Køge
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 26. juli 2017

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 26. juli 2017

DR1

01:10  

Strømerne fra Liverpool (6:12)
Strømerne fra Liverpool (6:12) Isobel de Pauli er flyttet ind hos Mark Callaghans søster, men hendes kæreste bønfalder hende om at flytte tilbage til London sammen med ham. De Pauli får rigeligt med tid til at overveje sit svar. Holdet bruger nemlig al deres tid på at overvåge en lejlighed, der er hovedkvarter for en bande narkohandlere.

02:00  

Spooks (30)
Spooks (30) MI5 har fået oplysninger om, at den frygtede Yazdi, der leder en islamistisk terrorcelle, vil lade sig smugle ind i landet. Det skal ske via et netværk, der smugler illegale indvandrere med lastbil fra Tyrkiet. Snart får netværket en ny 'kunde', der ønsker at komme til Storbritannien. Nemlig Adam Carter, der er sendt undercover med en usædvanlig opgave: Han skal overtale Yazdi til at blive dobbeltagent.

02:50  

Camilla - i haven (6)
Camilla - i haven (6) Der er jord under neglene i Camilla Plums private have på Fuglebjerggård. Tag med på en DR2sk rejse i Camilla Plums markante og kreative haveunivers, der byder på dufthave, prydhave, frugthave og en kæmpestor køkkenhave. Sendt første gang 20.05.07

03:20  

Hammerslag 2006 (11)
Hammerslag 2006 (11) Hammerslag starter den nye sæson i et meget broget boligmarked. Nogle steder falder priserne, mens de stiger i andre områder. I Randers og omegn går det meget godt og i liebhaverkvarteret, Over Hornbæk, lidt udenfor byen, har man bestemt heller ikke noget at klage over. Vi starter med at se på en smuk minimalistisk kæmpe villa, der er bygget efter nogle meget strenge arkitektoniske krav. Næste bolig er en stor lækker lejlighed i to plan, i centrum af Randers, og her vil salgsprisen nok overraske de fleste. Sidste bolig ligger i en lille landsby på Djursland. Det gælder et hus som er berømt og berygtet i det lille samfund, og de to hold ejendomsmæglere får sig noget af et chok. Østholdet: Ejendomsmægler Peter Askholm og jjendomsmægler Therese Askholm Vestholdet: Ejendomsmægler Thomas Dietz Risager og ejendomsmægler Ulla Risager Sendt første gang 24.10.06

03:50  

Hammerslag 2006 (12)
Hammerslag 2006 (12) Aldrig har det været mere populært for danskerne at købe fritidshuse og ødegårde i Sverige og derfor er Hammerslag taget over sundet til vores broderland. Aftenens første udfordring er en ødegård lige efter bogen. Den er som taget ud af en Astrid Lindgren-historie og alt i det velholdte hus er stort set uforandret siden slutningen af 1800-tallet. Men ordet øde skal tages bogstaveligt og der er langt til den nærmeste købmand eller hovedvej. Næste bolig er en velfriseret perle liggende på grænsen til det smålandske højland. Her er vi kommet nærmere civilisationen, med dyrket skov og en asfaltvej 500 meter væk. Huset er som en drøm med tilhørende små gæstehuse, en sø med 60 ørreder og elgjagt. Sidste hus ligger i en lille landsby. Huset er ekstremt velholdt og ligger kun halvanden times kørsel fra København. Huset har fantastisk udsigt og grund direkte til en svensk skovsø. De to hold mæglere er dybt imponerede og taber næsten vejret....og hvad med prisen? Østholdet: Ejendomsmægler Peter Askholm og ejendomsmægler Therese Askholm Vestholdet: Ejendomsmægler Thomas Dietz Risager og ejendomsmægler Ulla Risager Sendt første gang 31.10.06

04:20  

I hus til halsen II (4:8)
I hus til halsen II (4:8) Randi og Jane er gået fra hinanden for over et halvt år siden. Men selvom de for længst er gået hver til sit, er de uløseligt bundet sammen af deres fælles hus, som de ikke kan få solgt. Da de brød med hinanden havde ingen af dem råd til at sidde i huset alene, og da køberne holdt sig væk blev Randi boende i huset. Nu betaler Jane til et hus, hun ikke bor i, og de to huslejer gør hendes økonomiske situation ekstrem stram. Både Jane og Randi drømmer om et liv, hvor de ikke er lænket til et hus, som ingen af dem har råd til at bo i. Designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen er taget til Vojens for at hjælpe Randi og Jane med at få huset solgt, så de kan komme videre med deres liv hver for sig.

05:00  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:15  

Vagn på vejen (8:10)
Vagn på vejen (8:10) De unge rulleskøjteløbere i Stege lærer forældrene at stå på egne ben på rulleskøjter. I Råbylille bor den tyske ingeniør, Friedrich, der valgte at slå sig ned på Møn, fordi det er det bedste sted. Fotograf: Jørgen Palmer Christiansen. Tilrettelæggelse: Dagmar Brendstrup, Anna Seeberg og Vagn Olsen Sendt første gang 17.05.98

05:45  

DR-Derude: Rejsen til Orkney (1:3)
DR-Derude: Rejsen til Orkney (1:3) Denne gang til Orkney-øerne nord for Skotland. Og han sejlede dertil - på intet mindre end verdens smukkeste fuldrigger, Georg Stage. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen Sendt første gang 04.12.01

06:10  

Kongerigets Kager (3:12)
Kongerigets Kager (3:12) Glæd dig til Kongerigets Kager, hvor Mette Blomsterberg rejser det ganske land rundt for at samle opskrifter til de bedste kager, der findes. I programmerne vil Mette bage masser af kager, og du kommer med Mette ud og besøge danskere, der er lige så begejstrede for gode kager, som hun er. Du får inspiration til kager, du selv kan bage, og så kan du ikke undgå at blive smittet af Mettes begejstring, når hun giver den gas i køkkenet. I aften tager Mette til Kerteminde, hvor Charlotte og familien efter mange eksperimenter med mange forskellige ingredienser har skabt en vidunderlig kirsebærlagkage. Og Mette bliver introduceret til den lokale konkurrence: hvem kan spytte kirsebærrene længst. Sendt første gang 01.09.11

06:40  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:30  

Bonderøven (5)
Bonderøven (5) Sæson 15. Frank forsøger noget helt nyt: Han sår svedjerug direkte ovenpå hvidkløver og lucerne uden først at pløje, og til at få kornene ned i jorden, får han hjælp af fårene. Tørven på smedjens tag skal holdes på plads af enebærgrene. Men det er langt fra alle grene, der er egnede, så der skal ledes en del for at finde de helt rigtige. Og så viser det sig, at den hoveddør, Frank har hentet fra en etageejendom i Aarhus, er 10 cm for høj, og glasindsætningen vender forkert, så nu venter der et større renoveringsarbejde.

08:00  

På Landevejen (5:6)
På Landevejen (5:6) Den folkekære sangerinde Birthe Kjær skal underholde 1100 mennesker i Fredericia. Så der skal øves dansetrin inden koncerten. Bandet Folkeklubben er på en årelang turne, og det er noget børnene derhjemme kan mærke. Og satirikeren Huxi Bach skal prøve et nyt show af foran publikum for første gang. Drømmer du om at komme med nogle af Danmarks mest populære entertainere i bandbussen, ind i omklædningsrummet og om bag kulissen? Så har du chancen i denne nye DR1-serie, hvor du er inviteret med på landevejen.

08:30  

So F***king Special (2:6) Retro nostalgi.
So F***king Special (2:6) Retro nostalgi. Er fællesskabet i Danmark ved at uddø? Ikke hvis man spørger livsstilsekspert Christine Feldthaus. Hun er taget rundt i Danmark for at mødes med en lang række mennesker, der dyrker deres specielle fritidsinteresser sammen. I aftenens program tager hun på en rejse tilbage i tiden og besøger hippierne i 70´ ernes bollerum, spillenørderne i 80´ernes arkadehal, og så jagter hun old school-romantik på 40´ernes dansegulv. Velkommen i Retroklubben.

DR2

00:20  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Memphis
Ekstrem verden - Ross Kemp i Memphis Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. 50 år efter vedtagelsen af borgerrettighedsloven er afrikansk-amerikanere lige så fattige i dag som dengang. Ross Kemp besøger Memphis, USA's fattigste storby, hvor arbejdsløsheden er stor og halvdelen af alle børn vokser op i fattigdom.

01:05  

Den nøgne landsby
Den nøgne landsby Den frodige landsby Spielplatz ligner enhver anden engelsk forstad bortset fra, at beboerne foretrækker at leve deres liv nøgne. Nudistlandsbyen blev grundlagt i 1929 og består af tredive huse. Her bor både unge og gamle, og flere familier har boet her i tre generationer. Ingen af dem forstår, hvordan resten af verden kan holde ud at have tøj på. Men alt i Spielplatz er ikke rosenrødt. Økonomien skranter, og der er uenighed om, hvordan man løser problemet. Kan nøgne yogahold eller en kropskunstfestival måske tiltrække nye besøgende?

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:25  

De ti mest giftige slanger i Costa Rica
De ti mest giftige slanger i Costa Rica Naturentusiasten Nigel Marven rejser denne gang til tre forskellige lande for at finde de ti mest dødbringende slanger i hvert land. Det bliver til et hjerteligt møde med nogle af verdens giftigste kræ. Første stop er den mellemamerikanske stat Costa Rica.

DR3

00:25  

Only God Forgives
Only God Forgives Julian driver en thai-bokseklub i Bangkok som dække over familiens narkoimperium. Da hans bror Billy bliver slået ihjel, ankommer deres mor Crystal til byen for at bringe liget af sin yndlingssøn hjem til USA og for at få Julian til at tage hævn over sin brors morder. Medvirkende: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas m.fl. Manuskript og instruktion: Nicolas Winding Refn. Fotograf: Larry Smith. Musik:Cliff Martinez. Produktion: Space Rocket Nation i samarbejde med bl.a. DR.

01:55  

VICE: Englands unge bag tremmer
VICE: Englands unge bag tremmer I Oxfordshire, England, holder banden "Saky's Finest" til. Det er en flok unge drenge og mænd, der ryger ind og ud af fængslet hele tiden, fordi kriminalitet er det eneste, de kender til. De har brugt størstedelen af deres liv bag tremmer, og derfor kan de bedre håndtere livet som indsat end som fri fugl. En af dem er 20-årige Coopz. VICE møder ham, netop som han har afsonet en dom på fem år, og de ældre venner Ross og Nathan vil nu prøve at overtale ham til at opgive den kriminelle løbebane.

02:30  

Kære Dagbog 2 (1:8)
Kære Dagbog 2 (1:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Tine, der som teenager havde stålbriller, togskinner og elskede skolen, men som købte aflagte - og alt for store, Buffalo-sko og sniffede Poppers for at blive en del af den seje klikke. Dorte og Astrid er bedste veninder og delte deres dagbog, men til Astrids store overraskelse, også noget andet... Thomas skriver breve til sin penneveninde Christine og har virkelig svært ved at holde følelserne tilbage.

03:00  

Kære Dagbog 2 (2:8)
Kære Dagbog 2 (2:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Freja, som spytter med udtryk, der er cool to say, og som samtidig ikke kan finde ud af, om hun er pop eller anderledes. Johanne er besat af to ting - en fyr der hedder David og skolen. Jacob tager efter gymnasiet på den store dannelsesrejse for at opleve verden og blive klogere på sig selv, men går mest op i hvilken mad, han spiser. Og så er der Anna, der er fra en lille landsby i Jylland, og som er smaskforelsket i kendte mænd, der bor i København.

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:30  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

01:30  

Henrik VIII : Sex, magt og intriger
Henrik VIII : Sex, magt og intriger I 1509 overtager Henrik VIII tronen i England. Med sit idérige og energiske væsen inspirerer han hele nationen. Det varer dog ikke ved. Portræt af en af Englands mest kontroversielle konger, som også besidder egoisme, paranoia og usikkerhed, hvilket blandt andet resulterer i henrettelsen af rådgivere, venner og to af hans koner.

02:25  

Westbeth Home of The Arts
Westbeth Home of The Arts Dokumentaren er et intimt portræt af, hvordan verdens største 'artist housing'/ kunstner kollektiv, Westbeth har reddet kunsten og kunstnere i et skiftende Greenwich Village på Manhattan i New York. Og demonstrerer, hvorfor hver storby i verden bør have sit eget Westbeth. Westbeth var og er en banebrydende utopisk vision, der opstod i slutningen af 1960'erne og har siden tilbudt plads til kunst og kunstnernes familier til overkommelige huslejer. I Westbeth bor og arbejder der ca. 800 kunstnere i hen ved 400 studie lejligheder, i en bygning, der engang lå i det farlige og øde område, West Village. Et område der i dag er forvandlet til det fashionable The Meatpacking District, hvor man er omgivet af millionærer, og en verden af mode og bling. Folk som Diana Arbus, Merce Cunningham, Nam June Paik, Vin Diesel, Gil Evans, og Nadine Gordimer har sammen med flere hundrede af andre kunstnere befolket Westbeth igennem de sidste 40 år.

03:40  

Historien om den norske kongefamilie (6:7)
Historien om den norske kongefamilie (6:7) I dag har kong Harald og dronning Sonja begge mulighed for at bruge mere tid på egne interesser, end de tidligere har haft. Kong Harald har gennem årene rejst i mange lande, ikke mindst til nogle af verdens mere utilgængelige steder, hvor han med særlig personlig interesse har besøgt mennesker, der lever i pagt med den natur, som han selv holder så meget af. Dronning Sonja har på sin side fået mulighed for at udfolde sine kunstneriske sider. Nordvision fra Norge.

04:20  

Historien om den norske kongefamilie (7:7)
Historien om den norske kongefamilie (7:7) Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits ældste datter, prinsesse Ingrid Alexandra, har allerede været med sin bedstefar kong Harald på sin første opgave, men modstandere af monarkiet i Norge mener, at det er problematisk at gøre et barn til national maskot. Nordvision fra Norge.

05:00  

Dagens Sang: Tit er jeg glad
Dagens Sang: Tit er jeg glad - sunget af et af DR's kor.

05:05  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

05:40  

Solens mad (3:6)
Solens mad (3:6) For sjette gang går den kulinariske rejse til Italien, der som sædvanlig byder på et væld af fantastiske råvarer, udsøgte retter og vin der fuldender oplevelsen. I dette tredje program skal vi ud til kysten ved Adriaterhavet og til byen Portonovo, hvor flere familier lever af fiskeri og først og fremmest af den sjældne vilde musling, mosciolo selvatico. Disse muslinger lever på et rev i vigen, som blev dannet efter et jordskælv for 1500 år siden. Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 05.02.10

06:10  

Solens mad (4:6)
Solens mad (4:6) For sjette gang går den kulinariske rejse til Italien, der som sædvanlig byder på et væld af fantastiske råvarer, udsøgte retter og vin der fuldender oplevelsen. I dette fjerde program skal vi til den lille by, Accettura, en by der ligger i 770 meters højde, og her har man sine helt egne specialiteter. Fra skovene hentes svampe og trøffel, de lokale slagtere viser med stolthed det gule kød fra de vilde køer og byen har intet mindre end elleve barer, hvor man serverer vinen Aglianico del Vulture, også kaldet "sydens Barolo". Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 08.02.10

06:40  

Taxa (39:56)
Taxa (39:56) Verner har været til møde på afvænningsklinikken. På vej tilbage tager han en kunde op, som trods hans protester begynder at handle narko i taxaen. Konflikten udvikler sig lynhurtigt, og Verner bliver taget som gidsel af den desperate Rikko, som truer både ham og de efterfølgende politivogne med et oversavet jagtgevær. Imens bliver Mike klar over, hvem der står bag tyverierne på centralen - og Andreas' mor kommer på besøg for at blande sig i hans og Mais forhold. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Jens Arentzen, Anne-Grethe Bjarup Riis, Henrik Larsen, Tammi Øst, Lars Knutzon, Kirsten Cenius, Caroline Drasbæk, Birgit Conradi, Laura Christensen, Jeppe Kaas, Søren Christensen, Morten Kristensen og Caroline Johansen. Manuskript: Iben Gylling og Stig Thorsboe. Instruktion: Birger Larsen. Foto: Eric Kress, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (40:56)
Taxa (40:56) Da Lotte bliver klar over, at Fie står bag smårapserierne på centralen og har gang i andre ting, hun ikke har anet noget som helst om, beslutter hun at gøre noget ved det - men Fie har klaret sig uden Lottes hjælp i lang tid. Verner beder Birgit og Nina om at gå med til et møde på afvænningsklinikken, og det bliver ikke omkostningsfrit for dem. Andreas får en kunde, som ikke rigtigt ved, hvor han skal hen, mens Mike ikke kan få Cecilie ud af tankerne. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Laura Christensen, Ann Eleonora Jørgensen, Sonja Oppenhagen, Janus Bakrawi,Susanne Storm, Otte Svendsen, Charlotte T. Jacobsen, Henrik Weel, Mikkel Rosenberg, Ulrich Drechsler, Kim L. Jansson, Sofie Rasmussen, Daniel Kasim, Farzam Majihi, Ansar Yawar og Renan Macaoglu. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Rønnow-Klarlund. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den nu af malerier af Simon Aaen. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens sang: Sangen om Larsen
Dagens sang: Sangen om Larsen - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en udskældt bygning på Københavns Rådhusplads, om Dan Turells syn på knækprosa, om en dansk verdensekspedition, der vender hjem, om DSB's ny dansetog, om Københavns Lufthavn i Kastrup, som fremtiden tegnede sig den gang og om Bodil Ipsen som grevinde Danner. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

DR Ultra

06:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:05  

Zorro (7)
Zorro (7) Gidslet.

06:30  

Junglebanden
Junglebanden Junglebanden bag rattet

06:40  

Junglebanden
Junglebanden

06:50  

Verdens bedste quiz II (9)
Verdens bedste quiz II (9) Er du god til at gætte kendte? Se med i dagens afsnit når Mads og Victor skal gætte den kendte mand med en pose over hovedet. Se også hvordan det går, når Joakim tager til værtscasting på tv-programmet Hammerslag.

07:05  

Klassen - Vinderholdet (64)
Klassen - Vinderholdet (64) Emma bliver tvunget til at spille volley med klassens stræber-piger. Dagen ender bedre end hun regnede med.

07:15  

Klassen - Kærester eller ej - del 1 (65)
Klassen - Kærester eller ej - del 1 (65) Sofia er i tvivl om hun kan stole på Emil, efter hun har set Emma flirte med ham. Del 1 af 2.

07:30  

Hollywoods vildeste dyr I (2)
Hollywoods vildeste dyr I (2) Danser med Ulve Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. I dag står den på træning af ulve til vampyr-serien True Blood hvor Joakim skal løbe pænt hurtigt for ikke at blive bidt af de glubske ulve. Joakims egen film har i dag også en kæmpe ulv i hovedrollen, men det er sjovt nok Dea der er mest i fare.

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:10  

Pingvinerne fra Madagascar (7)
Pingvinerne fra Madagascar (7) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

08:35  

Gumball IV (33)
Gumball IV (33)

08:45  

Gumball IV (34)
Gumball IV (34)

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø En seng af fjer

05:20  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Mågeredderne

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Mor beder Rasmus Ræv om at grave et nyt værelse, men Rasmus gider ikke. Da han prøver at snyde, bliver han opdaget.

05:35  

Musen Tip
Musen Tip Babysittere er monstre!

05:45  

Musen Tip
Musen Tip Et kæledyr til Tip

05:50  

Ramasjang Mysteriet IV (7)
Ramasjang Mysteriet IV (7) Hvilken skurk har snuppet Siljas Monsterbuster dragt? Det er det store spørgsmål i Ramasjang. Kristian skal prøve at finde og fange skurken. Han er heldigvis ikke alene - minidetektiven Solvej er klar på at hjælpe til! Husk at se med om de klarer det!

06:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Flugten fra Pontypandyøen

06:45  

Sikker & Søn II (18)
Sikker & Søn II (18) Sikker & Søn holder øje med alt det udstyr, der skal være på en cykel. Far prøver at bruge et stearinlys som cykellygte, og i stedet for en ringeklokke, hænger han en triangel på styret. Den går vist ikke, Far.

06:55  

Vilde venner II (10)
Vilde venner II (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja, der har vagten i klubhuset. Det nye ællingehus skal males, og der skal laves et rigtigt dejligt vinterbo til en skrubtudse. Og så skal Vilde Venner redde en fiskehejre, der er fanget i en fiskeline.

07:20  

Gurli Gris VI (15)
Gurli Gris VI (15)

07:25  

Gurli Gris VI (16)
Gurli Gris VI (16)

07:30  

Sommeren med far (5)
Sommeren med far (5) Flamingoen.

07:35  

Sommeren med far (6)
Sommeren med far (6) Fisketuren.

07:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (45)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (45) Barneleg

07:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (46)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (46) Alkymisten

08:10  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

08:30  

Brillebjørn (23)
Brillebjørn (23) Ruby er sulten og venter på aftensmad. Hun er så sulten, at hun ikke vil lege med noget af sit legetøj, og så går tiden langsomt.

08:35  

Paw Patrol II (23)
Paw Patrol II (23) Vovserne redder en snowboardkonkurrence

 
DR1

09:00  

En ny begyndelse (11)
En ny begyndelse (11) Elizabeth beder Regina forlade Ash Park, men Regina har ikke opgivet sit håb om at slå kløerne i George. Samtidig fortæller Anna Gino, at hun venter sig. Hvad skal de stille op med barnet?

09:45  

Downton Abbey V (3:10)
Downton Abbey V (3:10) Mary er taget på hemmelig elskovsferie med lord Gillingham, men nogen opdager hendes hemmelighed. Cora har fået en beundrer, mens Violet møder en kær gammel bekendt. Samtidig har et vidne meldt sig i sagen om mr. Greens død, og til Annas bekymring bliver Bates indkaldt til afhøring af politiet.

10:30  

Antikkrejlerne (311)
Antikkrejlerne (311) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (312)
Antikkrejlerne (312) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:10  

De ti mest giftige slanger i USA
De ti mest giftige slanger i USA Naturentusiasten Nigel Marven rejser denne gang til tre forskellige lande for at finde de ti mest dødbringende slanger i hvert land. Det bliver til et hjerteligt møde med nogle af verdens giftigste kræ.

09:55  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Memphis
Ekstrem verden - Ross Kemp i Memphis Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. 50 år efter vedtagelsen af borgerrettighedsloven er afrikansk-amerikanere lige så fattige i dag som dengang. Ross Kemp besøger Memphis, USA's fattigste storby, hvor arbejdsløsheden er stor og halvdelen af alle børn vokser op i fattigdom.

10:40  

Midt i naturen (1:9)
Midt i naturen (1:9) Naturens egne skraldemænd, ådselsæderne, er ikke nødvendigvis populære dyr, selv om de gør rigtig meget gavn ved at rense naturen for døde dyr. Seriens tre værter vil forsøge at finde og undersøge tre af de allermest flittige arbejdere: Joakim Odelberg tager til Härjedalen i Sverige for at se jærven, Anders Lundin vil teste ravnens intelligens og Magdalena Forsberg vil til Sydafrika for at lede efter den brune hyæne. Nordvision fra Sverige.

11:40  

Danske vidundere: Vadehavet
Danske vidundere: Vadehavet Vi ser nærmere på især planter og dyr i Vadehavet, men også på menneskets vilkår i det barske område. Hele Vadehavet dækker et areal på 9000 kvadratkilometer og strækker sig helt ned til Holland. Vadehavet kan byde på Danmarks største antal af spættede sæler, cirka 3000 af slagsen og på Danmarks største rovdyr, gråsælen. Når Vadehavet kaldes verdens største internationale lufthavn, er det fordi, der hvert år letter og lander 25 millioner fugle. De holder af stedet, fordi det også er et af verdens rigeste spisekamre, og det skyldes ikke mindst, at havet to gange i døgnet hæver og sænker sig cirka to meter. Tre-fire gange om året stiger vandet dog meget mere, og det har gennem alle tider haft stor betydning for det liv, der leves ved Vadehavet. Sendt første gang 03.02.06

DR3

10:40  

Kære Dagbog 2 (1:8)
Kære Dagbog 2 (1:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Tine, der som teenager havde stålbriller, togskinner og elskede skolen, men som købte aflagte - og alt for store, Buffalo-sko og sniffede Poppers for at blive en del af den seje klikke. Dorte og Astrid er bedste veninder og delte deres dagbog, men til Astrids store overraskelse, også noget andet... Thomas skriver breve til sin penneveninde Christine og har virkelig svært ved at holde følelserne tilbage.

11:10  

Kære Dagbog 2 (2:8)
Kære Dagbog 2 (2:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Freja, som spytter med udtryk, der er cool to say, og som samtidig ikke kan finde ud af, om hun er pop eller anderledes. Johanne er besat af to ting - en fyr der hedder David og skolen. Jacob tager efter gymnasiet på den store dannelsesrejse for at opleve verden og blive klogere på sig selv, men går mest op i hvilken mad, han spiser. Og så er der Anna, der er fra en lille landsby i Jylland, og som er smaskforelsket i kendte mænd, der bor i København.

11:40  

Mayday: flykatastrofer XIII (4:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (4:10) Den 13. januar 1982: Air Florida fly 90 letter fra Washington D.C. lufthavn i snevejr. Efter få minutter i luften taber flyet højde og rammer en vejbro og styrter ned i Potomac-floden. 78 mennesker mister livet ved flystyrtet. Men hvad forårsagede den tragiske ulykke?

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en amerikansk præsident, der udtaler sig om russerne, om en amerikansk masse-prædikant i København, om Osvald Helmuth i Nevørk og om Satanisk Folkeparti. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

09:35  

Smag på Danmark - med Meyer (3:13)
Smag på Danmark - med Meyer (3:13) "Fynsk forår" Syrenerne blomstrer i Fåborg, og kokken Claus Meyer besøger Steensgaard Herregård, hvor han laver en uforglemmelig rabarbertærte. Ved en nærliggende strand står folk og stryger rejer med fiskenet. Foruden rabarbertærte består menuen af grillet bøf og tarteletter med asparges, ærter og spidskål. Sendt første gang 22.5.07

10:05  

Smag på Danmark - med Meyer (4:13)
Smag på Danmark - med Meyer (4:13) "Danser med moskusokse" Kokken Claus Meyer er taget til Grønland og fisker efter de berømte grønlandske rejer og isfjords-helleflyndere, som han tilbereder med kapers, krabbekød og kartofler. Claus Meyer danser praktisk tal med moskusoksen, før han forvandler kødet til en velsmagende tatar og til sidst, stående på indlandsisen, laver en vodka-baseret drink med grønlandsk angelika og selvfølgelig - is. Sendt første gang 29.5.07

10:35  

aHA!
aHA! Mød Jan Monrad, Søren Rislund, Svend Auken og Holger K. Nielsen i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1981. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 19.10.02

11:20  

aHA!
aHA! Mød Henrik Boserup, Svend Rasmussen, Master Fatman og Kaya Brüel i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1991. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

DR Ultra

09:00  

Soy Luna (23)
Soy Luna (23)

09:45  

The Next Step II (23)
The Next Step II (23) Bedre end det.

10:10  

Backstage I (9)
Backstage I (9) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Psykologen har sagt at Ulrikke er for negativ - og har givet hende besked på at opføre sig "nice". Det bliver svært for Ulrikke, da den irriterende Malou dukker op og prøver at stjæle Noah. Max og Claydermann har arvet millioner fra deres onkel i Nigeria, som de ikke vidste de havde. Claydermann brænder penge af i stor stil, indtil banken fortæller ham at han er blevet snydt og nu er fallit.

10:25  

Alle sammen sammen I (9)
Alle sammen sammen I (9) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

10:50  

Pendlerkids III (8)
Pendlerkids III (8) Ole annoncerer at dem der kan få lavet den bedste sang kommer i radioen og spille. Kasper har desværre problemer med at skrive sange for tiden, men Nina har skrevet lidt på en sang og vil gerne hjælpe ham. Men da Marie hører om det, vil hun arbejde videre med hendes og Lucas' sang. Det går op for Lucas og Nina at Marie og Kasper bruger dem til at gøre hinanden jaloux. Rikke og Lucas har nedtur, men finder hinanden i en fælles sang.

11:05  

KreaKampen - LEGO
KreaKampen - LEGO Nu skal der kæmpes i at være bedst til at bygge med LEGO i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

11:35  

Store Nørd: Svævebane
Store Nørd: Svævebane Hvis Store Nørd-hovedkvarteret en dag skulle blive belejret, er det meget rart at vide, man har en hemmelig flugtvej. Derfor bygger Kåre og Emil deres helt egen svævebane, som går fra det højeste træ ved den hemmelige hule og hen over hele skrammelpladsen. Senere tager nørderne på tur i deres nørd-bil - de har nemlig fået lov at prøve Danmarks vildeste og længste svævebane! www.dr.dk/noerd

11:55  

Hollywoods vildeste dyr I (5)
Hollywoods vildeste dyr I (5) Hollywoods Største Superstjerne Det er sjældent at der udklækkes større stjerner i Hollywood end Crystal. Hun er en Capuciner-abe som har været med i et hav af store Hollywoodfilm. Fra Night at The Museum, Hangover-trilogien, Vi Købte En Zoo, Doctor Doolittle og American Pie. Hun er stjernen i dette afsnit af Hollywoods Vildeste Dyr og Joakim håber, at der vil drysse lidt stjernestøv af på ham, hvis han kan få Crystal med i sin egen film.

DR Ramasjang

09:00  

Sommer Summarum
Sommer Summarum Sommer Summarum er på Danmarksturné med Mini MGP! Se med når Silja og Isabel fyrer den af med alle Danmarks børn, finder på skøre lege, taler med spændende gæster og dyster i sjove konkurrencer. I denne uge sender vi live fra Spejdernes Lejr i Sønderborg. Det er sommer, det er sol - og det er SommerSummarum!

10:00  

Masha og Bjørnen (23)
Masha og Bjørnen (23) Den store kanalrundfart

10:05  

Mashas eventyr (23)
Mashas eventyr (23) Øksegrød

10:10  

Morten Skildpadde (23)
Morten Skildpadde (23) Supersnusernes store lille sag

10:35  

Rosa fra Rouladegade III (2)
Rosa fra Rouladegade III (2) Agnes på fem år kommer forbi Rosas hus og hjælper Rosa med at synge godnatsange om kager for sovedyrene. Men hun er også kommet for at få Rosas hjælpe til at bage en overraskelseskage til sin søde og skøre violinlærer, Alexander. Forklædt som gartnere sniger de sig ind i Alexanders lejlighed for at finde ud af, hvad kagen skal smage af, og hvordan den skal se ud. Og Agnes giver Rosa sin første violintime - og det er godt, for de skal nemlig spille koncert.

11:05  

Ramajetterne (1)
Ramajetterne (1) Ramajetterne - Et tungt problem Den er helt gal i Ramasjangs lufthavn! En tung og urokkelig kuffert er havnet det forkerte sted og truer med at få lufthavnen til at gå helt i stå. Kan de fem venner finde en løsning sammen?

11:25  

Mit kæledyr - en ged
Mit kæledyr - en ged Alberte er 6 år og drømmer om at få en ged. I dag får hun besøg af 11-årige Signe, der ved alt om, hvordan man passer sådan en krabat. Albertes mor og far kigger med og vurderer, om Alberte måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

11:35  

MikroMakkerne (1)
MikroMakkerne (1) MikroMakkerne har pakket deres trækvogn og er rullet ud i naturen for at gå på krible krable-jagt. I dag er det myren, som Selma og Milton skal blive klogere på. Dyk med dem ned i myretuen og find ud af, hvor sej den lille fætter egentlig er.

11:40  

Minisekterne (4)
Minisekterne (4) Fransk animationsserie om insekternes verden.

11:50  

Kaj og Andrea og Svinedrengen
Kaj og Andrea og Svinedrengen Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skou og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

DR1

12:00  

Bonderøven 2013 (13)
Bonderøven 2013 (13) Solen brænder over Kastaniegården og byggepladsen. Frank og vennerne får brug for både solcreme og mad, mens de bygger videre på det nye stuehus. Bjælkesamlingerne afprøves; der skal tænkes og regnes ud, mens gavlen tager form, men der bliver også tid til en bustur i Molsbjerge og aftenhygge med musik. Tilrettelæggelse: Mogens Elbæk og Peter Wath Sendt første gang 05.09.13

12:30  

I hus til halsen II (5:8)
I hus til halsen II (5:8) For seks måneder siden gik ungdomskæresterne Michelle og Peter fra hinanden. Siden har de forgæves forsøgt at få solgt deres fælles hus i Langeskov, mens de skiftevis bor i huset med deres to børn eller på en sofa hos familie og venner. Selvom de er enige om, at boligsituatio-nen ikke længere er holdbar for deres to børn, kan de ikke blive enige om, hvad huset skal sættes til salg for. Det gør det umuligt at få huset solgt. Peter har netop mistet sit job og vil ikke gå fra huset med gæld, og derfor føler Michelle sig holdt som gidsel i huset. Nu vil designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen forsøge at hjælpe familien med at få huset solgt så de begynde at leve deres nye liv hver for sig.

13:10  

Hammerslag 2006 (13)
Hammerslag 2006 (13) Hammerslag er tilbage på dansk jord efter en sviptur til det svenske. Vi starter med en bolig i nærheden af Silkeborg i den lille by Resenbro, der nok mest er kendt for Jyllandsringen. Resenbro ligger langs med Gudenåen, så selvom aftenens første hus er et meget traditionelt 70´er hus, med en del arbejde foran sig, så er det nok ikke helt gratis. Næste bolig er en spændende tre værelses lejlighed, i to plan, i det populære Trøjborgkvarter i Århus. Lejlighedsmarkedet har i sensommeren oplevet en massiv opbremsning og prisernes himmelflugt er standset. Så skal man hurtigt af med sin lejlighed, så skal prisen ned! Sidste ejendom er et bud på fremtidens parcelhus. Huset var en del af en byggeudstilling i Horsens og alle boligerne i kvarteret er noget ud over det sædvanlige. Horsens har fart på, priserne stiger og byen har for alvor lagt sit "Klondyke-image" af sig eller Jyllands Chicago, som byen også blev kaldt. Nu er byen stedet, hvor man flytter hen og hvor verdensstjernerne kommer på besøg en gang imellem. Østholdet: Ejendomsmægler Anders Frost og ejendomsmægler Ninna Hansen Vestholdet: Ejendomsmægler Peter Sørensen og ejendomsmægler Susanne Pallestoft Sendt første gang 07.11.06

13:40  

Hammerslag 2006 (14)
Hammerslag 2006 (14) Hammerslag er denne gang helt ude og svømme, og der kan desværre ikke røbes alt for meget om boligerne. Men vi starter med en rigtig skøn fritidslejlighed i Juelsminde. Lejligheden har havudsigt og egen kanal lige foran terrassen. Vores mæglere kommer virkelig på en opgave af de helt store. Og dette er bare starten. Næste udfordring er bestemt ikke nemmere. Her er der tale om en klassisk patricervilla helt ned til Kolding Fjord, men der er et eller andet helt galt med ejendommen.... Sidste bolig er en tidligere opholdsbolig for læger og sygeplejersker ved en institution i Brejning. Huset har også tjent som flygtningecenter, men fremstår i dag noget anderledes. Blandt andet med et BogO-anlæg til 700.000 kr. Østholdet: Ejendomsmægler Anders Frost og ejendomsmægler Ninna Hansen Vestholdet: Ejendomsmægler Peter Sørensen og ejendomsmægler Susanne Pallestoft Sendt første gang 14.11.06

14:20  

Taggart: Jagtsæson (3:3)
Taggart: Jagtsæson (3:3) Bygherren John Samsons unge kæreste er blevet myrdet - og nu er Samson også fundet død. Meget tyder på, at han har taget sig selv af dage, men Jim Taggart vejrer mord. Snart sker der endnu et mistænkeligt dødsfald. Samtidig har pubejeren Keith forsøgt at afpresse den unge Jimmy Petrie til at skaffe Keiths kone af vejen. Men noget er gået galt... Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Eleanor Samson: Isla Blair. Instruktion: Peter Barber-Fleming.

DR2

12:00  

En reporter på tur (5:6) - Dansen om den svenske folkesjæl
En reporter på tur (5:6) - Dansen om den svenske folkesjæl Seriens vært, reporter Anne Lundberg holder af at rejse, holder af at møde mennesker fra hele verden i deres eget miljø og holder af sammen med dem at lave mad henover en god snak. I dag tager Anne sammen med Sveriges hotteste danseorkester, Sannex, ud på de svenske veje, hun vil sammen med de fire drenge i bandet ud i landet for at møde den svenske folkesjæl - og hun skal selvfølgelig også lave mad! Nordvision fra Sverige.

13:00  

En reporter på tur (6:6) - Sydaustralien
En reporter på tur (6:6) - Sydaustralien Seriens vært, reporter Anne Lundberg holder af at rejse, holder af at møde mennesker fra hele verden i deres eget miljø og holder af sammen med dem at lave mad henover en god snak. I dag tager Anne til Sydaustralien og det myteomspundne "the outback", hvor hun skal på et roadtrip i det tørre og månelignende landskab. Hun skal til Cooper Pedy, hvor mennesker lever under jorden, hun skal møde en svensk opfinder, der har en olivenlund med 4000 træer og ikke mindst skal hun lave fantastisk mad. Nordvision fra Sverige.

14:00  

Quizzen med Signe Molde
Quizzen med Signe Molde Nyheder og begivenheder vendes og ristes over åben ild af den altid skrappe Signe Molde. Gæster: Pia Olsen Dyhr & Bertel Haarder Sendt første gang 17.11.2016

14:30  

Quizzen med Signe Molde
Quizzen med Signe Molde Nyheder og begivenheder vendes og ristes over åben ild af den altid skrappe Signe Molde. Gæster: Ida Auken & Jakob Ellemann-Jensen Sendt første gang 24.11.2016

DR3

12:25  

Mayday: flykatastrofer XIII (5:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (5:10) Den 12. november 2001 blot to måneder efter angrebene i New York den 11. september styrter American Airlines fly 587 ned i Queens kort efter afgang fra John F. Kennedy lufthavn. Alle 260 personer ombord på flyet og fem personer på jorden omkommer. Men hvad forårsagede den frygtelige ulykke?

13:10  

Kosmonauter - det russiske rumeventyr (1:2)
Kosmonauter - det russiske rumeventyr (1:2) Mange tror, at det var amerikanerne, der erobrede rummet, men sandheden er en anden. I virkeligheden var Rusland det første land, der fik et rumskib, en mand og en hund i rummet - og det var endda lang tid før, amerikanerne begyndte på deres rumeventyr. Det her er den sande historie om, hvem der tog de første skridt uden for Jorden - fortalt af kosmonauterne selv. Det er en forbløffende beretning fyldt med sejre, nederlag og mod, for russerne risikerede alt for at komme først.

14:05  

Fuckr med dn hjrne - de 7 dødssynder (3:10)
Fuckr med dn hjrne - de 7 dødssynder (3:10) Vrede Kan hypnose kurere aggressiv vejvrede? Ved hjælp af terapeutiske øvelser forsøger Jan Hellesøe at helbrede en ung mand for vejvrede, men vil det lykkedes? Se desuden hvad vrede gør ved tv-værten Eva Harlou, og hvor let tegneren Anders Morgenthaler bliver vred i Fuckr Med Dn Hjrne - de 7 dødssynder.

14:35  

Ripper Street II (6:8)
Ripper Street II (6:8) En række kirker og synagoger bliver vanhelliget og brændt af i Whitechapel, og politiinspektør Reid frygter, at en religiøs krig er brudt ud. I mellemtiden er Drakes nyfundne lykke truet, da en mystisk person fra Drakes nye kones fortid pludselig gør sin entre i Whitechapel.

DR K

12:00  

Danske Mad Men: Sonofon
Danske Mad Men: Sonofon Ved indgangen til det nye årtusind har teleselskabet Sonofon behov for en kampagne der kan genoprette deres skrantende image og sælge abonnementer i massevis. Reklamebureauet Wibroe, Duckert og Partners tager imod udfordringen. Resultatet bliver grænseoverskridende, og filmene om Polle fra Snave bliver de mest populære reklamer i 2001. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen. Sendt første gang 29.08.12

12:30  

Danske Mad Men: Kims
Danske Mad Men: Kims Han er fed, han er grim og så er han usympatisk. KiMs storebror Jørgen er en ret aparte reklamepersonlighed - med succes. Han bliver opfundet i en kreativitetsrus, men da ideen skal præsenteres for KiMs ejere i Norge, kan de overhovedet ikke lide det de ser. I Danske Mad Men får du historien om, hvordan en modig dansk chipsdirektør, trods pres fra fabrikkens ejere, kommer til at være skyld i at reklamestjernen Henrik Juul, og filminstruktøren Søren Fauli kan skabe en reklameføljeton, der har kørt i 16 år. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 12.09.12

13:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om maleren Asger Jorn, fiskerdemonstration på Langelinie, om et berømt tårn, der segnede, om Miss Florens på Dyrehavsbakken og om den go'e gamle Nissebande. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

13:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i sidste århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om færgeflytning i Østersøen, sur svensk reaktion på dansk "krigserklæring", debat mellem Erhard Jakobsen og Jesper Klein, Nina og Frederik, og reklamefilm med Ib Schønberg. Sendt første gang 2000

14:00  

Store danskere - Buster Larsen
Store danskere - Buster Larsen Over 60 år stod Buster Larsen på de skrå brædder. Han startede som barnestjerne og blev et nationalmonument på linje med Den lille havfrue. Hans rolle som den selvtilfredse dansker i "Lorteland" og den godmodige grisehandler i Matador har overvundet de fleste af os. Buster var folkekær, men han var også perfektionist, hvilket gjorde han kunne være svær at arbejde sammen med. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann. Sendt første gang 26.03.10.

14:40  

Store danskere - Poul Reumert
Store danskere - Poul Reumert Poul Reumert var "kongen" af det Kongelige Teater i det 20. århundrede. Han var ven med landets regent, og kendt af alle danskere. Men han havde måttet kæmpe for sit gennembrud. Han arbejdede altid, og ligegyldig hvad der var sket privat, så stod han på scenen. Poul Reumert stillede strenge krav både til sig selv og alle andre. Men i sit tredje og sidste ægteskab med den unge og smukke islænding Anna Borg, viste han en anderledes kærlig side. Poul Reumert havde mange titler, men mest stolt var han når han blev kaldt Islands svigersøn. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 21.10.07

DR Ultra

12:15  

Unik (4)
Unik (4) Sofie Linde besøger 13-årige Inge, som elsker at klæde sig ud som en tidsmaskine og Hviderusland(!). Inge er nemlig "cosplayer". Det betyder, at hun sammen med vennerne går på gaden udklædt som figurer fra film, computerspil eller serier! Sammen tager Sofie og Inge til Danmarks største festival for cosplayers - her skal Inge møde to af de bedste danske cosplayers!

12:40  

Hank Zipzer III (3)
Hank Zipzer III (3) Zipzers og rumvæsener.

13:05  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

13:15  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

13:30  

Nina Patalo
Nina Patalo

13:35  

Nina Patalo
Nina Patalo

13:45  

Isas Stepz (14)
Isas Stepz (14) Isa vil starte på en frisk og i følge Isa kræver det en ny frisure, men det er svært at få nyt hår, når man samtidig skal lære den nye klodsede elev Georg at danse, og ens to frisører er alt for forelskede i hinanden til at krølle hår. Isa må tage sagen i egen hånd - og det skulle hun nok ikke have gjort.

14:00  

Isas Stepz (15)
Isas Stepz (15) Isa skal have en ny danselærer og Ronja mener, at Isa med garanti vil forelske sig lige så vildt i den nye lærer, som hun var i Lucas. Det har Isa ikke tænkt sig, så hun beslutter at være kold og afvisende fra start. Men til Isas overraskelse er den nye lærer en kvinde og hun virker ikke glad for Isa. Og DET kan Isa ikke holde ud.

14:15  

The Next Step II (23)
The Next Step II (23) Bedre end det.

14:40  

Designpigerne - Outfit of the Day (2)
Designpigerne - Outfit of the Day (2) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et rød-løber outfit til en skuespillerinde.

14:55  

Braceface (29)
Braceface (29) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

DR Ramasjang

12:15  

Ring til Ramasjang II (13)
Ring til Ramasjang II (13) Hvad går det dér 'kærester' ud på? Børnene giver bamserne gode råd i Ring til Ramasjang.

12:30  

Lille NØRD
Lille NØRD Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

12:58  

Kiwi & Strit (23)
Kiwi & Strit (23) Strit har spoleret Kiwis fest, så Kiwi laver sig en ny ven af stof og pinde. Strit er misundelig, men beslutter at lave sin egen ven...

13:00  

Ramasjang Mysteriet II (2)
Ramasjang Mysteriet II (2) Hvor er Bamses honningkrukke? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:30  

Det mindste kongerige i verden (4)
Det mindste kongerige i verden (4) Ridderturnering I Det mindste kongerige i verden, har troldmanden Pokus og Kongen travlt med at lære Prinsesse Krinoline alt, hun skal lære, for at blive en god dronning. Det kan godt være lidt kedeligt, men da Krinoline må muntre Den sorte ridder op med en ridderturnering, sker der endelig noget spændende.

13:50  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

14:15  

Monster Buster
Monster Buster Bjørk er bange for en hovedløs hest, som driller i hendes fantasi. Men heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med maling, fine sæbebobler og en rigtig hest! Og sammen buster de Bjørks monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Kejseren af Kina hører den ægte nattergal synge så smukt, at han får tårer i de kejserlige øjne! Men da han får en juvelbesat kunstig nattergal foræret, bliver hele hoffet enige om, at den er da langt bedre - men er det nu også sandt?

DR1

15:15  

Dalgliesh: Med kniven i hjertet
Dalgliesh: Med kniven i hjertet Engelsk krimi fra 1995 efter roman af P.D. James. (A Mind to Murder) Scotland Yard-detektiven Adam Dalgliesh plages af skyldfølelse over en ung kvindelig kollegas død. Kun modstræbende lader han sig overtale til at trække i arbejdstøjet igen, da han fra højeste sted bliver bedt om at efterforske mordet på bestyreren af en psykiatrisk klinik. En yderst følsom sag, da flere af klinikkens patienter er kendte ansigter i den politiske sfære. Adam Dalgliesh: Roy Marsden. Kim Horrocks: Susannah Corbett.

17:00  

Downton Abbey V (4:10)
Downton Abbey V (4:10) Herskabstjeneren Thomas har pådraget sig en mystisk sygdom efter at være vendt tilbage til Downton. Violet fortæller Isobel om sin fortid med den russiske prins Kuragin, mens Mary når frem til en beslutning om sit forhold til lord Gillingham. Samtidig bliver Sarah Bunting ved med at skabe uro på Downton, men denne gang går hun måske for vidt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Moderne mirakler (5:6)
Moderne mirakler (5:6) Dansk reportage fra 2017 Ny teknologi og videnskab afprøves og undersøges, når Jason Watt i jagten på moderne mirakler møder læger, forskere og de bedste hjerner. I aftenens program møder Jason Watt bl.a. faren, der har printet og bygget robot-hænder til sin egen søn, der blev født med en misdannet hånd. Sendt første gang 24.04.2017

15:30  

Moderne mirakler (6:6)
Moderne mirakler (6:6) Dansk reportage fra 2017 Kom tæt på den videnskab og teknologi, der hjælper os mennesker, når vi har allermest brug for det. Jason Watt opsøger moderne mirakler og ser bl.a. nærmere på fæcal transplantation, hvor man bruger menneskelig afføring som en slags medicin. Jason møder også Brian, der skal have behandlet sin hjernetumor med en avanceret partikelkanon - en ny teknologi, som kan få en afgørende betydning for patienters fremtid. Sendt første gang 01.05.2017

16:00  

Manden med de tre koner (2:4)
Manden med de tre koner (2:4) Midt i ørkenen i Utah i Usa bor 14 mormonske familier, hvor halvdelen af mændene er polygamister og dermed går ind for flerkoneri. Her møder vi Abel Morrison, der har tre koner og 11 børn. Med en lille ny på vej og en stigende jalousi hos kvinderne, så er der nok at tage sig til i familien.

16:50  

Verdens største partikelaccelerator
Verdens største partikelaccelerator Få et indblik i opførelsen og teknikken bag nogle af de største bygninger og maskiner, der nogensinde er konstrueret. Her besøger vi Large Hadron Collider, der er verdens største partikelaccelerator.

17:40  

Dubais væddeløbsbane
Dubais væddeløbsbane Midt ude i ørkenen lyser en grøn plet op, der viser sig både at være kæmpestor og verdens mest luksuriøse væddeløbsbane. Seksstjernet luksus for både mennesker og heste. Ved siden af ligger det 5-stjernede luksushotel The Meydan, hvis bemærkelsesværdige arkitektur og design er i en liga for sig selv.

DR3

15:30  

Peacock
Peacock Bankmanden John lever et stille liv, men han har en hemmelighed. John har en anden personlighed, som ingen andre kender til - nemlig Emma, som tager sig af hans huslige arbejde og laver morgenmad til ham hver morgen. Men en dag bliver der vendt op og ned på alt. Ved et tilfælde møder naboerne Emma - og tror, at hun er Johns kone. Pludselig havner John og hans "kone" i byens søgelys. Det er mere, end Johns skrøbelige psyke kan klare. John: Cillian Murphy. Maggie: Ellen Page. Fanny Crill: Susan Sarandon. Instruktion: Michael Lander.

16:55  

Underverdenens købmænd - skældyr
Underverdenens købmænd - skældyr Skældyret er en eftertragtet delikatesse i Sydøstasien. Det har affødt et omfattende smugleri og bragt dyret på randen af udryddelse. Den britiske journalist Nelufar Hedayat rejser her kloden rundt for at undersøge den ulovlige handel, der foregår med stoffer, eksotiske dyr, sex, organer og så videre rundt omkring i verden.

17:35  

VICE: Englands unge bag tremmer
VICE: Englands unge bag tremmer I Oxfordshire, England, holder banden "Saky's Finest" til. Det er en flok unge drenge og mænd, der ryger ind og ud af fængslet hele tiden, fordi kriminalitet er det eneste, de kender til. De har brugt størstedelen af deres liv bag tremmer, og derfor kan de bedre håndtere livet som indsat end som fri fugl. En af dem er 20-årige Coopz. VICE møder ham, netop som han har afsonet en dom på fem år, og de ældre venner Ross og Nathan vil nu prøve at overtale ham til at opgive den kriminelle løbebane.

DR K

15:20  

Af nød og lyst - om kongebryllupper gennem tiden (2:5)
Af nød og lyst - om kongebryllupper gennem tiden (2:5) Ægteskabet mellem den svenske kong Karl XI og den danske Ulrika Eleonora skulle være med til at sikre freden mellem de to altid kæmpende nabolande, men på trods af forlovelsen ønskede Danmark revanche mod stormagten Sverige og erklærede landet krig. Da brylluppet endelig fandt sted i 1680, synes parret at have alle odds imod sig - men hvor man mindst forventede det, voksede kærligheden. I denne serie ser Linda Nyberg sammen med historikeren Christopher O'Regan og andre eksperter på kongelige bryllupper gennem tiden - bryllupper, der ofte har handlet om magt og politiske alliancer, sjældent om kærlighed. Nordvision fra Sverige.

15:50  

Dronning Ingrids børnebørn (1:5)
Dronning Ingrids børnebørn (1:5) I fem unikke programmer fortæller Dronning Ingrids ti børnebørn om deres mormor - som de alle kalder hende uanset det sprog, de taler til hverdag. Journalisten Ole Damgaard har talt med de unge i New York, London, Barcelona, Höven i Tyskland, på Gråsten Slot og Christian VIII's Palæ, hvor Kronprins Frederik for- talte os om sin mormor, inden han rejste til Grønland. Programmerne indeholder private film og fotos, der ikke tidligere har været offentlig- gjort i TV.

16:20  

Dronning Ingrids børnebørn (2:5)
Dronning Ingrids børnebørn (2:5) I det andet afsnit af serien møder vi Dronning Ingrids ældste barnebarn Prinsesse Alexia af Grækenland og Prins Joachim. En serie hvor Dronning Ingrids ti børnebørn fortæller om deres mormor - som de alle kalder hende uanset det sprog, de taler til hverdag. Journalisten Ole Damgaard har talt med de unge i New York, London, Barcelona, Höven i Tyskland, på Gråsten Slot og Christian VIII's Palæ, hvor Kronprins Frederik fortalte os om sin mormor, inden han rejste til Grønland. Programmerne indeholder private film og fotos, der ikke tidligere har været offentlig- gjort i TV.

16:50  

70'erne: Den seksuelle revolution
70'erne: Den seksuelle revolution "Den seksuelle revolution" Amerikansk dokumentarserie fra 2014. (The Seventies) Sex var overalt i 1970'ernes offentlige rum. Aldrig har sæder og skikke ændret sig så hurrtigt. Sex før ægteskabet blev socialt acceptabelt, ægtepar eksperimenterede, bøsser og lesbiske begyndte at komme ud af skabet og pornografien kom ud i det åbne. Men ikke alle billigede den seksuelle revolution, og religiøse og konservative grupper forberedte sig på politisk modstand mod de nye tider.

17:30  

70'erne: 70'ernes kriminalitet
70'erne: 70'ernes kriminalitet "70'ernes kriminalitet" Amerikansk dokumentarserie fra 2014. (The Seventies) USA oplevede i 1970'erne en bølge af rå og voldsom kriminalitet uden fortilfælde. Det begyndte med retssagen mod Manson-familien. Så kom de ualmindelig ækle seriemordere Ted Bundy, John Wayne Gacy og 'Son of Sam'. En hel busfuld børn blev kidnappet, det samme gjaldt John Paul Getty og Patty Hearst, mens fagforeningsformanden Jimmy Hoffa forsvandt, og borgmesteren i San Francisco, Harvey Milk, blev skudt ned.

DR Ultra

15:15  

Freaktown (45)
Freaktown (45) Boo Boos nye flamme!

15:30  

Freaktown (46)
Freaktown (46) Mørkeræd

15:40  

Wild Kratts
Wild Kratts

16:00  

Junglebanden
Junglebanden

16:15  

Junglebanden
Junglebanden

16:25  

Ultras Sorte Kageshow I (6)
Ultras Sorte Kageshow I (6) I Ultras Sorte Kageshow er det blevet tid til den anden semifinale og her skal deltagerne bage en jordbærtærte. De to hold skal selvfølgelig stadig bage i bælgravende mørke, men værten, Nikolaj Stokholm, har nye overraskelser i ærmet. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra onsdag kl. 19.30.

16:55  

Soy Luna (23)
Soy Luna (23)

17:40  

Klassen - Tro på det! (93)
Klassen - Tro på det! (93) Klassen får besøg af en præst. Sofia ved ikke hvad hun tror på og Emil vædder med hende om hun overhovedet kan beslutte sig.

17:50  

Klassen - Kongen af FIFA : Del 1 (94)
Klassen - Kongen af FIFA : Del 1 (94) Cornelius vinder over alle i FIFA, men kan det virkelig passe at han er så god? Betram og Karl har en plan for at slå ham

DR Ramasjang

15:00  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Bjarne på havet

15:05  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Den tågede dag

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Den mystiske sag om flodkamæleonhesten

15:25  

Sikker & Søn II (15)
Sikker & Søn II (15) Sikker & Søn holder øje med fodgængerfeltet. De finder ud af, at fodgængerfeltet er det mest sikre sted at krydse en vej. Far finder sit gamle windsurfingudstyr frem, og de bruger sejlet til at lave store, hvide striber. Det er smart, at man kan se fodgængerfelter på lang afstand.

15:40  

Gurli Gris VI (19)
Gurli Gris VI (19)

15:45  

Gurli Gris VI (20)
Gurli Gris VI (20)

15:50  

Mumitroldene (11)
Mumitroldene (11) Ønsker går i opfyldelse

16:00  

Masha og Bjørnen (5)
Masha og Bjørnen (5) Fejet af benene

16:05  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

16:30  

Chuggington
Chuggington Koko slår sin egen rekord

16:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (43)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (43) Balladen om Robin Hood

16:57  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Grisestien. Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Jacinta får i dag besøg af Elisabeth, som har taget to små grise med, se med når de mudrer sig godt ind og giver grisene det, de har brug for.

17:00  

Rod i Historien (10)
Rod i Historien (10) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en selfiestang til sin udstilling om nutiden og fremtiden. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

17:20  

Op og Hop II (3)
Op og Hop II (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Kristian, der laver morgengymnastik.

17:35  

Karlsson på taget
Karlsson på taget På fisketur Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Butiksindehaver Sannie Windelborg støder ind i store udfordringer, når hun forsøger at lave en kommode om til en bænk. Woodliving har fået en speciel ordre ind fra en nyopstartet virksomhed. Og genbrugsbutikken Redesign skal åbne endnu en filial i Valby.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Guld i Købstæderne - Holbæk (5:10)
Guld i Købstæderne - Holbæk (5:10) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Holbæk. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter og klenodier. Eksperterne skal blandt andet sætte pris på et såkaldt sladrekompas fra 1700-tallet, der har hængt over kaptajnens seng. Og så håber en lille dreng, at hans arvede tinsoldater ikke er meget værd, så han kan lege med dem. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Og budene bliver høje på en gammel kinesisk gudefigur, som ejeren egentlig ikke regnede for noget. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante steder. Hun får historien om, hvordan nogle holbækkere fra 1400-tallet tog sagen i egen hånd og fangede og bankede norske smuglere med stokke.

DR2

18:25  

Husker du ... 1995
Husker du ... 1995 - året hvor den franske rødvin hældes i rendestenen, den leende ko smides i skraldespanden og Shell må se langt efter kunderne i Europa. Den politiske forbruger gør i den grad sin indflydelse gældende ved at ramme modstanderen på pengepungen. Andre profiler i 1995 er Pia Kjærsgaard, som stifter Dansk Folkeparti efter et af Danmarkshistoriens mest ufrivilligt morsomme politiske landsmøder i Fremskridtspartiet, Ritt Bjerregaard og en dagbog som aldrig udgives, og en ny hemmelig prinsesse fra Hong Kong bliver præsenteret for den danske offentlighed. Sendt første gang 26.03.06.

19:10  

Manden med de tre koner (3:4)
Manden med de tre koner (3:4) Midt i ørkenen i Utah i Usa bor 14 mormonske familier, hvor halvdelen af mændene er polygamister og dermed går ind for flerkoneri. Her møder vi Abel, der har tre hustruer. Hans bror Jim er netop gået bort, men har efterladt sig et ønske om, at Abel skal gifte sig med Jims hustruer. Abel vil gerne efterkomme sin afdøde brors ønske, men kæmper samtidig med at holde sammen på sin egen familie, der lider under jalousi og skænderier.

20:00  

Under mistanke - Vildspor (1:3)
Under mistanke - Vildspor (1:3) Efter måneders jagt anholder kommissær Roz Hunter en formodet seriemorder. Men er den unge mand virkelig skyldig? Det tvivler kriminalteknikeren Tim Ifield på. Han mener, at Roz lader hånt om de tekniske beviser for at få lukket sagen. Da Ifield kontakter antikorruptionsenheden, får Kate Fleming til opgave at infiltrere Roz' team for at finde frem til sandheden. Roz Huntley: Thandie Newton. Steve Arnott: Martin Compston. Kate Fleming: Vicky McClure. Ted Hastings: Adrian Dunbar.

DR3

18:10  

Pranksters Paradise (4)
Pranksters Paradise (4) Nicoline kommer på alvorligt overarbejde. Som den eneste kvinde i gruppen er hun tiltænkt hovedrollen, når hun skal forsøge at stoppe mænd i Frederiksberg have. Påskuddet er, at hendes ex kæreste ikke vil lade hende være i fred. Ex kæresten kommer snart, og de forbipasserende mænd, skal bare stå hos Nicoline, så ex kæresten kan se hun har fundet en anden. Godvilligt stiller mændene sig klar til at forsvare den smukke Nicolines dyd. Men overraskelsen bliver pludseligt stor, da mændene ser at Nicolines ex kæreste ikke er en lille splejs på 60kg, men i stedet 4 fuldvoksne prankstere, der gerne vil have fat i kraven på dem!

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:55  

Verdens værste fænglser: Mexico
Verdens værste fænglser: Mexico Journalisten Paul Connolly rejser her til El Hongo-fængslet i Mexico. Har skal han mærke på egen krop, hvordan det er at sidde bag tremmer i et af verdens hårdeste fængsler, når han deler celle med kidnappere, mordere og pushere.

20:40  

UEFA EM i kvindefodbold: gruppespil, direkte
UEFA EM i kvindefodbold: gruppespil, direkte

DR K

18:10  

Huset på Christianshavn (40)
Huset på Christianshavn (40) "Reklamens magt" Manuskript: Henning Bahs. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Erni Arneson, Søren Strømberg, Poul Glargaard, Søren Rode og Ole Søgaard. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 20.okt.1973.

18:35  

Huset på Christianshavn (41)
Huset på Christianshavn (41) "Bimmers bortkomst" Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Poul Thomsen, Else-Marie og Solveig Sundborg. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 27.oktober 1973.

18:55  

Flådens historie (5:7)
Flådens historie (5:7) Med Galathea-ekspeditionen til Antarktis og til Thule med Tulugaq. Den danske flåde har et århundrede langt og stolt samarbejde med forskningen og videnskaben, og er dermed en del af dansk ekspeditionshistorie. Troels Kløvedal er med Galathea 3-ekspeditionen i Antarktis og på fiskeriinspektion på Grønlands vestkyst. Vi hører om de store danske ekspeditioner gennem tiderne og om Knud Rasmussen og Peter Freuchen. Tæt på Nordpolen oplever vi en fascinerende solformørkelse.

19:55  

Dagens sang: Sangen om Larsen
Dagens sang: Sangen om Larsen - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Flådens historie (6:7)
Flådens historie (6:7) Dansk Ekspeditionshistorie på Grønlands Østkyst og Slædepatruljens historie. Troels Kløvedal sejler med Vædderen, så langt det er muligt rundt om Grønland, hvor søværnet gør suverænitetshåndhævelse og støtter Slædepatruljen Sirius. Kløvedal taler med forskere, han møder på sin vej. Vi hører om Lauge Kochs enestående ekspeditioner, om Danmark Ekspeditionen 1906-08 og om nazisternes indtrængen på Nordøstgrønland under 2. Verdenskrig. Med helikopter besøger vi de sagnomspundne Tobias Øer, der hele tiden dukker op og forsvinder igen.

DR Ultra

18:00  

The Next Step II (23)
The Next Step II (23) Bedre end det.

18:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

19:00  

Bidt, brændt og stukket - Hugorm (3)
Bidt, brændt og stukket - Hugorm (3) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Hugormen er vores eneste giftslange, men hvad sker der egentlig, hvis man bliver bidt af hugormen?

19:15  

Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1)
Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han sig angribe af røde skovmyrer.

19:30  

Sofie Linde Show II (16) - Nabiha
Sofie Linde Show II (16) - Nabiha I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af sangerinden Nabiha. De har sammen lavet deres helt eget celebrity-program på en sandwich-bar. Både Sofie og Nabiha elsker mode, derfor battler de I, hvem der har den aller sejeste rullekrave. Stjernereporteren Bubber har denne uge lavet sit helt eget program, faktisk sit helt eget talkshow, for alle dem som ikke kan lide Sofie Linde Show. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

20:00  

Livredderne - Udfordringen på klippeøen (3)
Livredderne - Udfordringen på klippeøen (3) På den rå, men smukke klippeø Bornholm skal deltagerne kæmpe om titlen. Men det bliver ikke nemt. Deltagerne ankommer til deres lejre midt ude i skoven. Her inddeles de i to hold - kampen mellem hold rød og hold gul er i gang! I dag handler det om at kunne lægge et gigantisk puslespil midt ude i en sø, mens venskabet på hold gul sejler i sin egen sø.

20:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (1) - Flodhesten
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (1) - Flodhesten I dag skal Sebastian finde en af Afrikas værste dræbere - en flodhest. Et kæmpe dyr, som faktisk er et af de dyr, der hvert år dræber flest mennesker i Afrika.

20:40  

Sleepover - Zoologisk museum
Sleepover - Zoologisk museum Tre bedste venner, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter drengene på Zoologisk Museum, hvor de blandt andet får sat ord på, hvad de betyder for hinanden, og desuden får en snak om spøgelser og død.

20:55  

Trio - Keplerdiamanterne (9:10)
Trio - Keplerdiamanterne (9:10) Trio tager til det sidste punkt, Nordstjernepunktet, som viser sig at være St. Nicholas kirke. De pejler sig ind på skatten, men 400 års forskel på stjernepositionerne fra da skattekortet blev lavet, kan sætte en stopper for skattejagten...

DR Ramasjang

18:05  

Sommer Summarum
Sommer Summarum Sommer Summarum er på Danmarksturné med Mini MGP! Se med når Silja og Isabel fyrer den af med alle Danmarks børn, finder på skøre lege, taler med spændende gæster og dyster i sjove konkurrencer. I denne uge sender vi live fra Spejdernes Lejr i Sønderborg. Det er sommer, det er sol - og det er SommerSummarum!

19:05  

Thunderbirds (2)
Thunderbirds (2) Ildringen del 2

19:25  

F for får
F for får Isbilen

19:35  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Havens specialstyrke

19:45  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om en uønsket grævling

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

Spise med Price egnsretter II (2:6)
Spise med Price egnsretter II (2:6) Der serveres masser af god mad og godt humør i campingvognen, når James og Adam Price igen drager ud i landet og tilbereder egnsretter. Vi skal til Lolland Falster som både byder på andejagt, kalvedans, falsterske nonner og selvfølgelig bollemælk.

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sporten
Sporten

22:00  

Arne Dahls A-gruppen: Europa blues (2:2)
Arne Dahls A-gruppen: Europa blues (2:2) En jødisk hjerneforsker er fundet hængende ved fødderne over en kirkegårdsgrav i Stockholm. Samtidig har en lang og risikabel flugt mod et fjernt mål taget sin begyndelse. Sommeren har fået en dårlig start for A-gruppen, og et sted i Europa venter ondskaben. Kerstin Holm: Malin Arvidsson. Jenny Hultin: Irene Lindh. Viggo Norlander: Claes Ljungmark. Instruktion: Mattias Ohlsson og Niklas Ohlson.

23:30  

Sagen genåbnet (43): Børnehjemmet
Sagen genåbnet (43): Børnehjemmet En kvinde, der har fået sine øjne stukket ud, findes død i en udbrændt bil. Kvinden identificeres som Claire Somers, der har været forsvundet sporløst, siden hun som syvårig blev bortført fra et børnehjem. Peter Boyds efterforskning afslører, at hjemmet var præget af mareridtsagtige forhold. Og mareridtet er langt fra forbi. Peter Boyd: Trevor Eve. Grace Foley: Sue Johnston. Eve Lockhart: Tara Fitzgerald. Instruktion: Edward Bennett.

DR2

21:55  

Udkantsmæglerne II (5:10)
Udkantsmæglerne II (5:10) Foråret er kommet til Udkantsdanmark og det skaber optimisme hos ejendomsmæglerne. Men hos Kjeld Westergaard i Brønderslev går det knap så godt. Forretningen ser ud til at blomstre, men han er kommet til skade med knæet og det skaber store udfordringer i hans dagligdag. Baåde Tom Pedersen i Hadsund og Frede Volff på Langeland satser på kunder i butikken, når de holder åbent hus. Men det går ikke helt efter planen.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Morddetektiverne (3:3)
Morddetektiverne (3:3) Den 19-årige Nicholas Robinson er den 5. marts 2014 død efter adskillige knivstik. Politiet har anholdt deres hovedmistænkte, men har travlt med at samle beviser ind, før varetægtsfængslingen udløber. Nicholas familie ser frem til retssagen med en vis nervøsitet. Er det deres søns morder, politiet har anholdt? Med ubegrænset adgang til Nicholas' familie og Bristol politis drabsafdeling følger vi opklaringen af det bestialske drab på Nicholas.

23:50  

Quizzen med Signe Molde
Quizzen med Signe Molde Nyheder og begivenheder vendes og ristes over åben ild af den altid skrappe Signe Molde. Gæster: Ida Auken & Jakob Ellemann-Jensen Sendt første gang 24.11.2016

DR3

22:50  

Joe Tech - Scooter (4:8)
Joe Tech - Scooter (4:8) Joe vil gerne gøre et godt indtryk på sin nye forretningsforbindelse Ali. Et godt samarbejde med Ali vil kunne give økonomisk stabilitet til Joes kommende familie. Opgaven er umiddelbart simpel, Ali skal bare have flyttet fem scootere fra Sydhavnen til Nørrebro, men desværre for Joe virker varevognen ikke i dag.

23:05  

Kraftidioten
Kraftidioten Nils passer sig selv. Han kører sneplov, er vellidt i det norske lokalsamfund og naturligvis ganske uforberedt, da hans søn dør af en overdosis. Første udvej for den desillusionerede far er at begå selvmord, men da han kommer på sporet af sønnens kriminelle omgangskreds, erstattes afmagten af en stærk lyst til retfærdighed. Resultatet er koldblodig hævn, og den sindrige Nils udviser et ualmindeligt flair for kunsten at dræbe, og inden længe er han i gang med at rydde op blandt den overraskende mængde af narkohandlere og gangstere i de norske fjelde. Medvirkende: Stellan Skarsgård, Pål Hagen, Bruno Ganz, Jakob Oftebro, Birgitte Hjort Sørensen m.fl. Manuskript: Kim Fupz Aakeson. Instruktion: Hans Peter Moland. Produktion: Maipo Film i samarbejde med bl.a. DR.

DR K

21:00  

Historiequizzen: Københavns Rådhus
Historiequizzen: Københavns Rådhus Historiequizzen med Adrian Hughes går på opdagelse i Københavns Rådhus. Kom med ind i Rådhusets fredede bibliotek, stadsarkivets lange gange og det, som journalister engang kaldte "Danmarks billigste værtshus." Hvorfor hedder det en overborgmester i København, og er der spøgelser i huset? Deltagerne er Cecilie Nielsen og Christian Donatzky, der dyster mod Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

21:30  

Mord i middelalderen - Mordet på Knud Lavard (4:4)
Mord i middelalderen - Mordet på Knud Lavard (4:4) Mord i Middelalderen rejser denne gang tilbage til 7. januar 1131 hvor statsmanden Knud Lavard bliver lokket i baghold i Haraldsted og får sit hoved kløvet i to. Morderen er hans fætter Magnus, Kong Niels søn. Knud Lavard bliver senere kåret som helgen, og Magnus bliver dræbt i det oprør, der kommer som reaktion på mordet. Men hvorfor skulle Knud myrdes, hvad var Magnus bange for og hvad betød mordet for Danmark? Dette er historien om familieintriger, magtkamp og jalousi mellem to fætre. Og om et mord, der kommer til at påvirke hele kongerækken.

22:00  

Historien om Danmark: Sen middelalder
Historien om Danmark: Sen middelalder Lars Mikkelsen fortæller om den sene middelalder fra cirka 1350-1526. Det er en periode, hvor Danmark forvandler sig fra at være en splittet nation til at blive en nordisk stormagt. Det begynder med en ambitiøs konge, Valdemar Atterdag, der får chancen for at genopbygge Danmark og det fortsætter med hans datter Magrete, som helt uventet formår at sætte sig på magten i Danmark. Men middelalderen er også en barsk tid, hvor den sorte død rammer en i forvejen hårdtprøvet befolkning.

23:00  

Gåden om piraten Sortskæg
Gåden om piraten Sortskæg Piraten, kaptajn Sortskæg, Blackbeard på engelsk, var virksom i Caribien i begyndelsen af 1700-tallet og blev dræbt i kamp i 1718. Man ved ikke meget om Sortskæg, men måske kan fundet af vraget af hans flagskib 'Queen Anne's Revenge' fortælle mere om en af historiens mest berygtede pirater.

23:45  

Thérèses skæbne
Thérèses skæbne I Frankrig i slutningen af 1920'erne gifter fritænkeren Thérèse sig med sin nabo. Hun lever et liv i overflod på deres enorme gods, men snart forvandles den luksuriøse tilværelse til et fængsel for den unge kvinde. Hun drømmer om et frit liv i Paris og længes efter at rive sig løs fra ægteskabets lænker og konventionernes bånd. Thérèse: Audrey Tautou. Bernard Desqueyroux: Gilles Lellouche. Anne de la Trave: Anaïs Demoustier. Instruktion: Claude Miller.

DR Ultra

21:20  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

21:45  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:10  

Strømerne fra Liverpool (7:12)
Strømerne fra Liverpool (7:12) En meddeler hævder, at hendes ekskæreste har indrømmet, at han har myrdet en kvinde, der er meldt savnet. Men taler hun sandt, eller har hun fundet på historien for at skade sin eks? Makkerparret de Pauli og Callaghan er ikke enige om svaret.

02:00  

Spooks (31)
Spooks (31) Journalisten Gary Hicks bliver jaget vildt, da han ved et tilfælde overværer den iskolde likvidering af den pensionerede MI5-mand McTaggart. McTaggart var ved at skrive en afslørende bog om efterretningstjenesten. Det kostede ham livet, og nu står Hicks for tur. MI5 forsøger at beskytte Hicks, og Harry Pearce er fast besluttet på at nå til bunds i sagen. Hvem stod bag likvideringen af McTaggart?

02:50  

Camilla - i haven (7)
Camilla - i haven (7) Der er jord under neglene i Camilla Plums private have på Fuglebjerggård. Tag med på en DR2sk rejse i Camilla Plums markante og kreative haveunivers, der byder på dufthave, prydhave, frugthave og en kæmpestor køkkenhave. Sendt første gang 19.08.07

03:20  

Hammerslag 2006 (13)
Hammerslag 2006 (13) Hammerslag er tilbage på dansk jord efter en sviptur til det svenske. Vi starter med en bolig i nærheden af Silkeborg i den lille by Resenbro, der nok mest er kendt for Jyllandsringen. Resenbro ligger langs med Gudenåen, så selvom aftenens første hus er et meget traditionelt 70´er hus, med en del arbejde foran sig, så er det nok ikke helt gratis. Næste bolig er en spændende tre værelses lejlighed, i to plan, i det populære Trøjborgkvarter i Århus. Lejlighedsmarkedet har i sensommeren oplevet en massiv opbremsning og prisernes himmelflugt er standset. Så skal man hurtigt af med sin lejlighed, så skal prisen ned! Sidste ejendom er et bud på fremtidens parcelhus. Huset var en del af en byggeudstilling i Horsens og alle boligerne i kvarteret er noget ud over det sædvanlige. Horsens har fart på, priserne stiger og byen har for alvor lagt sit "Klondyke-image" af sig eller Jyllands Chicago, som byen også blev kaldt. Nu er byen stedet, hvor man flytter hen og hvor verdensstjernerne kommer på besøg en gang imellem. Østholdet: Ejendomsmægler Anders Frost og ejendomsmægler Ninna Hansen Vestholdet: Ejendomsmægler Peter Sørensen og ejendomsmægler Susanne Pallestoft Sendt første gang 07.11.06

03:50  

Hammerslag 2006 (14)
Hammerslag 2006 (14) Hammerslag er denne gang helt ude og svømme, og der kan desværre ikke røbes alt for meget om boligerne. Men vi starter med en rigtig skøn fritidslejlighed i Juelsminde. Lejligheden har havudsigt og egen kanal lige foran terrassen. Vores mæglere kommer virkelig på en opgave af de helt store. Og dette er bare starten. Næste udfordring er bestemt ikke nemmere. Her er der tale om en klassisk patricervilla helt ned til Kolding Fjord, men der er et eller andet helt galt med ejendommen.... Sidste bolig er en tidligere opholdsbolig for læger og sygeplejersker ved en institution i Brejning. Huset har også tjent som flygtningecenter, men fremstår i dag noget anderledes. Blandt andet med et BogO-anlæg til 700.000 kr. Østholdet: Ejendomsmægler Anders Frost og ejendomsmægler Ninna Hansen Vestholdet: Ejendomsmægler Peter Sørensen og ejendomsmægler Susanne Pallestoft Sendt første gang 14.11.06

DR2

00:20  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Australien
Ekstrem verden - Ross Kemp i Australien Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Ross Kemp er taget til Australien, hvor der findes 44 forskellige motorcykelbander, der ifølge politiet er dybt involveret i narkohandel og anden organiseret kriminalitet.

01:05  

Sex, løgn og utroskab - sagen om Ashley Madison
Sex, løgn og utroskab - sagen om Ashley Madison I august 2015 bliver den kontroversielle datingside Ashley Madison, som opfordrer til utroskab, hacket. Der bliver offentliggjort private oplysninger på over 30 millioner brugere. Her får du historien om et af historiens største og mest omtalte hackerangreb.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

Fremtidens teknologi: Chile (10:10)
Fremtidens teknologi: Chile (10:10) Journalisten Ashlee Vance rejser ud i verden for at møde de forskere og opfindere, der lige nu er i gang med at forme vores teknologiske fremtid. I denne episode går turen til Chile.

01:25  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

02:05  

VICE: Ung og homo i Putins Rusland
VICE: Ung og homo i Putins Rusland Præsident Putin har indført en lov i Rusland, der forbyder homoseksualitet i det offentlige rum, fordi han ikke ønsker, at unge skal tro, det er normalt at være homoseksuel. Det betyder, at man opfordrer til homofobi, at homoseksuelle mister deres retssikkerhed, og at der er et stigende antal overfald og mord på homoseksuelle. VICE rejser til Rusland for at undersøge, hvordan situationen ser ud for de unge russere, nu de er blevet fjender i deres eget land.

02:35  

Kære Dagbog 2 (3:8)
Kære Dagbog 2 (3:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Mette Marie, der er håbløst forelsket i den halvandet år ældre Steffen. Mette Marie er meget meget romantisk, og Steffen tænker mest af alt som en teenage-dreng. Maria er ikke bange for at dø, elsker sin familie og vil gerne begraves i en kiste af kirsebærgrene - alt dette står i det testamente, hun skrev, da hun var 14 år og emo. Caroline elsker Tour de France og den franske cykelrytter Richard Virenque, indtil hun ser Titanic for første gang. Rikke kan ikke finde ud af, om hun skal være kærester med Frank eller Ronni.

03:05  

Kære Dagbog 2 (4:8)
Kære Dagbog 2 (4:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Lea, der er meget forelsket i Christian, og selvom det går op og ned i deres forhold, er hun overbevist om, at de to skal have børn og giftes. Stine laver lister over alt - job, hun gerne vil have, de bedste råb til demonstrationer, men mest af alt alle de drenge, der kan lide hende. Natasha er mormon, og drenge er et stort no-go, så hun giver sig hen til Harry Potter og den magiske verden indtil Danse-Mads dukker op i hendes liv. Franny elsker Prince og sin kæreste Thomsen. Og så glæder hun sig bare til, at det bliver onsdag, for så kommer Thomsen, og hun skal sprænges.

03:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

01:30  

Kvindebyen
Kvindebyen I en togvogn vågner Snàporaz op efter en lur, hvorefter han forsøger at forføre en smuk kvinde. Det bliver begyndelsen på et bizart og mareridtsagtigt eventyr. Snàporaz følger efter kvinden gennem en skov til et sært hotel, hvor en gruppe feminister holder kongres. Her får han en temmelig fjendtlig modtagelse, og det er blot det første af en række urovækkende møder med kvindekønnet, der venter den aldrende skørtejæger. Snàporaz: Marcello Mastroianni. Elena: Anna Prucnal. Kvinden på toget: Bernice Stegers. Instruktion: Federico Fellini.

03:45  

Kvit eller Dobbelt (1:8)
Kvit eller Dobbelt (1:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, KOEGE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0726044135