

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Nu er jord og himmel stille
Dagens sang: Nu er jord og himmel stille - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal fra 1998 med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. tyske soldater og britiske statsborgere, klude, der bliver til vat, en prins, der pavestolt inspicerer sit land nedefra, om kongeligt guld og elfenben, kongelige perler, krystaller og ædelstene, tilmed i farver, om sporvognens fremtid, om Carlsen, der altid var go', om østtyskere, der stormer en vesttysk ambassade, om en kendt dansk politiker på kanten af sin karriere, og om fodbold og litteratur. Sendt første gang 1998

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (26)
Zorro (26) Magtspil

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts Tortuga-opgradering

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Kolonien - Det store opgør (21)
Kolonien - Det store opgør (21) Albert og Viktoria prøver at få den syge Sille ned til båden, men Milan opdager dem. Milan vil sejle til fastlandet sammen med Niklas og Carl, men så træder Albert i karakter og forsøger at forhindre det.

07:20  

Vi' bare bjørne (23)
Vi' bare bjørne (23)

07:30  

The Next Step III (2)
The Next Step III (2) Klar, parat, start

07:50  

Freaktown (15)
Freaktown (15) Latterknoglen

08:03  

Mønk
Mønk

08:06  

Mønk
Mønk

08:07  

Nina Patalo
Nina Patalo

08:15  

Ramasjangskolen
Ramasjangskolen "ZZZZZZZ" Det er en noget træt og udkørt inspektør, der tager imod eleverne Luna, Emil og Noemi fra 4.a på Herfølge Skole. Han har nemlig været til byfest dagen før og er ikke helt kommet sig efter nattens strabadser. Men så er det godt, at de tre nye elever på Ramasjangskolen er friske og veloplagte og klar til at modtage undervisning. I dag står den nemlig på drama ved Jacob Riising og musik hos Sigurd Barrett. Luna, Emil og Noemi skal være yderst kreative for at bestå de to fag, så de alle sammen kan nå til eksamen og svare rigtigt på spørgsmålene. Her vil det vise sig, om de får fingrene i billetten til årsfesten, så de kan feste med alle deres klassekammerater.

08:35  

Backstage II (11)
Backstage II (11) Maximalt morsomt: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I elvte afsnit beslutter Max sig for at være stand-up komiker og tager imod Claydermanns råd om at lave grove jokes om de andre. Det er sjovt lige indtil det går udover Claydermann selv.

08:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Baby pindsvin har hjemve.

05:20  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Silki og blæksprutten

05:30  

Hjørne Bjørne III (22)
Hjørne Bjørne III (22)

05:35  

Rosa fra Rouladegade III (8)
Rosa fra Rouladegade III (8) På armene af Aras far er der vildt mange tatoveringer. Og det passer måske meget godt til ham, for han er glad for at male og lave graffiti, og en gang imellem er Ara også med. Men Aras far og mor er skilt, så det er kun nogle gange, Ara bor hos sin far, og resten af tiden savner hun ham. Derfor vil hun gerne bage en kage til ham i Rosas kagehus. Sammen forklæder Rosa og Ara sig og udspionerer ham for at finde ud af, hvordan kagen skal se ud, og hvad den skal smage af.

06:05  

Sarah og And (21)
Sarah og And (21) Kamera

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Fest med flagermus

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Raketdrengen

06:30  

Mumitroldene (41)
Mumitroldene (41) Filifjonken og vampyren

06:40  

Grinebider
Grinebider Et sjovt stakit

06:45  

Masha og Bjørnen (3)
Masha og Bjørnen (3) Et nyt nummer

06:55  

Quizdyrene - Araen Sugar
Quizdyrene - Araen Sugar Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det araen Sugar, der får chancen for at vinde en flot præmie, når quizværten Stefan kommer på besøg og quizzer ham om dyrene i Grønland. Men selvom Sugar er en selvsikker fugl, så er det ikke sikkert han kommer flyvende gennem quizzen.

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (16)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (16) Statuen af prinsen

07:20  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (12)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (12) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. En sprællemand stiller op til Jyllandsmesterskaberne i sprælning. Det går rigtigt godt lige indtil hans hoved ved et uheld falder af. Briller ønsker sig et overskæg, så Onkel Reje tager ham med til Troldmanden Lord Hundelort, da han kan trylle overskæg på Brille, hvis han altså består de 3 svære prøver. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

07:35  

F for Får (19)
F for Får (19) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris VI (14)
Gurli Gris VI (14) Spejle

07:50  

Gurli Gris VI (15)
Gurli Gris VI (15) Pedro kommer for sent

07:55  

Stop! (2)
Stop! (2) Klaras far har bagt nogle virkelig gode boller til hendes navnedag. Klara vil gerne spise dem med det samme, men far siger, hun må vente til i morgen. Hvis bare Klara kunne gøre, så det blev i morgen nu...

08:05  

Morten Skildpadde (20)
Morten Skildpadde (20) Morten og julestemningen

08:30  

Sofus II (2)
Sofus II (2) Sofus lander hos Milan, der bor i Grønland. Milan skal ud og sejle med sin familie i fjorden, og han håber på, de fanger en stor fisk, som de kan spise. Men fiskene er vist svømmet et andet sted hen, og Milan må prøve at være meget tålmodig. Milan giver Sofus en farvelgave, så han selv kan tage på fisketur.

08:45  

Mit kæledyr - en hamster
Mit kæledyr - en hamster Julie er 8 år og drømmer om at få en hamster. I dag får hun besøg af 9-årige Emilie, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Julies mor og far kigger med og vurderer, om Julie måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

08:55  

Minisekterne (33)
Minisekterne (33) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:10  

Kål eller kanyle (3:6)
Kål eller kanyle (3:6) I det tredje program i serien "Kål eller kanyle" følger vi 43-årige Hans Jørgen og 52-årige Connie. Mens Hans Jørgen ønsker sig mere ungdommelig energi og overskud i hverdagen, så drømmer Connie om at se yngre ud på sit arbejde som stewardesse, hvor hun begynder at være en af de ældste. Connie går kanylevejen og får behandlinger af hudlæge Jørgen Esmann. Hans Jørgen har valgt kål-vejen og får hjælp af livsstilscoach Thorbjörg Hafsteinsdóttir. Men hvad virker bedst - Kål eller kanyle?

09:35  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:45  

Store forretninger II (7:10)
Store forretninger II (7:10) Det er turbulente tider i Selfridge's. Henri er blevet anholdt af politiet, mistænkt for at være tysk spion. Og mens Harry selv er på hemmelig spion-mission i Tyskland, havner han i avisernes overskrifter - beskyldt for at have solgt defekt udstyr til den britiske hær.

10:30  

Antikkrejlerne (63)
Antikkrejlerne (63) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (64)
Antikkrejlerne (64) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:15  

Sex, løgn og utroskab - sagen om Ashley Madison
Sex, løgn og utroskab - sagen om Ashley Madison I august 2015 bliver den kontroversielle datingside Ashley Madison, som opfordrer til utroskab, hacket. Der bliver offentliggjort private oplysninger på over 30 millioner brugere. Historien om et af historiens største og mest omtalte hackerangreb.

10:05  

Pirate Bay indefra
Pirate Bay indefra Det er dagen før retssagen begynder. Fredrik pakker en computer i en rusten gammel Volvo. Sammen med hans Pirate Bay-medstiftere står han ansigt til ansigt med et erstatningskrav fra Hollywood på 72 millioner kroner i en sag om krænkelse af ophavsret. Fredrik er på vej hen for at installere en ny computer i den hemmelige serverhal. Det er her verdens største fildelingsside er gemt. Da hacker-vidunderbarnet Gottfrid, internetaktivisten Peter og den fordrukne webnørd Fredrik findes skyldige i retssagen bliver de konfronteret med virkeligheden i form af et liv offline - væk fra tastaturet. Men dybt nede i de mørke datacentre fortsætter skjulte computere stille med at kopiere filer.

11:25  

Stop pressen!
Stop pressen! Antallet af mennesker, der læser papiraviser falder, og dagblade over hele verden er under pres. Men er journalistikken også ved at dø eller kan man få folk til at betale for dybdeborende nyheder? Ja, viser projekter på begge sider af Atlanten, ikke mindst The New York Times og Mediapart i Frankrig. Og i den belgiske De Persgroep, der for at par år siden købte Berlingeren, BT og Weekendavisen, tror man stadig på, at papiravisen har en fremtid.

DR3

09:05  

Romaerne kommer (2:4)
Romaerne kommer (2:4) De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. Suell og Ibis prøver at skrabe penge ind til deres tøjprojekt. Derfor tager de til Distortion for at sælge drinks og spille fodbold.

09:35  

Romaerne kommer (3:4)
Romaerne kommer (3:4) De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. Ibis skal til sin sidste eksamen, og hele familien venter udenfor og er klar til at give ham huen på. Silvija reflekterer over at være roma og vil udgive en bog for at inspirere andre roma-kvinder.

10:05  

Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (1:4)
Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (1:4) Siri har ADHD og borderline og har svært ved autoriteter. Derfor leder hun efter et lokale til sin egen skønhedssalon, hvor hun selv kan bestemme sine arbejdstider. Hun skal til reality awards for at networke med andre fra skønheds-branchen, men hendes diagnoser spænder ben for hende. Siri er en pige fra blokken, der har et talent og en passion. Hun elsker skønhed og at smuksere andre. Hun vil ikke ende på sofaen, men drømmer om at få sin egen skønhedssalon og blive fri af kontanthjælpen. Hun vil blive til noget, som hun kan være stolt af og se tilbage på, når hun engang får børn og børnebørn - men det er ikke så let, når man kommer fra blokken og har en masse lort med i bagagen.

10:35  

Gadget Man III (8:8)
Gadget Man III (8:8) Skuespilleren Richard Ayoade er vild med gadgets, der kan lette hverdagen. Her vil han demonstrere, hvordan man ved hjælp af en række cool gadgets aldrig behøver at forlade sit hjem.

10:55  

Gadget Man IV (1:4)
Gadget Man IV (1:4) Føler du, at dine weekender flyver af sted, fordi du har huslige pligter, træning og socialt samvær på programmet? Fortvivl ikke! Gadget-entusiasten Richard Ayoade demonstrerer, hvordan du med de nyeste gadgets kan få mere ud af tiden i dine kostbare weekender.

11:20  

Når vejr går viralt - Ekstremt vejr
Når vejr går viralt - Ekstremt vejr Britisk dokumentar fra 2015. (Weather Gone Viral) Hvis man ikke kan få nok af at opleve farlige situationer og naturkatastrofer fremkaldt af vind og vejr, så har man her muligheden for at genopleve nogle af de største øjeblikke fanget på kamera. Her en massiv sandstorm, der forvandler dag til nat, og en voldsom haglbyge, der forvandler en swimmingpool i Arizona til et oprørt hav.

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V-Bischoff som vært og indslag om bl.a. Danmarks ældste kostskole, om de gyldne forløbere for Maria Hørby og HenrikVoldborg, og et tidligere nabolands fødselsdagsfest, om en kendt politiker og hans ny forlovede, om en sangsolist, der bliver overrasket for åben skærm, og om en af datidens mest populære folkeforlystelser Fagenes Fest. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

09:35  

Rejsen langs Norges kyst (7:10)
Rejsen langs Norges kyst (7:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen i dag bliver med den gamle båd "Hardsjø", hvor skipper Magnus Stangeland står ved roret. Vi skal fra fiskerbyen Måløy til den store Austevoll Kommune. Der bliver sang og musik, snak om olie, gas, hjorte og fisk - og meget andet. Nordvision fra Norge.

10:15  

Rejsen langs Norges kyst (8:10)
Rejsen langs Norges kyst (8:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen i dag går sammen med matros Arne Larsen Økland via Bømlo og Hardanger til Haugesund, derefter til Finnøy og den gamle kystkultur i Stavanger. Nordvision fra Norge.

10:55  

I krig for Danmark (3:6) - Stormen på København
I krig for Danmark (3:6) - Stormen på København Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I 1659 var Danmarks eksistens på spil, da svenskerne havde taget hele landet på nær København. Borgerne måtte sammen med soldaterne redde hovedstaden fra svenskernes stormløb. En ny metode skulle gøre borgere og bønder til soldater på kort tid. Men kan 1600-tals eksercits skabe effektive soldater? Og kan datidens geværer - musketterne - ramme når det gælder?

11:35  

I krig for Danmark (4:6) - For konge og fædreland
I krig for Danmark (4:6) - For konge og fædreland Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I 1801 angriber den mægtige engelske flåde København, og borgerne i hovedstaden melder sig frivilligt til at indgå som kanonbesætninger i den danske forsvarslinje. Men hvordan klarer et utrænet mandskab sig mod de erfarne engelske sømænd? Hvad skal der til for at betjene kanonerne? Og formår danskerne mod alle odds at vinde kampen?

DR Ultra

09:05  

Store Nørd i militæret (3)
Store Nørd i militæret (3) I havet omkring Danmark er der stadig tusindvis af gamle miner fra II Verdenskrig. Heldigvis er der en afdeling i det danske forsvar, som arbejder på højtryk på at fjerne dem, så de ikke ender i nettet hos intetanende fiskere. I dette afsnit af Nørd, er Kåre og Emil taget med Mineryddere på søen for at finde miner med fjernstyrede skibe og undervandsrobotter. Det bedste ved at jage miner er, at når de først er fundet - skal de springes væk!

09:25  

Jeg vil være fodboldstjerne (3)
Jeg vil være fodboldstjerne (3) På DBUs træningsbaner I Vildbjerg træner U16 landsholdet inden en vigtig landskamp mod Ungarn - og hjælpetræneren Henry giver drengene en opsang om, at de skal huske at vaske deres sokker. Vi møder 15-årige Rasmus, som skal til frisøren for at se skarp ud på kampdag. Imens sidder vennerne Christian og Benjamin på deres værelse, og øver sig på nationalsangen - men de kan ikke helt huske teksten. Både Rasmus og Christian spekulerer på om de ungarske spillere mon er større og stærkere end dem.

09:40  

Mission: Eftersidning I (20)
Mission: Eftersidning I (20) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

10:00  

Mission: Eftersidning I (21)
Mission: Eftersidning I (21) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

10:20  

Go' lorte weekend
Go' lorte weekend I Go´lorte Weekend møder og ser vi alt fra en irriterende bedstemor, som smides udover altanen til Hobby Franz, der viser sidste nyt for unge mennesker. Røvkedelige Jørgen Ryg kommer ind og fortæller ligegyldige historier fra gamle dage, og så ser vi også en baby, der kastes overbord på en kanalrundfart. Alt i alt et almindeligt afsnit af Go´Lorte Weekend. Med Rasmus Bruun, Christian Trangbæk og Frederik Cilius

10:50  

Sleepover - Københavns Rådhus
Sleepover - Københavns Rådhus Tre bedste veninder, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter pigerne på Københavns Rådhus, og her handler det blandt andet om, om man bliver for stor til at lege, om kærlighed og om drenge.

11:10  

Byt familien (8)
Byt familien (8) Robin bor i Ryslinge med sin familie, der alle dyrker cykelsport på højt plan. Robin drømmer om at blive professionel cykelrytter og køre de største løb i verden. Lucas bor i Virum. De er tre søskende i familien, der alle danser ballet på den Kongelige Balletskole. Lucas håber ligesom Robin, at han bliver professionel og kommer til at leve af at danse ballet. Robin og Lucas bytter familie. Selvom de begge er stærke, er det svært at danse ballet og kører mountainbike, når man ikke er vant til det. Drengene kæmper med udfordringen og klarer det på trods af, at det er nyt og krævende.

11:35  

Verdens bedste quiz I (12)
Verdens bedste quiz I (12) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får i denne internationale uge hjælp fra HELE VERDEN, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Daniel og Casper skal gætte vilde love i runden "Lige lovlig tovlig", og så får Joakim lov til at svinge hofterne i sin yndlingsrunde "Noget med Dans" Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:50  

Pubertetsguiden (4)
Pubertetsguiden (4) Mange børn synes, det er pinligt at gå i bad efter gymnastik, derfor afprøver Christian, hvordan det egentlig føles at være nøgen sammen med en masse andre. Se hvordan det går i Pubertetsguiden, der også handler om det første kys.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være bager. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "4", hvor der serveres eksotiske tigerrejer på pind. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Struds Kan det virkelig passe, at strudsen ikke kan flyve? Ta' med Lille Nørd på strudseeventyr og se, om det lykkes Anders og Katrine at lave verdens største påskeæg.

10:00  

Vilde venner III (8)
Vilde venner III (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Adam og Camille, der har vagten i klubhuset. De skal bygge et nyt hus til en stor gruppe bier, ringmærke to små tårnfalkeunger sammen med Fugle Bent og hjælpe tre måger, som har forvildet sig ind på en fodboldbane.

10:20  

Kiwi & Strit (13)
Kiwi & Strit (13) Nogen stjæler dele af Kiwi & Strits hus. De følger tyvens spor, og finder ud af, at det er de små skovvæsner....

10:25  

Kiwi & Strit (14)
Kiwi & Strit (14) Kiwi laver et modelfly, men Strit laver et rigtigt fly, der kan flyve - men kun når de er højt oppe i luften....

10:30  

Kaj og Andrea redder Willy
Kaj og Andrea redder Willy Willy er fanget på en restaurant, hvor kokken serverer frølår! Kaj, Andrea og Ole sætter den store redningsaktion i gang: "Befri Willy". Medvirkende: Hanne Willumsen, Iben Wurbs, Kjeld Nørgaard og Ole Kibsgaard. Producer: Mogens Vemmer.

11:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (8)
Onkel Rejes sørøvershow II (8) Dr. John har kidnappet Siljes ven Silas for at koge ham om til øjenskygge. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Høvdinge Grethes bryllupshelikopter, gummistøvler med airbag og 100 hunde med tyndskid. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

11:15  

Det kongelige spektakel (10:10)
Det kongelige spektakel (10:10) Den store dag er kommet - Kong Villy har fået Spektaklets motor til at fungere! Der gøres klar til afgang fra skrotpladsen. Leo glæder sig til at flytte til mere hygiejniske - men Prinsesse Habibi deler slet ikke den glæde. Hvordan skal Habibi og Dyt kunne undvære den dejlige skrotplads - og deres nye ven Nullermand? Konfrontationen er uundgåelig: De voksne vil rejse - de små vil blive! Se hvordan det hele ender i Det Kongelige Spektakel!

11:30  

Ramasjang Mysteriet II (5)
Ramasjang Mysteriet II (5) Hvor er Kajs popcorn? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Bonderøven (3:11)
Bonderøven (3:11) Der er tomater og agurker i Kastaniegårdens to drivhuse. Efter en sløj begyndelse er tomaterne godt på vej; nogle af dem skal dog høstes gule. Frank laver en ny flot bås af genbrugstræ i stalden, og ude i køkkenhaven skal knoldsellerien hjælpes på vej med lidt ekstra gødning fra hønsehuset. Der bliver også tid til at eksperimentere lidt med at farve beton. Tilrettelæggelse: Mogens Elbæk, Pia Kjeldsen, Peter Wath.

12:25  

Kender Du Typen? (2)
Kender Du Typen? (2) Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup er draget til Viborg for at opklare, hvilken kendis der har indrettet sig med danske designermøbler, ikke kan finde ud af at slå et søm i og elsker sin mor så højt, at hun er hans foretrukne rejsepartner. Vært: Mads Steffensen

13:05  

Hammerslag i Toscana
Hammerslag i Toscana Christian Degn og mæglerne har forladt kolde Danmark, og er taget sydpå for at kigge på boligmarkedet i Toscana i Italien. Første stop er ikke langt fra Pisa - her venter mæglerne en virkelig flot villa med egen pool. Hvad mon den koster? Herefter drager holdet videre til 2 specielle lejligheder, som begge ligger fantastisk placeret. Den fjerde og sidste lejlighed ligger midt i Firenze og er på mere end 600 m2! Hvad mon prisen er...? Gæt med! Sendt første gang 29.12.14

14:05  

Gintberg på Kanten - Kommunalvalg (1:2)
Gintberg på Kanten - Kommunalvalg (1:2) Jan Gintberg er taget til kommunalvalg rundt om i Danmark. Her finder han frem til landets største valgblyant, overværer et dramatisk byrådsmøde i Vejle, og så opdager han, at de på Mandø afholder valget på en helt speciel måde. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

14:35  

Taggart: Omgivet af svig (3:3)
Taggart: Omgivet af svig (3:3) Maurice Newman viser sig at være et blindspor, og mordet på Jamie O'Hara sender pludselig efterforskningen i en hel anden retning. Taggart og McVitie beslutter i desperation at iværksætte en stor lokkedueoperation. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion. Mike Vardy.

DR2

12:15  

Rose og den nye verdensorden (10)
Rose og den nye verdensorden (10) Han sælger ikke et politisk indhold men et image. Det siger en af den amerikanske præsidents hårdeste kritikere. Flemming Rose interviewer venstrefløjens superstjerne Naomi Klein, der gennem snart 20 år har været en toneangivende stemme i den vestlige verden. Hun mener, at kapitalisme og frie markeder er roden til de fleste af vores problemer. Naomi Klein siger, at Trump og andre rigmænd er et symptom på en verdensorden, hvor man sætter sin lid til, at de superrige skal løse samfundets problemer i stedet for at ændre selve det økonomiske og politiske system.

13:10  

Allergi - en verdensomspændende plage
Allergi - en verdensomspændende plage På mindre end tyve år er allergier blevet en verdensomspændende plage. Lige nu er allegier rangeret som den fjerde hyppigste sygdom på WHO's liste, men lidelsen vil formentlig komme op på en tredjeplads i løbet af de næste 30 år. Hvad er årsagen til den hurtige spredning? Og hvilke videnskabelige og samfundsmæssige løsninger er mulige for at komme denne plage til livs?

14:05  

Er sundhedstest på raske mennesker en god ide?
Er sundhedstest på raske mennesker en god ide? Selv om vi lever længere og sundere end nogensinde før, er vi besatte af vores helbred. Derfor får flere og flere af os foretaget alle former for test i et forsøg på at opdage den lurende fare før, den snigløber os. Og opdagelsen af tidlige tegn på en sygdom er vel en god ide. Eller er det? Michael Mosley bruger sig selv som forsøgskanin for at undersøge, om det virkelig kan betale sig - for den enkelte - og for samfundet., at undersøge raske mennesker for mere eller mindre indbildte sygdomme.

DR3

12:00  

Mit liv er stjålet (3:6)
Mit liv er stjålet (3:6) Journalist Sisse Sejr-Nørgaard bestemmer sig for at gå på opdagelse i den mindre fede side af vores liv på de sociale medier og nettet både på egen krop og hos nogle af dem, der har været udsat for misbrug. Så da en mystisk mail fra hendes mors gamle veninde, Inger, lander i indbakken med opfordring om at sende 15.000 kr til Ukraine, går Sisse i aktion. Også i sagen om det organiserede lovescam, hvor DJ, Dan Rachlin har fået misbrugt sin identitet, finder Sisse et thailandsk offer for scammet.

12:25  

Krisministeren (7:10)
Krisministeren (7:10) Kris og Cecilie har været sammen, hvilket Cecilie bittert har fortrudt. Sammen prøver de dog at hjælpe lytterne med et nyt tiltag: Kris & Konsulenterne, en brevkasse for unge.

12:40  

Krigens skjulte ansigt (1:6)
Krigens skjulte ansigt (1:6) Verden er fuld af konflikter og krige, der er gået i glemmebogen fordi medierne mistede interessen. I denne serie rejser vært og tidligere soldat Martin Tamm Andersen ud for at fortælle de underfortalte historier om de krige og konflikter som Danmark og Vesten tager aktiv del i. Han vil møde de mennesker der er en del af konflikterne for at forstå hvem de er og hvad de kæmper for. I Donetsk, der har løsrevet sig fra Ukraine, møder Martin den pro-russiske separatist Voha, der er leder af Sparta Bataljonen. Selvom han kun er 24 år gammel har han 1000 special styrker under sin kommando. Han lever et farligt liv med beskyttelse døgnet rundt efter at hans tidligere chef blev myrdet for et år siden. Martin møder også soldaten Sasha Dollar, der tidligere har deltaget i Ukrainsk X Factor, men som nu kæmper på separatisternes side.

13:10  

Doctor Who VII (1)
Doctor Who VII (1) Den lidt verdensfjerne eventyrer Doctor Who rejser gennem tid og rum i fartøjet Tardis. Doktoren kidnappes af den robotlignende Dalek-race og tvinges ud på en umulig mission. Den bringer ham til et planetfængsel proppet med galaksens mest skræmmende og bindegale fanger. Doktoren og hans venner Amy og Rory må forsøge at finde en flugtrute, inden det er for sent.

14:00  

Doctor Who VII (2)
Doctor Who VII (2) Et ubemandet rumskib er ved at styrte ned. Doktoren er den eneste, der har en chance for at redde fartøjet og dets last - der består af dinosaurer! Ved sin side har han en temmelig broget flok eventyrere. Deriblandt ingen ringere end den smukke egyptiske dronning Nefertiti.

14:45  

The Code
The Code Da mestertyven Ripley bliver snydt af sin makker, kommer han til at hænge på makkerens gæld til den russiske mafia. Den kan han slippe af med, hvis han kan stjæle to værdifulde Fabergé-æg fra en topsikret kælderskakt. Først må Ripley finde en ny makker - og den stilfulde tyv Gabriel Martin har uden tvivl talentet. Men er han er til at stole på? Ripley: Morgan Freeman. Gabriel Martin: Antonio Banderas. Alex: Radha Mitchell. Instruktion: Mimi Leder.

DR K

12:15  

Med Gud mod Darwin (1:2)
Med Gud mod Darwin (1:2) For mere end 200 år siden blev Charles Darwin født. Og 50 år senere udkom hans banebrydende bog om arternes oprindelse. Siden har religiøse kræfter over hele verden - også i Danmark og Norden - viet deres liv til at bekæmpe Darwin og hans livsværk. Dokumentaren fortæller Darwins historie, og hvordan danskerne tog imod hans tanker. Den skildrer også danske og udenlandske religiøse fundamentalisters kamp mod videnskaben fra starten af århundredet til i dag. Tilrettelæggelse af Søs Hoffman.

13:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var En quiz om årstal med Gorm som vært. Sendt første gang 1995.

13:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

14:25  

Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - gåden om U-513
Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - gåden om U-513 Den 27. juli 1943 opdagede et amerikansk patruljefly en tysk ubåd på overfladen og bombede den, før den kunne dykke. Ubåden, U-513, sank og 46 af besætningen omkom, kun syv mænd overlevede. Den nøjagtige position og hændelsesforløb har hidtil været ukendt, men i foråret 2012 lykkedes det eventyreren Vilfrado Schürmann at lokalisere vraget ud for den brasilianske kyst.

DR Ultra

12:10  

Citybois - Det vi gør (2:4)
Citybois - Det vi gør (2:4) ULTRA følger Citybois i livet efter X-factor. Et liv, der byder på pladekontrakter og store shows, men også en tilbagevenden til hverdagen, hvor de igen skal leve et liv som "normale" drenge. Hvordan klarer Anthon og Thor deres "nye" liv? I andet program følger ULTRA eksklusivt Citybois når de går i studiet for at skrive og indspille deres nye single. De svarer på spørgsmål, som deres fans har stillet på de sociale medier - og så er vi med, når drengene skal optræde foran 30.000 skrigende fans, som opvarmning for verdens største boyband, One Direction.

12:35  

Unik (18)
Unik (18) I UNIK kan du sammen med vært Sofie Linde møde de skøre, sjove, anderledes og enestående børn i Danmark. Emma Pi vandt MGP 2014 og UNIK har udstyret hende med et videokamera den første uge efter showet i Odense. Få et eksklusivt indblik i Emma Pi's hverdag og kom med backstage, når deltagerne skal spille den første rigtige koncert foran et stort publikum.

13:00  

Braceface (25)
Braceface (25) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:20  

Braceface (26)
Braceface (26) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:40  

Dagens ret: Wraps med spicy tun
Dagens ret: Wraps med spicy tun Spicy tun Wraps I dag vil Jose og Chris vise os deres helt egen udgave af en tunsandwich. I stedet for en bolle kommer tunsalaten i en wrap, for så er den nemmere at have med på madpakken, synes de. Ud over tun er der også æbler og stærk chili i, så stærk at pigerne lige må sunde sig efter en lille smagsprøve.

13:50  

Klassen - Efteraber (7)
Klassen - Efteraber (7) Astrid har taget den samme bluse på som Emma. Det vil Emma ikke finde sig i. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:00  

Klassen - Dovne Emil (8)
Klassen - Dovne Emil (8) Sara og Emil skal lave en opgave sammen, men Emil laver alt muligt andet. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:10  

Ultras Sorte Kageshow II (4)
Ultras Sorte Kageshow II (4) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program skal Nanna og Johanne dyste mod Severin og Naja. Deltagerne ved ikke på forhånd, hvad de skal bage - og der følger flere overraskelser og benspænd programmet igennem. Micki Cheng fra Den Store Bagedyst er dommer.

14:40  

The Next Step III (2)
The Next Step III (2) Klar, parat, start

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Dåben.

12:30  

Skæg med matematik (9)
Skæg med matematik (9) Hr. Skæg lærer at lave æbleburgere i Kokkeskolen, synger en sang om Ridder Ranke, konkurrerer i boksning og besøger etagerne for Hat & Briller samt Sko & Sand i Det Lille Storcenter.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (4)
Rosa fra Rouladegade II (4) Mads har en mormor, som er god til at bage kager. Faktisk er kagerne så gode, at hun sjældent selv når at smage dem, fordi resten af familien spiser det hele. Så nu har Mads besluttet, at mormor skal have sin helt egen kage, fuld af alt det hun allerbedst kan lide. Og findes der nogen, der er bedre til at lave kageoverraskelser end Rosa? Sammen forklæder de sig som skorstensfejere og udspionerer mormor, for at finde ud af hvordan kagen skal være.

13:30  

Det mindste kongerige i verden (7)
Det mindste kongerige i verden (7) Portræt I Det mindste kongerige i verden, har troldmanden Pokus og Kongen travlt med at lære Prinsesse Krinoline alt, hun skal lære, for at blive en god dronning. Det kan godt være lidt kedeligt, men da Krinoline skal have malet sit portræt af en kunstmaler, sker der endelig noget spændende.

13:45  

Minisekterne (52)
Minisekterne (52) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:50  

Minisekterne (53)
Minisekterne (53) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:55  

Sikker & Søn IV (7)
Sikker & Søn IV (7) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker sit eget cirkus. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Kejseren af Kina hører den ægte nattergal synge så smukt, at han får tårer i de kejserlige øjne! Men da han får en juvelbesat kunstig nattergal foræret, bliver hele hoffet enige om, at den er da langt bedre - men er det nu også sandt?

DR1

15:25  

Kriminalkommissær Barnaby (33): Elskovsreden
Kriminalkommissær Barnaby (33): Elskovsreden "Elskovsreden". To skud fra et jagtgevær gør en ende på bartenderen Jamies unge liv. Jamie var fulgt efter sin kønne kollega Bella ud til en forfalden hytte - den lokale elskovsrede - for at finde ud af, hvem hun skulle møde. Det kostede ham tilsyneladende livet, men hvorfor? Barnaby og hans assistent Dan Scott forsøger at finde svaret. Barnaby: John Nettles. Dan Scott: John Hopkins. Michael Bannerman: William Gaunt. Instruktion: Richard Holthouse.

17:00  

KV17 Valgaften
KV17 Valgaften DR er massivt til stede i hele landet, når danskerne i aften sætter deres kryds til kommunal- og regionsrådsvalget. Med et stærkt hold af DRs dygtigste værter og reportere i alle landsdele, er vi helt tæt på de mærkesager og udfordringer som ligger danskerne på sinde og på de kandidater som går til valg for at løse dem.

DR2

15:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

17:00  

KV17 Valgaften
KV17 Valgaften DR er massivt til stede i hele landet, når danskerne i aften sætter deres kryds til kommunal- og regionsrådsvalget. Med et stærkt hold af DRs dygtigste værter og reportere i alle landsdele, er vi helt tæt på de mærkesager og udfordringer som ligger danskerne på sinde og på de kandidater som går til valg for at løse dem.

DR3

16:20  

Alene i vildmarken USA III (8:12)
Alene i vildmarken USA III (8:12) Deltagerne i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone tager nu hul på dag 19 i det barske landskab i Patagonien. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

17:05  

USA's ekstreme raceuroligheder
USA's ekstreme raceuroligheder I august 2014 bliver den 18-årige afroamerikaner Michael Brown skudt og dræbt af en hvid politibetjent i byen Ferguson i delstaten Missouri, efter han har begået røveri mod en kiosk. Lige siden har der været store protester i byen, som kræver svar på politidrabet. Demonstranterne mener, at skuddrabet var unødvendigt og racistisk, eftersom Michael Brown var ubevæbnet. Tv-værten Reggie Yates besøger byen et år efter skudepisoden.

DR K

15:15  

Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - Hitlers helbred
Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - Hitlers helbred Hitlers lægejournal er for nylig fundet i USA og her finder man alt om Førerens helbredsproblemer fra røngtenundersøgelser til medicinforbrug, herunder kokain. Fra 1936 veg Hitlers personlige læge, Theodor Morell, ikke fra hans side, altid villig til at udskrive selv de mest tvivlsomme medikamenter, op til otte forskellige dagligt, herunder én, der indeholdt stryknin! Forsøgte Morell at forgifte sin patient? Og var Hitler egentlig rask nok til at lede sit land?

16:05  

Galskab: Journal nr. 425 - Bødlen
Galskab: Journal nr. 425 - Bødlen I 1828 forsøger overlægen på Sankt Hans Hospital, at banke galskaben ud af patienterne. De var selv skyld i deres galskab, mente han. De var jo blot usle onde dyr, der havde levet et moralsk forkert liv. Frydendahl, en jurastudent og indlagt på grund af melankoli gør oprør. Det får den betydning at behandlingen af sindslidende ændrer sig. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

16:45  

Galskab: Journal nr. 3072 - Digterens kæreste
Galskab: Journal nr. 3072 - Digterens kæreste En kvinde bliver i 1882 indlagt på et sindssygehospital. Hun er skizofren. I journalen står der at hendes vanvid skyldes kærlighed til en fritænker. Fritænkeren er den store forfatter J.P. Jacobsen. De kunne aldrig få hinanden, fordi hun er dybt religiøs og han er ateist med andre planer. De delte de samme drømme, men hun bliver gal, og han en stor forfatter. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

17:20  

Kinas glemte krig (2:2)
Kinas glemte krig (2:2) I 1937, to år før Tyskland invaderede Polen, begyndte en brutal otte år lang krig, da Japan invaderede Kina. Selv om krigen mellem Kina og Japan kostede 14 millioner kinesere livet og var en af historiens længste og blodigste, er den næsten glemt i Vesten. Kinakenderen, Rana Mitter, fortæller ved hjælp af sjældne arkivoptagelser, animerede rekonstruktioner og ikke mindst nogle af de få endnu levende øjenvidner om den japanske invasion, massakren i Nanking, og samarbejdet med amerikanerne og briterne.

DR Ultra

15:00  

Freaktown (32)
Freaktown (32) Prinsesse Goo-Goo

15:15  

Freaktown (33)
Freaktown (33) Nyse pyse

15:25  

Mission: Eftersidning II (14)
Mission: Eftersidning II (14)

15:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:55  

Zorro (3)
Zorro (3) Fælden

16:20  

Thunderbirds (10)
Thunderbirds (10) Inkakongens hævn

16:40  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Junglebanden
Junglebanden

17:25  

Vi' bare bjørne II (9)
Vi' bare bjørne II (9)

17:40  

Kolonien - Det store opgør (21)
Kolonien - Det store opgør (21) Albert og Viktoria prøver at få den syge Sille ned til båden, men Milan opdager dem. Milan vil sejle til fastlandet sammen med Niklas og Carl, men så træder Albert i karakter og forsøger at forhindre det.

17:50  

Kolonien - Kraniets mysterium (22)
Kolonien - Kraniets mysterium (22) Viktoria og Sille vil stoppe Milans plan om at sejle fra øen, men det mislykkedes. De må finde en måde at sætte efter dem og deres sidste chance er træjollen i havnen, men kan den overhovedet sejle?

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (18)
Sarah og And (18) Stjernekiggeri

15:05  

Sarah og And (19)
Sarah og And (19) Farvet lys

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Fniselus

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Hikke og nattesjov

15:40  

Gurli Gris VI (22)
Gurli Gris VI (22) Bedste Kanin i rummet

15:45  

Gurli Gris VI (23)
Gurli Gris VI (23) Gurlis cirkus

15:50  

Chuggington
Chuggington Stop, Koko, stop!

16:00  

Chuggington
Chuggington Koko stikker af

16:10  

Masha og Bjørnen (17)
Masha og Bjørnen (17) Dagens helt i skysovs

16:15  

Mashas eventyr (23)
Mashas eventyr (23) Øksegrød

16:20  

Morten Skildpadde (20)
Morten Skildpadde (20) Morten og julestemningen

16:45  

Yakari III (22)
Yakari III (22)

17:00  

Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug
Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug Undulaterne Cookie og Snefnug deler fuglebur i en lejlighed i København. De er rigtigt gode venner og gør alting sammen. Derfor stiller de også op i Quizdyrene som makkerpar, når Stefan kommer på besøg for at quizze med dem. De bliver først en smule bekymrede, da de trækker kategorien "fisk.". Spørgsmålet er så om to fuglehjerner tænker bedre end én, og om de to venner kan blive enige om hvad de skal svare, så de kan vinde en rigtig god præmie.

17:10  

Vilde venner II (2)
Vilde venner II (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigurd og Alma, der har vagten i klubhuset. De skal rense en snorkelsti i Øresund, flytte gårdens får og så skal de se om de kan redde en due, der er kommet slemt til skade.

17:30  

Hemmelige dyr: Hullet i Lunden
Hemmelige dyr: Hullet i Lunden Emilie på 7 år har fundet et underligt og meget dybt hul i en park lige hvor hun bor. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til Horsens for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr der bor lige i nærheden.

17:45  

Sofus III (5)
Sofus III (5) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Hannah, der elsker at lave mad. Sammen med sin veninde Aya skal hun lave pizza-ria til sin store familie.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

KV17 Valgaften
KV17 Valgaften DR er massivt til stede i hele landet, når danskerne i aften sætter deres kryds til kommunal- og regionsrådsvalget. Med et stærkt hold af DRs dygtigste værter og reportere i alle landsdele, er vi helt tæt på de mærkesager og udfordringer som ligger danskerne på sinde og på de kandidater som går til valg for at løse dem.

DR2
DR3

18:00  

Hård udenpå (4:4)
Hård udenpå (4:4) Efter Simon er blevet single har friheden og kokainen taget overhånd, og han må bede om hjælp for ikke at ende i et svært misbrug. Martin er blev truet med en pistol, og nu vil han lægge sin livsstil om, men det er svært at ændre folks syn på en, når man stadig er tatoveret i ansigtet. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Lois sniger sig ud for at drikke kaffe med en gammel kæreste. Da Peter opdager det, beslutter han sig for at gøre Lois jaloux ved at opstøve sine egne gamle kærester.

19:30  

Family Guy
Family Guy

19:50  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Den tidligere præsidentkandidat Hillary Clinton tager plads i Graham Nortons sofa til en snak om sin nye bog om valgnederlaget til Donald Trump. Også skuespillerne Jeff Goldblum og Gerard Butler og komikeren Jack Whitehall kigger forbi. Sidst i programmet optræder jazz- og soulsangeren Gregory Porter, akkompagneret af Jeff Goldblum på klaver.

20:45  

X Factor UK 2017 (10)
X Factor UK 2017 (10) Intet tyder på, at briterne er ved at have fået nok af X Factor, så forbered dig endnu engang på store sangstemmer, pudsige indslag og uventede acts. Dommerpanelet består igen i år af X Factor-grundlæggeren og musikproduceren Simon Cowell, sangerinden Nicole Scherzinger, tv-personligheden Sharon Osbourne og musik-manageren Louis Walsh. Sammen skal de finde Storbritanniens mest karismatiske sangtalent.

DR K

18:05  

En kærlighedshistorie - Pablo Picasso & Dora Maar
En kærlighedshistorie - Pablo Picasso & Dora Maar Picasso og Dora Maar mødes i januar 1936 på cafe i Paris. Han falder for hendes mørke, gådefulde skønhed og den atmosfære af desperation og smerte, der omgiver hende, som han gengiver i mange billeder af hende med titlen 'La plereuse', den grædende kvinde. Deres forhold er stormfuldt. Dora Maar er en talentfuld fotograf, men Picasso får hende til at male i stedet - hvad han er bedst til. Da han efter ni år forlader hende, falder hun i en dyb depression og bliver indlagt på et psykiatrisk hospital.

18:55  

Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (2:2)
Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (2:2) Historien om Drottningholms Slot, i dag den svenske kongefamilies private residens, går tilbage til 1600-tallet, hvor det blev opført til dronning Hedvig Eleonora efter tegninger af en af den tids store arkitekter, Nicodemus Tessin den ældre. Kong Carl Gustaf, dronning Silvia, kronprinsesse Viktoria og kongens søster, prinsesse Christina, fortæller om hvordan det er at leve her på dette imponerende barokslot, omgivet af de smukt anlagte haver og idylliske skovarealer, beliggende lige ned til Sveriges tredjestørste sø, Mäleren. Slottet og dets omgivelser er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Nordvision fra Sverige.

19:55  

Dagens sang: Nu er jord og himmel stille
Dagens sang: Nu er jord og himmel stille - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Blood Ties
Blood Ties Brødrene Chris og Frank har fulgt hver sin bane i livet. Chris er kriminel, mens hans lillebror er blevet politimand. Da Chris bliver prøveløsladt efter ni år bag tremmer, flytter han ind hos Frank. Han lover at holde sig på den rigtige side af loven, men snart begynder han alligevel at falde tilbage i sine gamle vaner. Chris: Clive Owen. Frank: Billy Crudup. Monica: Marion Cotillard. Natalie: Mila Kunis. Instruktion: Guillaume Canet.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step III (2)
The Next Step III (2) Klar, parat, start

18:30  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Vortesvin
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Vortesvin Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde det meget sky vortesvin. I sin søgen møder han den enorme gambianske kæmperotte og savannens meget store og muskuløse roanantiloper. Men der bliver også tid til at fange og smage en levende græshoppe.

18:40  

Hollywoods vildeste dyr I (4)
Hollywoods vildeste dyr I (4) Billy, den vilde chimpanse Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. Dagen i dag byder på et gensyn med en af Deas bedste dyrevenner, nemlig chimpansen Billy, som har været med i et hav af Hollywoodfilm. Joakim og Billy bliver hurtigt venner og det udnytter Joakim til at få Billy med i en hovedrolle som bankrøver i hans helt egen film!

19:00  

Sam & Cat I (8)
Sam & Cat I (8) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:20  

Braceface (2)
Braceface (2) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

19:45  

Trio - Keplerdiamanterne (8:10)
Trio - Keplerdiamanterne (8:10) Trio får befriet bedstefar. De finder en træboks på næste punkt på skattekortet, men den kan kun åbnes med mønten som nøgle. De må begive sig ombord på Schwartz' skib og stjæle den tilbage...

20:05  

Alle sammen sammen I (1)
Alle sammen sammen I (1) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

20:30  

Max pinlig (4)
Max pinlig (4) Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

20:55  

Designtalenterne - Outfit of the Day (11)
Designtalenterne - Outfit of the Day (11)

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (1)
F for Får (1) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (2)
F for Får (2) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den mystiske blommetyv.

18:30  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

18:55  

Brillebjørn (1)
Brillebjørn (1) Norsk dramaserie. Rubys tante er på besøg og skal lave middag. Da Ruby ser, at den mad, tante har lavet, er helt anderledes, end det hun er vant til at få, har hun ikke lyst til at spise.

19:00  

Marie og Maria (1:6)
Marie og Maria (1:6) Ærlige findere

19:15  

Marie og Maria (2:6)
Marie og Maria (2:6) Hjemmeliv

19:30  

Zorro (16)
Zorro (16) Sammensværgelsen

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Påskeægget

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:40  

KV17 Valgaften
KV17 Valgaften DR er massivt til stede i hele landet, når danskerne i aften sætter deres kryds til kommunal- og regionsrådsvalget. Med et stærkt hold af DRs dygtigste værter og reportere i alle landsdele, er vi helt tæt på de mærkesager og udfordringer som ligger danskerne på sinde og på de kandidater som går til valg for at løse dem.

DR2
DR3

22:50  

The Expendables 3
The Expendables 3 Barney Ross og hans gruppe af hårdkogte lejesoldater må atter i aktion. Conrad Stonebanks var i sin tid med til at grundlægge Expendables-holdet, men endte som hensynsløs våbenhandler. Nu sætter Stonebanks alt ind på at gøre en ende på sit gamle team. Men Barney har andre planer, så han hyrer en håndfuld unge lejesvende, der kan hjælpe ham med at sætte Stonebanks på plads. Barney Ross: Sylvester Stallone. Lee Christmas: Jason Statham. Stonebanks: Mel Gibson. Drummer: Harrison Ford. Trench: Arnold Schwarzenegger. Instruktion: Patrick Hughes.

DR K

22:00  

Luksusbiler for millioner
Luksusbiler for millioner Velkommen til en verden af luksusbiler, veteranbiler og klassiske biler som Ferrari og Rolls Royce. Glem alt om misliebige brugtvognsforhandlere. Den excentriske, britiske bilforhandler Richard Biddulph i Essex gør i biler, som andre kun kan drømme om, til en kreds af krævende, superrige, finurlige og mindst lige så excentriske kunder, som kommer fra nær og fjern for at få opfyldt ønsket om netop deres drømmes bil.

22:50  

Natbio: Den syvende nævning
Natbio: Den syvende nævning I en lille fransk by begår apotekeren Grégoire et mord. Han opdages ikke, og i stedet anholdes araberen Khader for mordet. Året er 1962, og den unge araber er den perfekte syndebuk i et land, der slikker sårene efter den algeriske frihedskrig. Grégoire forsøger at lægge hændelsen bag sig, men det bliver ikke let. Han indkaldes nemlig som nævning og må nu fælde dom over en mand, der er anklaget for en forbrydelse, han selv har begået. Grégoire Duval: Jean-Pierre Darroussin. Geneviève Duval: Isabelle Habiague. Valard: Pascal Elso. Instruktion: Edouard Niermans.

DR Ultra

21:10  

KreaKampen - formning
KreaKampen - formning Nu skal der kæmpes i at være bedst til at forme og modellere i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative kan vinde KreaKampen og tage den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

21:50  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:00  

Til undsætning (3:48)
Til undsætning (3:48) De ansatte i redningstjenesten Rescue Special Ops er eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. For Jordan fører en brand i en natklub til et møde med en ven fra hans vilde ungdom. Samtidig indgår Dean et væddemål med brandmanden Jake. Det handler om Lara - der ikke synes, det er specielt morsomt at være genstand for et væddemål.

01:40  

Til undsætning (4:48)
Til undsætning (4:48) En stenkaster er skyld i en voldsom bilulykke. Ulykken stiller Chase i et dilemma, da en døende kvinde beder ham opfylde sit sidste ønske: "Fortæl min datter, at hendes far ikke er hendes far". Bør Chase opfylde hendes ønske eller lade være?

02:25  

Spooks (11)
Spooks (11) Tom og hans afdeling i MI5 isoleres i forbindelse med en katastrofeøvelse. Men efterhånden breder tvivlen sig, for måske er London i virkeligheden blevet ramt af en bombe med dødbringende nervegas. Tom er øverstkommanderende og under voldsomt pres for at træffe de rigtige beslutninger på nationens vegne. Imens breder panikken sig blandt afdelingens ansatte.

03:20  

Kender Du Typen? (1)
Kender Du Typen? (1) I aftenens program griber Mads Steffensen en pensel og maler orange på en kendt danskers lilla badeværelse. Hvilken kendt hovedperson er ok med at få spontan-malet sit hjem på den måde? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

DR2

01:00  

Vejret på DR2
Vejret på DR2

01:05  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

01:35  

En fremmed på flugt (4:4)
En fremmed på flugt (4:4) Modstræbende siger Rickard ja til lade sig bruge som lokkemad for den skruppelløse narkobaron Ben. Rickard har sendt Thyra ud på en ø, men her er hans datter langt fra så sikker, som han tror. Rickard: Ola Rapace.

02:55  

Bosætterne på Vestbredden
Bosætterne på Vestbredden Siden den israelske sejr i Seksdageskrigen i 1967 har hundredtusindvis af israelske borgere bosat sig på den besatte Vestbred. Bosætterne er lige så brogede og forskelligartede som det israelske samfund. Og både blandt pionererne og de nyere bosættere finder man en skønsom blanding af venstreorienterede, idealister, religiøse fanatikere, sande troende og politiske opportunister. Men deres blotte tilstedeværelse truer med at sætte Mellemøsten i brand.

DR3

00:45  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:20  

Valg på kanten (3:3)
Valg på kanten (3:3) Dennis og Valdemar skal tage stilling til værdien af det danske demokrati med udgangspunkt i emnet integration, da begge drenge selv er kommet til landet som små. Nu skal de opleve hvad kommunen gør for flygtninge lige nu og her. Valgdagen nærmer sig desuden og derfor møder Dennis og Valdemar en række mennesker, der skal gøre drengene klogere på hvordan man egentlig fører valgkamp.

01:50  

Englands ekstreme kropsfiksering
Englands ekstreme kropsfiksering Kom med tv-værten Riggie Yates, når han opsøger forskellige udgaver af moderne britisk maskulinitet. Træningsbranchen vokser, og britiske mænd har aldrig været mere pumpede. Men for nogle mænd er træning ikke nok, hvilket får stadig flere unge briter til at snyde sig til en skarpere mave i form af en fedtsugning mellem rillerne i sixpacken.

02:50  

Romaerne kommer (4:4)
Romaerne kommer (4:4) De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. Suel og Ibis er rejst til Makedonien for at besøge familien, og samtidig får de en økonomisk håndsrækning til deres fælles tøjprojekt.

03:20  

Hård udenpå (1:4)
Hård udenpå (1:4) Simon vil gerne udstråle, at han har styr på sit liv, og derfor er han villig til at gamble med sit helbred. Nichlas drømmer at blive lige så stor som de andre, men han kan ikke tåle steroiderne, og det ikke let at acceptere, når man er perfektionist. Selv om mange synes, at Carstens halstatovering er uhyggelig, har han ikke tænkt sig, at få den fjernet. Den har nemlig en særlig betydning for ham. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

03:50  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:20  

En kærlighedshistorie - Salvador Dalì & Gala
En kærlighedshistorie - Salvador Dalì & Gala Gala var født i 1896 i Rusland, men flyttede til Schweiz under 1. Verdenskrig. Gala og Salvador Dali (f. 1904) mødtes til premieren på 'Den andalusiske hund' i 1929, og Dali var fortabt på stedet. De giftede sig i 1934, og Gala forblev hans elskede til sin død i 1982. Gala var en dominerende personlighed, hun var Dalis muse, hans agent, og gjorde ingen hemmelighed af sine mange affærer med yngre mænd, mens Dali. der havde voyeuristiske tendenser, opmuntrede hende.

01:05  

Rekviem i Andalusien
Rekviem i Andalusien Russiske mafiosoer og islamistiske terrorister. To forskellige sager giver kommissær Javier Falcón fra politiets drabsafdeling i Sevilla farlige fjender. En bilulykke sætter Falcón på sporet af en russisk gangsterbande. Samtidig kontaktes han af sin gamle ven Yacub, der har infiltreret en islamistisk terrorcelle. Yacub frygter, at cellen har radikaliseret hans søn og planlægger at gøre ham til selvmordsbombemand. Falcón: Juan Diego Botto. Consuelo: Paz Vega. Yacub: Alberto San Juan. Instruktion: Manuel Gómez Pereira.

02:50  

Kvit eller Dobbelt (9:10)
Kvit eller Dobbelt (9:10) Vi er kommet til næstsidste program i vor 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, KOEGE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1121072833