Køge
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 20. april 2018

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 20. april 2018

DR1

00:50  

I farezonen (49:61)
I farezonen (49:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:40  

I farezonen (50:61)
I farezonen (50:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

Bonderøven 2010 (10)
Bonderøven 2010 (10) Gederne gi'r nu så meget mælk, at Frank kan begynde at lave gedeost. Det faldefærdige skur skal bygges om, så de to smågrise kan få et ordentligt sted at bo. Frank har fået bier, og det gamle biavler-udstyr han fik i konfirmationsgave skal i brug igen. Røgpusteren er gået i stykker, så den skal laves med rensdyrskind. www.dr.dk/bonderoeven

03:00  

Kender du typen? 2012 (5)
Kender du typen? 2012 (5) Kender Du Typen? besøger i aften en person, der bruger sine planter som advarselslampe; hænger de med hovedet, er det på tide at skrue ned for stressniveauet i dagligdagen. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal forsøge at gætte, hvem der hellere vil have skumbananer end dyr rødvin. Vært: Mads Steffensen. Sendt første gang 11.04.12

03:30  

Hammerslag 2012 (22)
Hammerslag 2012 (22) Hammerslag sætter pris på et hus med spøgelser i. Huset ligger i Glostrup og har tidligere tilhørt en verdensberømt kunstner og hans kone, der var spiritist. Næste opgave er en loftslejlighed på Frederiksberg, og til slut forsøger mæglerne at finde prisen på en meget speciel Christianshavner-lejlighed. Sendt første gang 27.11.12

04:10  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit går der fisk i den hos Jes Holm Sørensen fra Danmarks største fiskeauktion. Hos Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus skal der være auktion over et samlerhjem, men sælgeren er ikke tilfreds med dagens priser. Og hos Per Knudsen fra Kopenhagen Fur opstår der problemer under dagens auktion. Sendt første gang 16.04.14

04:40  

Danske Vidundere: Lille Vildmose
Danske Vidundere: Lille Vildmose Om Danmarks naturskabte vidundere. Vi er i denne uge taget til Nordjylland - til Nordeuropas største højmose, Lille Vildmose. Området er en stor svamp, som er fem meter dyb og dækker et område på 23 kvadratkilometer - det svarer til 55 millioner skolesvampe. Mosen er dannet over 1200 år og består af spagnum-planter. Og selvom det er et af de mest næringsfattige områder i Danmark - er det også et af de allersmukkeste. Sendt første gang 16.04.07

05:00  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Nat i Frilandshaven
Nat i Frilandshaven Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe slår lejr for natten i Frilandshaven. Mens Jørgen planter piletræer til en hængekøje og kigger på sjove natdyr, laver Anne hjemmebagte tortillas, og oksekød i chili og chokoladesauce. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe. Sendt første gang 24.09.06

05:50  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Butiksindehaver Sannie Windelborg tager på genbrugsjagt i en gammel lade. Hun håber at finde noget, der kan komme i butikken. En gammel ruskindsjakke skal forvandles til en taske hos genbrugsbutikken Redesign i København. Og dekoratør Karin Borgbjerg har fået en bestilling på et garderobestativ, som hun håber, falder i kundens smag.

06:20  

Søren Ryge: De bedste køkkenhaver
Søren Ryge: De bedste køkkenhaver Søren Ryges egen køkkenhave er stor, men slet ikke, hvad den var engang. Derfor har han besøgt nogle andre landboere på Djursland, der også elsker nyopgravede kartofler. Især Nils, der dyrker alt muligt godt til 30 familier. Økologisk naturligvis. En miniudgave af Årstiderne. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen Sendt første gang 27.08.08

06:50  

Camilla - i haven (5)
Camilla - i haven (5) Der er jord under neglene i Camilla Plums private have på Fuglebjerggård. Tag med på en DR2sk rejse i Camilla Plums markante og kreative haveunivers, der byder på dufthave, prydhave, frugthave og en kæmpestor køkkenhave. Sendt første gang 13.05.07

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Spis og spar III (8:8)
Spis og spar III (8:8) Alenemoren Lizette og hendes tre drenge er bidt af sport. Hele familien spiller fodbold og det har indflydelse på planlægningen af familiens hverdag. Lizette har dog styr på indkøbene og er altid udstyret med en indkøbsseddel når hun handler. Men hvordan kan det være at budgettet hver måned alligevel bliver overskredet? Jesper og Sofie giver familien en håndsrækning og så kommer Lizettes ex-mand også forbi og kigger med når Jesper giver inspiration til blandt andet fisk og madpakker af familien rester.

08:55  

Madmagasinet: Fedtstoffer
Madmagasinet: Fedtstoffer I aftenens program ser Tina Müller nærmere på den enorme jungle af fedtstoffer. Hvilke fedtstoffer er sundest, og hvilke giver det bedste stegeresultat? Hun ser også på, om kokosolie er det vidundermiddel, som nogen påstår. Imens er der røg i køkkenet hos Adam Aamann, som giver konkrete stege- og fedtstoftips, når han får besøg af en gæst, der har lidt problemer med stegningen af sine bøffer.

DR2

00:05  

Debatten
Debatten

00:55  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:05  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:25  

Populismens fremmarch i Europa
Populismens fremmarch i Europa I lyset af en stigende utilfredshed med den økonomiske krise og høje arbejdsløshed har Marine Le Pen i Frankrig, Geert Wilders i Holland, Viktor Orbán i Ungarn og Beppe Grillo i Italien opnået en støt stigende opbakning til deres politiske budskaber. En årsag er måske, at de har enkle svar på komplicerede spørgsmål. Uanset emnet er svaret: Stop indvandringen, EU og den magtfulde elite. Sammen spås de stor fremgang til EU-valget. Men er de virkelig på vej til magten?

01:35  

Populismens fremmarch i Europa
Populismens fremmarch i Europa I lyset af en stigende utilfredshed med den økonomiske krise og høje arbejdsløshed har Marine Le Pen i Frankrig, Geert Wilders i Holland, Viktor Orbán i Ungarn og Beppe Grillo i Italien opnået en støt stigende opbakning til deres politiske budskaber. En årsag er måske, at de har enkle svar på komplicerede spørgsmål. Uanset emnet er svaret: Stop indvandringen, EU og den magtfulde elite. Sammen spås de stor fremgang til EU-valget. Men er de virkelig på vej til magten?

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

07:25  

Videnskab: Nedkøling af serverparker (1:7)
Videnskab: Nedkøling af serverparker (1:7) Internettet står for lige så meget co2-udslip som flytrafikken, fordi serverparkerne, som sørger for datatrafikken over nettet, må køles ned. Måske ville det i stedet være mere besparende at stille serverne et køligt sted længere væk og så transportere alle data? Det populærvidenskabelige program ser på mulighederne. Nordvision fra Norge.

07:55  

Videnskab: Den følsomme robot (2:7)
Videnskab: Den følsomme robot (2:7) Det er ikke altid helt nemt at være en robot, der går ind i alle de ting, der står i vejen, og fx griber så hårdt om glasset, at det knuses, men skridt for skridt udvikler robotforskerne følsomme robothænder og maskiner, der kan vise dig vej gennem komplicerede bygninger. Dette populærvidenskabelige program ser nærmere på udviklingen. Nordvision fra Norge.

08:25  

Puls - helse og livsstil: Skizofreni
Puls - helse og livsstil: Skizofreni Hvert år får 600-800 nordmænd stillet diagnosen skizofreni. Hvad er det, der sker, når skellet mellem fantasi og virkelighed forsvinder? Er mennesker, der er skizofrene, farligere end andre? Nordvision fra Norge.

08:55  

Drømmeturen (5:6)
Drømmeturen (5:6) Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Cecilie og Aleksander sætter denne gang kursen mod Lofoten, og med dem er Tom Ivar, der tidligere blev hårdt såret ved en cykelulykke. Tom har problemer med hukommelsen, balancen og koordinationsevnen, så kan han klare den krævende klatretur og nå op, hvor ingen havde troet, han skulle kunne komme? Undervejs byder turen på et helt spektakulært landskab. Nordvision fra Norge.

DR3

01:55  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:35  

Sex på recept (1:6)
Sex på recept (1:6) DR3 har fået adgang til en af de mest tabuiserede afdelinger i sundhedsvæsenet. For første gang åbner en sexologisk afdeling dørene og lader et tv-hold filme deres behandlinger. Vi bliver lukket ind i det ellers lukkede behandlingsrum, hvor vi kommer helt tæt på seksuelle tabuer som pornoafhængighed, rejsningsbesvær, manglende lyst og følger af voldtægt. I første afsnit møder vi Anders og Nikoline, som er på Sexologisk Center for første gang. Anders er begyndt at tage kontakt til prostituerede og de mener begge, at hans forbrug af porno har taget overhånd. Vi møder også Line, som er i behandling for smerter under samleje og Jesper, som skal sprøjte sig selv i penis for første gang for at se, om han kan få rejsning efter flere år med rejsningsproblemer.

03:05  

Sex på recept (2:6)
Sex på recept (2:6) DR3 har fået adgang til en af de mest tabuiserede afdelinger i sundhedsvæsenet. For første gang åbner en sexologisk afdeling dørene og lader et tv-hold filme deres behandlinger. Vi bliver lukket ind i det ellers lukkede behandlingsrum, hvor vi kommer helt tæt på seksuelle tabuer som pornoafhængighed, rejsningsbesvær, manglende lyst og følger af voldtægt. I andet afsnit møder vi Anne, som har været udsat for incest og går i psykologbehandling for manglende lyst. Vi møder også Anders, som er i behandling for for tidlig udløsning og Jens som skal i chokbølgebehandling i håb om at kunne få rejsning igen.

03:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:35  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

01:30  

At være menneske (1:3)
At være menneske (1:3) Hver og en af os er én blandt syv milliarder andre mennesker på kloden, men hvad vil det sige at være menneske? Den verdensberømte, franske fotograf Yann Arthus-Bertrand bringer os på en betagende rejse verden rundt for at opleve mennesker og landskaber, der er anderledes end vores. Det er historier fulde af kærlighed og glæde såvel som af had og vold, men selv om de sociale og økonomiske betingelser er så forskellige, så har vi måske alligevel noget tilfælles med alle de andre syv milliarder.

02:25  

Forbrydelsen II (3:10)
Forbrydelsen II (3:10) - Lund gennemtrumfer sin vilje, på trods af Brix' ordre. Imens tårner problemerne sig op for Buch på Christiansborg, da oppositionen får kendskab til et hidtil hemmeligholdt notat i forbindelse med det første drab. Raben får brug for hjælp og opsøger en gammel ven fra Hold Ægir - lidt senere står han overfor endnu én fra holdet. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

03:20  

Forbrydelsen II (4:10)
Forbrydelsen II (4:10) Raben har en aftale om at mødes med en af vennerne fra Hold Ægir - men han når frem for sent. Da politiet står med endnu et offer, tyder alt på, at gerningsmanden er den samme som ved de tidligere drab - mens PET ikke længere er overbeviste om, at politiet har fat i den rette mistænkte. Thomas Buch bliver presset hårdt af både oppositionen og statsministeren i forhold til de aktuelle politiske forhandlinger - og så får han nogle informationer om sin forgænger, der kommer fuldstændigt bag på ham. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Søren Pilmark, Lotte Andersen, Kurt Ravn, Lars Sidenius, Carsten Bjørnlund, Igor Radosavljevic, Ramadan Huseini, Benedikte Hansen, Jens Jacob Tychsen, Ole Lemmeke, Anne Marie Helger, Asger Reher, Nynne Bjerre Christensen, Lotte Munk, Hans Peter Edh og Peder Holm. Manuskript: Torleif Hoppe, Michael W. Horsten og Søren Sveistrup. Instruktion: Hans Fabian Wullenweber. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

04:20  

Gæt og grimasser (7:15)
Gæt og grimasser (7:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Kirsten Norholt, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

04:55  

Gæt og grimasser (8:15)
Gæt og grimasser (8:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Kirsten Norholt, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

05:30  

Dagens sang: Du er
Dagens sang: Du er - sunget af et af DR's kor.

06:00  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (5:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (5:6) Norvald Buck Stein er formet af et langt og ind i mellem også ensomt liv på den lille slægtsgård ved Veafjorden i Norge. Tiden ser ud til at være løbet både fra ham og fra gården, men pludselig får nogen brug for de kundskaber, livet har givet ham. Nordvision fra Norge.

06:40  

Taxa (43:56)
Taxa (43:56) Mike står pludselig igen over for Cecilie og hendes mormor, og kort tid efter bliver han kaldt til afhøring hos politiet. Da Gitte og René må hjælpe en af Gittes veninder, som er blevet smidt ud af sin kæreste, havner de i problemer. Tom tager sit barnebarn med på arbejde, mens hans søn har det dårligt efter operationen. Og der er mangeting, Amalie gerne vil spørge sin farfar om. Mai har dårlige nyheder at fortælle Andreas. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Puk Scharbau, Peter Jorde, Susanne Storm, Vera Gebuhr, Jens Jørn Spottag, Lars Brygmann, Sanne Graulund, Rebecca E. Sørensen, Caroline Drasbæk, Janus Bakrawi, Max Hansen og Laura Christensen. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (44:56)
Taxa (44:56) Centralen får problemer, da der i forbindelse med en række villaindbrud er set en Krone-Taxa, og der viser sig at være en sammenhæng. Det ser ikke godt ud for Toms søn. Transplantationen af Toms knoglemarv har tilsyneladende ikke hjulpet ham. Så er det juleaften. Birgit og Finn fejrer den sammen med børnene og Verner, som tager en gæst med. Andreas må lade Mai rejse til Thailand på en enkeltbillet , og også Mike må sige farvel. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Lars Knutzon, Solbjørg Højfeldt, Lars Brygmann, Sanne Graulund, Rebecca E. Sørensen, Caroline Drasbæk, Janus Bakrawi, Susanne Storm, Birgit Conradi, Søren Christensen, Helle Virkner, Jacob Weble, Marianne Levin, Niels Borksand, Caroline Johansen og Morten Kristensen. Manuskript: Iben Gylling og Stig Thorsboe Instruktion: Kristoffer Nyholm Foto: Bo Tengberg, dff Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Jeg vil plante et træ
Dagens sang: Jeg vil plante et træ - sunget af et af DRs kor.

08:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg med Hans Bischoff i sin næstsidste udsendelse, og hvori Hosebåndsordenen fejrer 600 år med dansk konge, sommeren var sommer, Niels Fredborg vinder guld og hvor Clausen og Hausgaard giver gode charterråd og Tommy Kenter får fut i Rudi. Redaktion: Marianne Kemp, Henrik Iversen, Steen Henriksen , Per Wiking. Producer: Morten Steengaard.

DR Ultra

05:55  

Zorro (3)
Zorro (3) Fælden

06:15  

Junglebanden
Junglebanden

06:30  

Wild Kratts
Wild Kratts Termitternes kamp mod tungerne

06:50  

Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Danmarks største youtuber - En hundelort i fjæset (1:12)
Danmarks største youtuber - En hundelort i fjæset (1:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper bor alene med sin far Niels, der ligesom så mange andre fædre bare er vildt pinlig og ikke forstår sig på hverken Youtube eller de sociale medier. En dag filmer Kasper sin far der kommer galt afsted med en hundelort og en græsslåmaskine. Uden at fortælle det til sin far opretter han Youtube profilen "Bimsefar" og uploader klippet. Det kan der vel ikke ske noget ved... eller kan der? Instruktør: Jacob Riising

07:20  

Thunderbirds (8)
Thunderbirds (8) EOS

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:05  

Zorro (14)
Zorro (14) Havets ånder

08:25  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

08:40  

Livredderne - Finale-tid (8)
Livredderne - Finale-tid (8) Hold Rød vandt over Hold Gul og blev kåret som Danmarks Bedste Livreddere. Men Joakim overraskede alt og alle da han tog pokalen fra Hold Rød, det er nemlig slut med at kæmpe sammen som hold. Deltagerne på Hold Rød skal nu dyste mod deres tidligere holdkammerater om titlen som Danmarks Bedste Livredder. Hvem vil stå tilbage med den store pokal og den prestigefyldte titel?

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (22)
Søpapegøjernes ø II (22)

05:20  

Søpapegøjernes ø II (23)
Søpapegøjernes ø II (23)

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (8)
Ramasjang Mysteriet IV (8) Der er alarm i Ramasjang! En eller anden skurk har simpelthen stjålet Sofus' halskæde! Men er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen, Hanne Riffel eller en helt fjerde skurk, der har haft fingrene for langt fremme? Det er en sag for Kristian! I dag får han hjælp af Anton på 7 år - men kan de fange skurken? Se med i Ramasjang Mysteriet!

06:00  

Chuggington (20)
Chuggington (20)

06:10  

Morten Skildpadde (25)
Morten Skildpadde (25) Mortens rumskib

06:35  

Sikker & Søn II (10)
Sikker & Søn II (10) Sikker & Søn holder øje med hinanden i trafikken - også når det er mørkt. De ender i en klatrehal, hvor de slukker lyset og tester, om man bliver nemmere at finde, hvis man har refleksvest på.

06:50  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Flugten fra Pontypandyøen

07:00  

Yakari III (15)
Yakari III (15)

07:15  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1) Magnus skal med sin mor og far ud og købe ind til sin fødselsdag, og Sprinter sniger sig hemmeligt med. Men hvordan undgår han, at nogen opdager ham i butikken, og hvad sker der, da Heino og Viola også pludselig dukker op?

07:30  

F for Får (27)
F for Får (27) Fårrygende animation fra Aardman

07:40  

Gurli Gris VI (5)
Gurli Gris VI (5) Akvariet

07:50  

Mors lille hjælper (1)
Mors lille hjælper (1)

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (43)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (43) Balladen om Robin Hood

08:15  

Masha og Bjørnen (15)
Masha og Bjørnen (15) Synligt usynlig

08:20  

Mashas eventyr (5)
Mashas eventyr (5) Fader Frost

08:30  

Sofus (5)
Sofus (5) Sofus lander hos Edith, der bor i Danmark. De laver spejlæg, og Edith brænder sin finger. Det gør stadig ondt, da veninderne kommer på besøg og Edith har svært ved at lege. Men et plaster hjælper altid, og dagen ender med spil, mad og hygge ved pejsen. Edith giver Sofus en farvelgave, og de falder hurtigt i søvn efter en god dag.

08:45  

Min oldefars historier - Hulen
Min oldefars historier - Hulen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

08:55  

Minisekterne (28)
Minisekterne (28) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:40  

Downton Abbey II (7:10)
Downton Abbey II (7:10) Krigen er forbi, og Downton forbereder sig på at vende tilbage til mere normale tider. Matthew gør overraskende fremskridt, og Violet afslører, at Mary stadig elsker ham. Samtidig finder Thomas en ny måde at tjene penge på, mens Bates frygter, at politiet vil tro, at hans kones selvmord i virkeligheden var et mord - begået af Bates.

10:30  

Antikkrejlerne (304)
Antikkrejlerne (304) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (305)
Antikkrejlerne (305) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:55  

Drømmeturen (6:6)
Drømmeturen (6:6) Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Cecilie og Aleksander tager her på tur til den canadiske vildmark sammen med Gabi og de tre børn, Emil, Stella og Eiliv. Sammen med tre venner overvintrede børnenes far her for 30 år siden, men før de blev store nok til sammen med ham at se stedet, han aldrig glemte, døde han . Nu skal børnene opleve vildmarken og måske bliver lidt bedre kendt med den far, som de mistede alt for tidligt. Nordvision fra Norge.

10:55  

En reporter går om bord (4:6)
En reporter går om bord (4:6) Mesterkokken German Zamudio er gået på pension, men kan ikke rigtig holde op med at arbejde, og nu har han fået en ny opgave: Han skal lære filippinske kokke at lave god husmandskost til svenske besætningsmedlemmer. Anne Lundberg følger med til den sydamerikanske kyst som messepige, og i dag skal hun ud over at hjælpe til i messen overvære en dramatisk brandøvelse og til sin store forskrækkelse også en traditionel sømandsdåb! German har travlt med at organisere en træningslejr til kokketalentet Chito. Over maden tales der madlavning på alle sprog, og der bliver både grinet og grædt! Nordvision fra Sverige.

11:25  

En reporter går om bord (5:6)
En reporter går om bord (5:6) Mesterkokken German Zamudio er så småt ved at afslutte den opgave, han fik med at skulle lære filippinske kokke at lave god husmandskost til svenske besætningsmedlemmer - men i dag bliver rollerne vendt om: German skal lave filippinsk mad! Anne Lundberg, der er fulgt med ham til den sydamerikanske kyst som messepige, udforsker Bournos Aires og kigger lidt på Germans mystiske baggrund. Senere spiser hele besætningen sammen, og over maden tales der madlavning på alle sprog, og der bliver både grinet og grædt! Nordvision fra Sverige.

11:55  

Naturens små mirakler (5:5)
Naturens små mirakler (5:5) Overalt i verden findes der mennesker, der brænder for at redde nogle af verdens mest truede dyr, og zoologen Martin Hughes-Games besøger nogle af dem. Vi følger en gruppe på elleve kap-ibiskyllinger, der lærer at følge mikrolys, så de kan flyve tilbage til friheden på et bjergtagende fugletræk over Alperne. I Colorado i USA bliver den sortfodede ilder opdrættet i nærmest industriel skala i håb om at redde arten fra udryddelse.

DR3

09:35  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Syrien
Ekstrem verden - Ross Kemp i Syrien Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. I Syrien møder Ross Kemp kurdiske krigere, der ud over at bekæmpe Islamisk Stat også kæmper for at skabe et land, de kan kalde deres eget.

10:20  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Elton John, Pink og Robbie Williams. Det vrimler med popstjerner hos Graham Norton, der også får besøg af skuespilleren Carey Mulligan og skuespilleren, komikeren og forfatteren Stephen Fry.

11:10  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:50  

Terapitimen (3:8)
Terapitimen (3:8) Angst, ensomhed, træningsforstyrrelser, alkoholafhængighed, kronisk træthed og depression - otte unge dokumenterer deres psykiske udfordringer gennem personlige videodagbøger. De har mødt hinanden til gruppeterapi med psykologen Peder Kjøs, og har alle et stærkt behov for at få hjælp til at skabe sig en lettere tilværelse. Trines krav til sine præstationer i skolen, de tre jobs og valget til de studerendes bestyrelse gør, at følelsen af utilstrækkelighed øges dag for dag. Kira fortæller om sin opvækst i Jehovas Vidner og om hvordan hun som 15-årig måtte flytte hjemmefra. Christopher er begyndt at følge psykologens råd og tilværelsen bliver lidt lysere. Ligesom de andre i gruppen har hver især store forventninger til psykologen, hinanden og ikke mindst til sig selv. Nordvision fra Norge.

DR K

09:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den sidste spørgeleg med Hans V. Bischoff som vært og hvori Kurt Ravn giver den som statsminister, Eisenhower be- søger København, Ib Schønberg går i barnevogns- optog, en meget gammel mad- pakke findes på Rosenborg og hvor julefrokosttømmer- mændene folder sig ud i Folketinget og hvor Klyderne synger om værtens hjemby i éet væk. Redaktion: Mariane Kemp, Steen Henriksen, Henrik Iversen, Per Wiking. Producer: Morten Steengaard.

09:40  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (9:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (9:12) 'Dampdragen' var H.C. Andersens poetiske navn for jernbanen, som han forudså ville skabe store omvæltninger i samfundet. Kjersgaard fortæller om liberalismen, dampkraften og industrien, om de nye befolkningsklasser - og om Frederik d. VII's skandaløse ægteskab med Grevinde Danner. Sendt første gang i 1982.

10:40  

Herskab og tjenestefolk (53:68)
Herskab og tjenestefolk (53:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

11:30  

Herskab og tjenestefolk (54:68)
Herskab og tjenestefolk (54:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

DR Ultra

09:00  

Store Nørd: Malingskatapult
Store Nørd: Malingskatapult Malingkatapulten Nørdernes hule er muligvis et uigennemtrængeligt fort, - men det er nu stadig træls, hvis folk går og snuser ude på pladsen. De skal skræmmes væk, inden de kommer for tæt på, for det er altså kun de allersejeste nørder der må få Kåre og Emils opfindelser at se. Derfor føjer de endnu et forsvarsvåben til deres nørd-arsenal. En katapultbomber, der kan skyde med malingballoner, så uindbudte gæster bliver både gule og grønne af misundelse når de kommer for tæt på! www.dr.dk/noerd

09:20  

Jans Ultraklub (4)
Jans Ultraklub (4) Kan man få to vaskemaskiner til at kæmpe mod hinanden? Det skal Jan, Panda, Animal, Lamboe, Ozzie og Theo undersøge i dette afsnit af Jans Ultraklub. Så skal vi en tur på søen med seks ultrahurtige speedbåde, hvor alle hestekræfter bliver sluppet løs. Og så skal endnu en klam shake teste de seks klubmedlemmers smagsløg.

09:40  

Mission: Eftersidning I (23)
Mission: Eftersidning I (23) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

10:00  

Mission: Eftersidning I (24)
Mission: Eftersidning I (24) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

10:20  

Venskaberen (5)
Venskaberen (5) Bubber er taget ud på en mission. Han vil forsøge at finde en ny god ven til nogen af alle de børn, der mangler én. I Venskaberen skal to børn, som aldrig har set hinanden før, mødes for at se om de kan blive venner. Bubber er taget til Rask Mølle for at hjælpe 12-årige Freja. Hun har altid været meget genert og har nu brug for hjælp til en finde den tætte veninde, hun drømmer om. Bubber kender heldigvis en pige i nærheden, som kan vise sig at være den helt rigtige veninde for Freja. De to piger skal nu mødes for allerførste gang på en overraskelse i det fri.

10:40  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Weekend i Mexico.

10:55  

Verdens bedste quiz I (5)
Verdens bedste quiz I (5) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Gustav og Kristian bl.a. dyster i hvem af hjemmehjælperne, der kender gæsten i studiet i "hvem kender manden," og hvor hjemmehjælperne for alvor bliver udfordret, når de på tid skal hoppe ind i et dynebetræk. Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:10  

Ultras Sorte Kageshow I (2)
Ultras Sorte Kageshow I (2) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de skal dyste om at bage den flotteste og lækreste hindbærsnitte. Hvad deltagerne ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra.

11:40  

Alletiders kok (5) - Pitakebab i stenalderen
Alletiders kok (5) - Pitakebab i stenalderen Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander vennerne Kaj og Elias i Stenalderen, hvor de skal dyste i at tilberede pita kebab på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

11:55  

Insta Answer med Rasmus Bjerg
Insta Answer med Rasmus Bjerg Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen den sjove skuespiller Rasmus Bjerg, for at skaffe os nogle Insta Answers!

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være skiløber. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor der serveres en helt speciel pizza. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en ulk er en farlig monsterfisk? Tag med Lille Nørd på fisketur, og se hvorfor Katrine skal være dum og grim i Anders' klamme monsterskole. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

09:55  

Vilde venner III (3)
Vilde venner III (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Vilhelm og Leyla, der har vagten i klubhuset. De skal bygge en flot legeplads til nogle fasankyllinger, tage sig af to små gravællinger, som har mistet deres mor og hjælpe et pindsvin, som er kommet rigtig galt afsted.

10:15  

Den fortryllede karrusel (15)
Den fortryllede karrusel (15) Supersneglen og Vidunderbørn

10:30  

Kaj og Andrea er både sure og glade
Kaj og Andrea er både sure og glade I dag svinger Kajs og Andreas humør fra rigtig sur til vældig glad. De hjælper hinanden med at blive glade. Og så skal vi høre Andreas' Prinsessesang og Eventyret om prinsessen, der ikke kunne le! Medvirkende: Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:00  

Motor Mille på cirkustur (3)
Motor Mille på cirkustur (3) Motor Mille elsker fart, hestekræfter og seje tricks. Men hos Cirkus Mascot handler det ikke om at køre motorcykel, men om at kunne dressere grise i manegen.

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (14)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (14) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Hans Ole er en mand med 2 hoveder. Det ene hoved hedder Hans, og det andet hedder Ole. Hans og Ole kommer altid op at skændes. Onkel Reje kinder en superhelt, Konfettimanden, som holder til på toppen af en skyskraber. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:25  

Ramasjang Mysteriet II (5)
Ramasjang Mysteriet II (5) Hvor er Kajs popcorn? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:55  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog - hvor Ælling forsvinder Måske er den snupset af den underjordiske tiger? Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Brian Patterson, Gitte Melgaard, Iben Wurbs, Ole Stephensen. Manuskript og producer: Katrine Hauch-Fausbøll

DR1

12:00  

Bonderøven 2010 (11)
Bonderøven 2010 (11) Frank og sønnen Johan er alene hjemme på Kastaniegården - og det kommer ikke til at gå stille for sig. Grisene skal lukkes ud i deres nye indhegning, så der er lagt op til det helt store mudderbad. Frank støber fundament til sit nyeste påfund; en stakkefod til kornet. Den sidste høst skal i hus, og heldigvis får Frank hjælp af sine venner. www.dr.dk/bonderoeven

12:25  

Kender du typen? 2012 (6)
Kender du typen? 2012 (6) Hvilken kendt dansker er både til biler, romantisk have og masser af fodbold? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau regne ud, når Kender Du Typen? er i Hareskovby nord for København. Og så afslører vært Mads Steffensen en forkærlighed for frugtte. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 18.04.12

12:55  

Hammerslag 2012 (1)
Hammerslag 2012 (1) Hammerslag starter sæsonen i dejlige Kerteminde. Her skal mæglerne gætte prisen på et godt 40 kvm. stort rækkehus. Og det volder dem store problemer og uenigheder. Næste udfordring ligger i Fangel by, lidt udenfor Odense, og her er der tale om et totalt ombygget ældre hus. Sidste hus ligger i Liebhaverkvarteret, Hunderup, i Odense. Og det er vist ikke så ringe. Sendt første gang 03.01.12

13:25  

Hun så et mord (141)
Hun så et mord (141) Lawrence Ehrlich hævder, at han har fundet et hidtil ukendt manuskript af den berømte forfatter Mark Twain. Men er manuskriptet ægte eller en forfalskning? Nogen er i hvert fald parat til at begå mord for at forhindre sandheden i at komme frem i lyset.

14:10  

Hun så et mord (142)
Hun så et mord (142) Jessica tager til Nashville, countrymusikkens hovedstad, for at besøge sin veninde, countrystjernen Patti Sue Diamond, og dennes mand, den berømte sangskriver Bobby Diamond. Det bliver ikke den rene ferietur, for countrymiljøet er præget af bitre stridigheder - og snart bliver der begået et mord.

14:55  

Sherlock Holmes (6)
Sherlock Holmes (6) Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Det plettede bånd". Under et besøg på en afsides liggende landejendom finder Holmes og Watson et særpræget mordvåben.

DR2

12:45  

Dage i haven (4:12)
Dage i haven (4:12) Pernilla Månsson Colt og gartner John Taylor har virkelig fået deres opgave for, nu de er i gang med at skabe plads i haven til den svenske jungle! Roserne skal beskæres og kokken Tareq Taylor er ved at forvandle en fattig knold til en luksuriøs suppe. Nordvision fra Sverige.

13:15  

Dage i haven (5:12)
Dage i haven (5:12) Pernilla Månsson Colt, gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor har flere forskellige ting de i dag må tage sig af, bl.a. har den urbane have virkelig brug for et vandingssystem. Det er heldigvis det seneste nye på blomsterfronten, og PET-flasker er gode til næsten alt. Tareq laver lidt crunchy mad fra Mellemøsten, men han bruger selvfølgelig en lokal grøntsag! Nordvision fra Sverige.

13:45  

Sugardaddy søges
Sugardaddy søges Den amerikanske tv- journalist Lisa Ling opsøger subkulturer og usædvanlige og spændende lokalsamfund i USA's fjerneste afkroge. Med finanskrise, stigende studiegæld og ringe jobudsigter for nyuddannede, søger flere og flere unge kvinder bekendtskab med ældre, velhavende mænd, der til gengæld for selskab tilbyder at finansiere en del af deres liv. Er det en form for escortservice eller et skalkeskjul for prostitution? Lisa Ling undersøger fænomenet.

14:25  

Den store vandring (4:4)
Den store vandring (4:4) Hvert år vandrer mere end to millioner gnuer, zebraer og andre antilopearter de 650 kilometer fra de enorme sletter i Serengeti i Tanzania til højlandet i Maasai Mara i Kenya og tilbage igen. Kampen for overlevelse er hård, ikke mindst i forsøget på at komme over Mara-floden, hvor krokodillerne ligger på lur. Den britiske eventyrer Ben Fogle har fulgt det store højspændte drama gennem et år.

14:30  

Den store vandring (4:4)
Den store vandring (4:4) Hvert år vandrer mere end to millioner gnuer, zebraer og andre antilopearter de 650 kilometer fra de enorme sletter i Serengeti i Tanzania til højlandet i Maasai Mara i Kenya og tilbage igen. Kampen for overlevelse er hård, ikke mindst i forsøget på at komme over Mara-floden, hvor krokodillerne ligger på lur. Den britiske eventyrer Ben Fogle har fulgt det store højspændte drama gennem et år.

DR3

12:20  

Sex på recept (1:6)
Sex på recept (1:6) DR3 har fået adgang til en af de mest tabuiserede afdelinger i sundhedsvæsenet. For første gang åbner en sexologisk afdeling dørene og lader et tv-hold filme deres behandlinger. Vi bliver lukket ind i det ellers lukkede behandlingsrum, hvor vi kommer helt tæt på seksuelle tabuer som pornoafhængighed, rejsningsbesvær, manglende lyst og følger af voldtægt. I første afsnit møder vi Anders og Nikoline, som er på Sexologisk Center for første gang. Anders er begyndt at tage kontakt til prostituerede og de mener begge, at hans forbrug af porno har taget overhånd. Vi møder også Line, som er i behandling for smerter under samleje og Jesper, som skal sprøjte sig selv i penis for første gang for at se, om han kan få rejsning efter flere år med rejsningsproblemer.

12:50  

Sex på recept (2:6)
Sex på recept (2:6) DR3 har fået adgang til en af de mest tabuiserede afdelinger i sundhedsvæsenet. For første gang åbner en sexologisk afdeling dørene og lader et tv-hold filme deres behandlinger. Vi bliver lukket ind i det ellers lukkede behandlingsrum, hvor vi kommer helt tæt på seksuelle tabuer som pornoafhængighed, rejsningsbesvær, manglende lyst og følger af voldtægt. I andet afsnit møder vi Anne, som har været udsat for incest og går i psykologbehandling for manglende lyst. Vi møder også Anders, som er i behandling for for tidlig udløsning og Jens som skal i chokbølgebehandling i håb om at kunne få rejsning igen.

13:20  

Jesus unge soldater (4:4)
Jesus unge soldater (4:4) I det sidste program i serien giver vi endnu et unikt indblik i et voksende miljø af unge indremissionske kristne i Danmark, som kæmper for nøje at følge biblens ord hver eneste dag. Nogle af dem er endda parate til at ofre alt for Gud, selv livet. Efter at have forladt Indre Missions Ungdom kæmper Cecilie med at fastholde troen på Gud, men det er svært at finde en mellemvej i troen uden for Indre Mission. I Mellemøsten er Nanna på vej til drop-off af biblerne, som de har smuglet ind i landet til de forfulgte kristne. Hjemme i Danmark sætter rejsen tanker i gang hos Nanna, og hun vælger at ændre måden hun lever sit liv på.

13:50  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Skuespilleren Jessica Chastain og komikerne Dawn French og Rebel Wilson tager plads i Graham Nortons sofa. Det samme gør skuespillerne Dwayne Johnson, Kevin Hart og Jack Black, alle aktuelle i adventure-komedien 'Jumanji: Welcome to the Jungle'. Sidst i programmet optræder britrockerne Noel Gallagher's High Flying Birds med sangen Holy Mountain.

14:40  

Gulddreng vs. Malte (1:4)
Gulddreng vs. Malte (1:4) Hele Danmark kender Gulddreng, men vi har endnu ikke mødt Malte - manden bag solbrillerne, den eksotiske accent og de kække bemærkninger. Det er lykkedes Malte og holdet bag at holde tæt og ikke lade nogle medier komme tæt på. For første gang får vi deres historie. Hvordan blev Gulddreng til? Hvordan er det at være i orkanens øje og samtidig hele tiden i karakter? Og hvad skal der ske i fremtiden med Gulddreng? Kan Malte mon nogensinde slippe ud af Gulddrengs skygge? Vi følger Malte mens Gulddreng bliver fundet på og udviklet til at blive et af de største danske popfænomener i nyere tid og samtidig infiltrere og overtage Maltes eget liv.

DR K

12:25  

Herskab og tjenestefolk (55:68)
Herskab og tjenestefolk (55:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

13:15  

Herskab og tjenestefolk (56:68)
Herskab og tjenestefolk (56:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

14:05  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? "Kvissen" om årstal med Gorm som vært. Indslag med bl.a. Prinsesse Margrethe, Prins Henrik i USA, Prins Joachim på markarbejde, Jens Otto Krag, H. C. Hansen, Knud Jespersen, Lis og Poul Møller, Lis Løwert og Bjørn Watt-Boolsen, Jenny Kammersgaard, Flemming Madsen, Claus Toksvig og Jakob Nielsen, Otto Sigvalid, Birthe Wilke synger om den grimme ælling, Katy Bødtger og Ole Søltoft. Sendt første gang 1997

14:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. en kendt dansk politiker, der blev udelukket af folketinget, pornoklubber, der blev nedlagt, en rationering, der forsvandt, Ingrid Bergman, der forargede USA, opera ved Rosenborg, og da danske og tyske soldater havde deres første større fælles øvelse. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

DR Ultra

12:00  

Ultra tæt på Lakserytteren
Ultra tæt på Lakserytteren Kom med helt ind bag facaden, når vi går ultratæt på Rasmus "Lakserytteren" Kolbe. Vi følger Lakserytteren en hel arbejdsdag, hvor seernes spørgsmål om livet som Snapchat stjerne bliver omdrejningspunktet i dokumentaren.

12:10  

Besat af: Rasmus Seebach
Besat af: Rasmus Seebach "BESAT AF: Rasmus Seebach" Fire fans på 11 til 13 år kan ikke få nok af Danmarks bedst sælgende kunstner, for de er besatte af Rasmus Seebach og hans musik! Nu rykker Flora og Line, Caroline og Alberte, og stakkevis af Rasmus Seebach-plakater, direkte ind i et tv-studie, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idol. Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse andre Rasmus Seebach-fans til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som forhåbentligt udfordrer de fire fans i deres viden om pop-prinsen. Det bliver hyggeligt!

12:40  

Pubertetsguiden (3)
Pubertetsguiden (3) Christian har altid godt kunnet tænke sig at have en anden stil - så han prøver at blive lavet om til en helt anden type - men passer det overhovedet til ham? Det får du svar på i Pubertetsguiden, hvor Emilie også fortæller om drenges pubertet, og vores kærestepar fortæller om, hvordan det er at blive forelsket.

12:55  

Danni (3:4)
Danni (3:4) Danni er sur på Sebbe, fordi han fortalte hendes hemmelighed til Kevin. Men hun hjælper alligevel Sebbe mod den 16-årige Frank, der altid er på nakken af Sebbe. Sebbe og Danni bliver gode venner igen. Men samtidig finder de ud af, at en plejefamilie gerne vil have Dannis lillebror - men ikke hende... Danni stikker af fra opholdsstedet Lindely. Sebbe skjuler hende i kælderen. Men da den jaloux Kevin opdager gemmestedet, er Danni ikke længere i sikkerhed... Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

13:25  

Junglebanden
Junglebanden

13:35  

Klassen - Smidt ud af gruppen (183)
Klassen - Smidt ud af gruppen (183) Mikkel Bertram og Tobias har en gamerklub efter skole. Mikkel er vildt glad for gruppen fordi han er den bedste og fordi at gamerklubben kan han blive ved med at have, selvom han snart skal skifte skole. Men pludselig opdager Mikkel at deres fælles-snapchat-gruppe, er blevet slettet, og at der er blevet lavet en ny...uden ham. Men hvorfor må han ikke være med? Hvorfor lukker de ham ude uden at sige noget? Er det fordi de andre er sure på ham over at han skal skifte skole?

13:50  

Klassen - Ny pige i squad'et - del 1 (184)
Klassen - Ny pige i squad'et - del 1 (184) Esther har fået menstruation og søger hjælp hos de store piger. Det får tvillingesøsteren Agnes til at føle sig overset, og derfor søger hun selskab hos det Sorte Squad. Men squaddet har skumle planer. De har nemlig lagt mærke til, at Esther ikke bader efter gymnastik og sætter sig for at give hende en ubehagelig lærestreg. En lærestreg der sætter Agnes i en slem situation overfor sin tvillingesøster.

14:00  

Sofie Linde Show II (9) - L.I.G.A
Sofie Linde Show II (9) - L.I.G.A I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af popduoen L.I.G.A.. Sofie og de to musikere battler i, hvilken Disneysang der er den bedste, og så tester Sofie dem i en omgang "Hit med forhindringer". Stjernereporter Bubber har været en tur ude i naturen med dyreelsker og naturentusiast Sebastian Klein. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

14:30  

Isas Stepz (19)
Isas Stepz (19) Isas far vender hjem fra vandretur med en ny kæreste, Molly. Isa vil utrolig gerne kunne lide Molly, men det viser sig hurtigt, at det ikke bliver så nemt. Molly behandler hende nemlig, som om hun er fem år gammel i stedet for 14. Isa indser, hun må tage drastiske metoder i brug for at komme af med Molly!

14:45  

Monica Chef - Anmelderen (19)
Monica Chef - Anmelderen (19)

DR Ramasjang

12:25  

Skæg med matematik (5)
Skæg med matematik (5) Hr. Skæg holder gyserfest, synger en sang om PLUS, konkurrerer i bueskydning og besøger etagerne for Pærer og Pærer samt Duge og Sovs i Det Lille Storcenter.

12:50  

Rosa fra Rouladegade (4)
Rosa fra Rouladegade (4) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. Hver uge får hun besøg af et barn, som vil overraske en bedsteforælder med en ganske særlig kage. De forklæder sig og tager på spion-mission hos bedste, for at finde ud af hvordan kagen skal smage og se ud. Og så skal der bages!

13:20  

Ramajetterne (2)
Ramajetterne (2) Ramajetterne - En kasse fuld af guld Så er der ballade i Ramasjangs Lufthavn! Flummer arver sin rige onkel og vender ryggen til sit arbejde og sine venner, lige da et fly fra Japan skal lande. Der skal virkelig tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

13:40  

Ring til Ramasjang II (8)
Ring til Ramasjang II (8) Hvor mange kærester kan man have på én gang? Børnene giver bamserne gode råd i Ring til Ramasjang.

13:55  

Sikker & Søn IV (8)
Sikker & Søn IV (8) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker et hurlumhejhus. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. På vej hjem fra krig, møder den trætte soldat en heks. Hun forærer ham et fyrtøj, men det er ikke noget helt almindeligt fyrtøj .... og nu havner soldaten i den mest eventyrlige historie, man kan forestille sig!

DR1

15:50  

Sherlock Holmes (7)
Sherlock Holmes (7) Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Den blå karfunkel". En ædelsten, der bringer ulykke, og en julegås spiller hovedrollerne i aftenens mysterium.

16:40  

Downton Abbey II (8:10)
Downton Abbey II (8:10) Forberedelserne til Matthews og Lavinias bryllup er begyndt. Samtidig skaber Sybil og Branson postyr, da de meddeler, at de også har planer om at gifte sig. Men beboerne på Downton Abbey får snart andre ting at bekymre sig om. Den spanske syge er nået til England, og Downton Abbey går ikke ram forbi.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:10  

Det vilde Alaska - vinter
Det vilde Alaska - vinter Alaska er på en gang en del af en af verdens mest moderne nationer og en ødemark med en enestående vild natur. Her følger vi årstiderne i dette ekstreme landskab og oplever de enestående dyr og planter, der har tilpasset sig livet i det barske klima. Kombinationen af de enorme bjerge, de omkringliggende have og beliggenheden højt mod nord skaber en af jordens mest ekstreme vintre. For dyrene i Alaska er forberedelse altafgørende, når vinteren begynder at stramme sit greb, når jorden fryser, stormene raser, og det endeløse mørke sænker sig.

15:15  

Det vilde Alaska - vinter
Det vilde Alaska - vinter Alaska er på en gang en del af en af verdens mest moderne nationer og en ødemark med en enestående vild natur. Her følger vi årstiderne i dette ekstreme landskab og oplever de enestående dyr og planter, der har tilpasset sig livet i det barske klima. Kombinationen af de enorme bjerge, de omkringliggende have og beliggenheden højt mod nord skaber en af jordens mest ekstreme vintre. For dyrene i Alaska er forberedelse altafgørende, når vinteren begynder at stramme sit greb, når jorden fryser, stormene raser, og det endeløse mørke sænker sig.

16:00  

Bitre rivaler: Iran og Saudi-Arabien (3:3)
Bitre rivaler: Iran og Saudi-Arabien (3:3) Meget af den udbredte vold i Mellemøsten, fra den syriske borgerkrig til krigen i Yemen og den fortsatte uro i Irak, er blevet tilskrevet den ældgamle strid mellem sunni- og shiaislam. Virkeligheden er både mere kompleks og mere nutidig. Siden den iranske revolution i 1979 har en rivalisering mellem Iran og Saudi-Arabien givet næring til alle former for sekterisk ekstremisme for politisk vindings skyld,. Og næsten hvert eneste skridt har USA fulgt op på en måde, der har styrket konflikten.

16:10  

Bitre rivaler: Iran og Saudi-Arabien (3:3)
Bitre rivaler: Iran og Saudi-Arabien (3:3) Meget af den udbredte vold i Mellemøsten, fra den syriske borgerkrig til krigen i Yemen og den fortsatte uro i Irak, er blevet tilskrevet den ældgamle strid mellem sunni- og shiaislam. Virkeligheden er både mere kompleks og mere nutidig. Siden den iranske revolution i 1979 har en rivalisering mellem Iran og Saudi-Arabien givet næring til alle former for sekterisk ekstremisme for politisk vindings skyld,. Og næsten hvert eneste skridt har USA fulgt op på en måde, der har styrket konflikten.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:10  

Oliver er en bums - Tværs på DR3
Oliver er en bums - Tværs på DR3 18-årige Oliver bruger det meste af sin tid på at være en bums på sin mors sofa. Han begyndte at ryge hash, da han var 13 år gammel, og selv om han er stoppet i dag, har flere år med hash og dårligt selskab sat ham bagud. Oliver vil gerne tage sig selv alvorligt og få styr på sit liv, men det er svært, når man hverken har penge, uddannelse, et arbejde eller et mål.

15:40  

The Namesake
The Namesake Det nygifte indiske par Ashoke og Ashima flytter fra Calcutta til New York. Her gør de deres bedste for at passe ind i den ny verden uden at glemme den gamle. Snart bliver de forældre til en dreng. Men livet for Gogol bliver ikke helt så simpelt, som hans forældre håber. Som teenager på jagt efter sin identitet må han gå en svær balancegang mellem sine bengalske rødder og sin amerikanske opvækst. Gogol: Kal Penn. Ashoke: Irrfan Khan. Ashima: Tabu. Instruktion: Mira Nair.

17:30  

Kan jeg blive perfekt? (5:6)
Kan jeg blive perfekt? (5:6) Maddy er en hel almindelig ung kvinde på 19 år, der vil gøre alt for at se ud, som de 'smukke og rige', så i de næste ti uger prøver hun alle de gode råd, hun får fra medier og kendisser. Trods diætistens protester fortsætter Maddie med kalorierestriktioner, nu på alkaline-kuren, og fortsætter i uge 9 med Lemon Detox diæten. Og selv om, hun får fjernet sine fregner, er hun sønderknust, da det går op for hende, at hun faktisk har taget på i denne uge!

17:55  

De perfekte piger (5:6)
De perfekte piger (5:6) Næstsidste uge giver stof til eftertanke, for nu er der ikke lang tid tilbage til at forsøge at komme ud af de gamle mønstre, som Fie, Anna, Amalie og Julie har slæbt rundt på i mange år. Derfor vil Fie prøve at skrive et digt, som hun kan opføre i en Poetry Slam, så hun ved at hun har erkendt det. Da Amalie opdager, at hun har glemt en vigtig aftale, på en dag hvor hun har lovet sig selv at blive hjemme og slappe af, bliver hun nødt til at vælge om hun vil please andre eller være tro mod sit løfte til sig selv.

DR K

15:20  

Historiequizzen: Barndommen (5:10)
Historiequizzen: Barndommen (5:10) Se med når historikerne quizzer om genstande fra barndommens land: En mini-guillotine til huset søn. Hvornår var det en populær julegave? Professoren og de fire deltagere er i Den Gamle By i Århus.

15:50  

Historiequizzen: Sagen Genåbnet (6:10)
Historiequizzen: Sagen Genåbnet (6:10) Mord, tyveri, falskmøntneri og den staldbroder til Jens Langknyff. Gå ikke glip af hvad Rigsarkivet gemmer af dramatiske dokumenter som historikerne quizzer om.

16:20  

Store danskere: Mogens Glistrup
Store danskere: Mogens Glistrup Mange husker ham i dag som den larmende og lettere tossede anarkist, der afskyede skatter og muslimske indvandrere. Men i begyndelsen af sin karriere var Mogens Glistrup faktisk en mand med en mission: Han ville med provokationen som våben ændre den danske skattelovgivning radikalt. Undervejs mistede han næsten alt. Og spørgsmålet er, om han gik for vidt i sine provokationer - eller om han blev kanøflet af systemet. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen. Sendt første gang 27.12.12

16:50  

Da FBI blev hængt til tørre
Da FBI blev hængt til tørre Samme aften, som titelkampen mellem Muhammad Ali og Joe Frazier i marts 1971 fik millioner af amerikanere til at sidde klinet til skærmen, brød fem almindelige borgere ind på et FBI-kontor i Philidelphia og stjal hundredvis af sagsakter, der anonymt blev sendt videre til udvalgte journalister og politikere. Akterne beviste, at FBI målbevidst forsøgte at skræmme og true borgerrettighedsaktivister og krigsmodstandere. Sammen med Watergate var afsløringerne med til at få nedsat en kongreskommite, der endte med at begrænse efterretningstjenesternes ret til at overvåge borgerne. Ingen af de fem aktivister er nogesinde før stået frem, men det gør de her, hvor de fortæller deres historie.

DR Ultra

15:05  

Braceface (6)
Braceface (6) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:30  

Freaktown (15)
Freaktown (15) Latterknoglen

15:40  

Svampebob Firkant VIII - jul
Svampebob Firkant VIII - jul

16:00  

Svampebob Firkant VIII (24)
Svampebob Firkant VIII (24)

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:35  

Junglebanden
Junglebanden

16:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:10  

Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne

17:15  

Klassen - Vild med den samme (131)
Klassen - Vild med den samme (131) Frederik og Mads er vild med den samme pige. Men er hun overhovedet vild med en af dem?

17:30  

Klassen - Mikkel har ingen venner (136)
Klassen - Mikkel har ingen venner (136) Mikkel har ikke særligt mange venner, så han prøver at få Mads og Frederik med hjem til sig selv.

17:40  

Danmarks største youtuber - En hundelort i fjæset (1:12)
Danmarks største youtuber - En hundelort i fjæset (1:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper bor alene med sin far Niels, der ligesom så mange andre fædre bare er vildt pinlig og ikke forstår sig på hverken Youtube eller de sociale medier. En dag filmer Kasper sin far der kommer galt afsted med en hundelort og en græsslåmaskine. Uden at fortælle det til sin far opretter han Youtube profilen "Bimsefar" og uploader klippet. Det kan der vel ikke ske noget ved... eller kan der? Instruktør: Jacob Riising

17:50  

Danmarks største youtuber - Bimsefar er alt for grineren (2:
Danmarks største youtuber - Bimsefar er alt for grineren (2: Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Allerede dagen efter at Kasper har lagt en film med sin far på Youtube, er det begyndt at vælte ind med følgere til "Bimsefar". Også Kaspers venner, og ikke mindst Maja fra 7. Klasse, er helt vilde med den nye stjerne på nettet og vil bare se mere. Problemet er, at Kaspers far Niels intet ved om hans nye titel som en af landets mest populære Youtubere. Instruktør: Jacob Riising

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (8)
Sarah og And (8) Regnbue-citroner

15:05  

Masha og Bjørnen (18)
Masha og Bjørnen (18) Mashas store dag

15:15  

Morten Skildpadde (8)
Morten Skildpadde (8) Morten og kænguru-poterne

15:40  

Gurli Gris VI (8)
Gurli Gris VI (8) Sandkassen

15:50  

Chuggington (13)
Chuggington (13)

16:00  

Chuggington (14)
Chuggington (14)

16:10  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Hedebølge i Pontypandy

16:20  

Dora udforskeren (19)
Dora udforskeren (19)

16:45  

Kasper og Sofie II (15)
Kasper og Sofie II (15) Kasper elsker at danse og er fascineret af ballet. Harald tager ham med til balletundervisning. Selvom han har det sjovt, kan han ikke lide, at han er den eneste dreng der. De andre drenge i børnehaven driller Kasper, fordi han danser ballet. Kasper vil stoppe, men så møder han en professionel mandlig danser. Danseren hjælper Kasper med selvtilliden og opfordrer ham til at udforske sin kærlighed til dans.

17:00  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Anders Lund Madsen hjælper ham fra sidelinjen. I dag har de besøg af Viosa på 10 år, som kan lave et colaspringvand.

17:01  

F for Får (12)
F for Får (12) Fårrygende animation fra Aardman

17:10  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Anders Lund Madsen hjælper ham fra sidelinjen. Esther på 8 år er gæst, og hun fortæller om dengang, hun gik i skole i Australien og ikke kunne spørge, hvor toilettet var!

17:15  

Masha og Bjørnen (15)
Masha og Bjørnen (15) Synligt usynlig

17:25  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (1)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (1) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Mød bl.a. den enarmede akrobat, verdens blindeste linedanser, Mormor og ikke mindst Onkel Rejes sure sokker. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

17:35  

Ramasjang Redder Bierne - Show 4
Ramasjang Redder Bierne - Show 4 I "Ramasjang redder bierne" har Kristian en mission sammen med Danmarks børn. I denne uge får han også hjælp af Silja og Øvst fra Ramajetterne. Målet er at plante så mange blomster som muligt for at redde bierne, og alle kan hjælpe. For at få flest muligt med på missionen viser Kristian, hvorfor vi skal hjælpe bierne, og hvordan man hjælper bedst. Til sidst afsløres det, hvor mange blomster børnene har plantet, og ugens RamasjangRedder kåres blandt alle de børn, der har sendt billeder og video ind.

17:55  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7) Brandøvelse

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit skal Jess Holm Sørensen afholde fiskeauktion og han tager en helt særlig teknik i brug. Jan Christensen fra HMA auktioner modtager en meget speciel bil fra 1936. Og hos Mogens og Peder fra Haderslev er det blevet tid til cykelauktion. Sendt første gang 17.04.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Hvem var det nu vi var
Hvem var det nu vi var Jacob Riising har inviteret fire kendte danskere i studiet til en dyst på viden i udvalgte emner. Hvem ved mest, og hvem er hurtigst på piverten, når Jacob Riising byder velkommen til en ny sæson af Hvem var det nu vi var?

DR2

18:30  

Claus Meyers vilde vej til succes!
Claus Meyers vilde vej til succes! Et portræt af Danmarks mest kendte og profilerede kok og gastronomiske iværksætter. Vi møder ham i New York, i gang med at skabe en restaurant og et kæmpe madmarked. Her skal han forsøge at gentage kunststykket med at ændre en befolknings madkultur. I tre årtier har Claus Meyer kæmpet for at ændre danskernes madvaner, og han er i den grad lykkedes med sin mission. Han opfandt simpelthen et nyt kulinarisk sprog med Det Ny Nordiske Køkkenkoncept og skabte samtidig et madimperium, han for nylig solgte for et trecifret million beløb. I denne programserie går vi tæt på danske iværksættere og undersøger, hvorfor netop de er lykkedes med at skabe succesfulde virksomheder og tjener millioner af kroner trods skepsis og modstand fra omverdenen. Tilrettelæggelse: Keld Klüwer. Sendt første gang 13.10.2015

19:00  

90'erne tur retur: 1994
90'erne tur retur: 1994 I en ny historieserie stiller vi skarpt på 90'erne, det ubekymrede årti, hvor den kolde krig var slut og ingen havde tænkt på at flyve ind i World Trade Center endnu. Vi tager et kig i bakspejlet, store og små begivenheder i de enkelte år. 1994 byder på en af de største skibskatastrofer i nyere tid, publikumssucceserne Nattevagten og Riget - og sidst men ikke mindst - retssagen om O.J. Simpson!

19:30  

90'erne tur retur: 1995
90'erne tur retur: 1995 I en ny historieserie stiller vi skarpt på 90'erne, det ubekymrede årti, hvor den kolde krig var slut og ingen havde tænkt på at flyve ind i World Trade Center endnu. Vi tager et kig i bakspejlet, store og små begivenheder i de enkelte år. 1995 er året, hvor Prins Joakim og Alexandra siger ja til hinanden i Frederiksborg Slotskirke, Ritt Bjerregaards kontroversielle dagbog skaber ballade, og en 26 tons tung bulldozer brager ind i Vridsløselilles fængselsmur og hjælper 13 af landets mest hærdede kriminelle til at flygte - og så er det også året, hvor danskerne så småt begynder at få øjnene op for internettet..

20:00  

Ulvenes rige
Ulvenes rige Anna Heymes er ved at miste sin hukommelse og begyndt at lide af rædselsvækkende hallucinatio-ner. Samtidig jager politifolkene Nerteaux og Schiffer en seriemorder, der spreder død i Paris' tyrki-ske kvarter. En psykiater hjælper Annas flossede hukommelse på gled, og det bliver klart, at der er en forbindelse mellem den unge kvinde og den brutale morders ofre. Schiffer: Jean Reno. Anna: Arly Jover. Nerteaux: Jocelyn Quivrin. Instruktion: Chris Nahon.

DR3

18:25  

Alene i vildmarken USA IV (3:12)
Alene i vildmarken USA IV (3:12) Syv familiepar blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. Parrene er ved at finde ud af, at det er sværere at slå lejr end at bevæge sig i det barske landskab. Et hold må give op, mens et andet må overvinde en frygtelig ulykke.

19:10  

Gift ved første blik USA IV (14:16)
Gift ved første blik USA IV (14:16) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Nu er der en uge til, at de tilbageværende par skal beslutte sig for, om de vil fortsætte ægteskabet. De bliver opfordret til at tage på endnu en bryllupsrejse, som måske kan styrke båndene mellem dem. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor tre eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews.

20:05  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

18:05  

Store danskere - Mærsk
Store danskere - Mærsk Mærsk Mc-Kinney Møller brød lydmuren for hvor stor, en dansk erhvervsmand kan blive. På arven fra sin far skabte han en af verdens største virksomheder, han var en af Danmarks rigeste og mest indflydelsesrige mennesker, og han gav gennem virksomhedens fond offentligheden de største gaver som Operaen og Amaliehaven. Men han krævede også meget af sig selv og sine medarbejdere - og han kæmpede hele sit liv for at sætte sin vilje igennem.

19:05  

Camouflagens usynlige historie
Camouflagens usynlige historie Camouflagens historie er en mindst 500 millioner år gammel succeshistorie, der afslører en designverden, hvor kubisme, blæksprutte og krigsskibe støder sammen. Udviklingen af camouflage i naturen over 2. Verdenskrig og nu den rivende teknologiske udvikling som opfindelse af usynlige kapper, er én lang historie om bedrag , virkelighedsopfattelse, konkurrence og evolution, der afslører, at vi mennesker på trods af alle forsøg stadig halter bagefter naturen.

19:56  

Dagens sang: Jeg vil plante et træ
Dagens sang: Jeg vil plante et træ - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Historien om Apollo 17 og de sidste mennesker på månen
Historien om Apollo 17 og de sidste mennesker på månen Den 25. maj 1961 annoncerede præsident Kennedy Projekt Apollo, hvis mål var at sende mennesker på månen inden for ti år. Det lykkedes som bekendt i 1969, da Neil Armstrong tog det første skridt på månen. Men allerede i 1971 var den folkelige og politiske interesse for rumflyvningerne til månen svindende. NASA var tvunget til at aflyse de sidste tre missioner. Apollo 17 med astronauterne Eugene Cernan, Harrison Schmitt og Ronald Evans blev den sidste mission. Her er historien om Apollo 17 og de foreløbigt sidste mennesker på månen.

DR Ultra

18:00  

Kampen (4)
Kampen (4) Kampen om dobbeltsædet.

18:05  

Monica Chef - Den første prøve (20)
Monica Chef - Den første prøve (20)

18:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

18:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

18:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

19:00  

Voksenfælden II (3)
Voksenfælden II (3) Børnene fra Voksenfælden tester, hvor mange gange man kan slå en voksen med et sværd, bare fordi man skal have afgjort en rollespils-duel. Og så tester børnene, hvor villige de voksne er til at oversætte ubehagelige engelske sætninger til en stakkels udvekslingsstudent - hvornår siger de voksne fra?

19:25  

Riisings flotte talkshow I (3)
Riisings flotte talkshow I (3) Efter sine mange år i børne-tv's tjeneste har Jacob Riising nu endelig fået mulighed for at komme i fokus med sit helt eget flotte talkshow. Den i øvrigt overordentligt flotte fyr vil her i sit ligeledes flotte studie hver uge præsentere kendte, flotte gæster for et stort børnepublikum og hjælpe sine trofaste seere ved at besvare de spørgsmål, der kan være så svære at stille. Skuespillerne Martin Buch og Rasmus Botoft skal i dag tale med Jacob om det mandlige kønsorgan og sammen med en heldig publikummer dreje lykkehjulet, når der skal spilles "Kage eller Kålkæde".

20:00  

Happy Feet Two
Happy Feet Two Mesterstepperen Mumble har et problem: Hans lille søn Erik lider af danseskræk. Af angst for at danse løber Erik væk og møder The Mighty Sven, en pingvin, som kan flyve! Mumle har ikke en chance for at konkurrere med dette karismatiske nye forbillede. Men tingene bliver værre, da verden rystes af magtfulde kræfter.

DR Ramasjang

18:10  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8) Til karneval

18:20  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (44)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (44) Helten Prins John

18:35  

Yakari III (16)
Yakari III (16)

18:50  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Det afhænger af øjnene der ser Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

19:05  

F for Får (9)
F for Får (9) Fårrygende animation fra Aardman

19:10  

Søpapegøjernes ø (23)
Søpapegøjernes ø (23) Den tågede dag

19:20  

Hjørne Bjørne III (13)
Hjørne Bjørne III (13)

19:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Line lærer Mor Muh at danse ballet mens Kragen ser skræmt til.

19:35  

Den fortryllede karrusel (24)
Den fortryllede karrusel (24) Den store Buggelini

19:50  

Minisekterne (40)
Minisekterne (40) Fransk animationsserie om insekternes verden.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren er bedste venner. De laver alting sammen, men nogen gange går det ikke helt som planlagt. Hvad sker der, hvis man er blevet taget af blæsten og blæst langt langt væk? Det er ikke altid nemt at være venner med nogen, for hvordan bliver man enig med hinanden uden at gå på kompromis med sig selv? Alt det og meget mere oplever Lillefinger og Myren.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

Kidnap
Kidnap En legedag i parken udvikler sig til et mareridt for Karla. To ukendte mænd skubber hendes lille søn ind på bagsædet af en bil og kører væk i høj fart. Resolut springer Karla ind i sin egen bil for at redde sin søn. Det bliver til en hæsblæsende forfølgelsesjagt, der tvinger Karla til at træffe en række svære valg. Karla: Halle Berry. Frankie: Sage Correa. Margo: Chris McGinn. Instruktion: Luis Prieto.

22:55  

Hidalgo
Hidalgo 4500 kilometer fyldt med strabadser og eventyr. Det er, hvad der venter den amerikanske cowboy Frank T. Hopkins og hans hest Hidalgo, da Hopkins i 1890 bliver inviteret til at deltage i verdens hårdeste hestevæddeløb, der går tværs gennem den arabiske ørken. Her må Hopkins og Hidalgo ride om kap med verdens bedste beduinryttere - og det er langt fra alle deres modstandere, der kender til begrebet fair play. Frank T. Hopkins: Viggo Mortensen. Sheikh Riyadh: Omar Sharif. Jazira: Zuleikha Robinson. Instruktion: Joe Johnston.

DR2

22:00  

Farlig Mission - Johanne på vulkaner (1:3)
Farlig Mission - Johanne på vulkaner (1:3) Johanne Schmith er dansk vulkanolog, som er ved at kortlægge Islands farligste vulkan; "Katla´s" næste udbrud. Men tiden er knap, for næste udbrud kan være lige om hjørnet og inden det sker, er det vitalt, at Johanne får indsamlet de sidste askeprøver, der skal forudsige, hvordan flytrafikken i hele Europa undgår livsfarlige motorstop forårsaget af vulkanasken. Vi forbinder ofte forskning med kittelklædte mænd og kvinder i laboratorier. Men Lasse Spang Olsen har fulgt en række danske videnskabsfolk der næsten som en anden slags Indiana Jones rejser til verdens ende på farefulde missioner i søgen efter løsninger på problemer som kan komme os alle til gode.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:50  

Dokumania: Gadens børn - et år med håb
Dokumania: Gadens børn - et år med håb Dansk dokumentar fra 2018 Kan man ændre gadebørns syn på deres egen fremtid? En gruppe udsatte gadebørn i Manila får chancen for at komme væk fra slummen og bliver tilbudt et års ophold på et center på en ø, der i sammenligning med det barske gadeliv er det rene paradis. Flere af drengene er blandt andet blevet misbrugt seksuelt, er afhængige af stoffer, har været udsat for vold i familien og overværet drab. Filmen følger drengenes udvikling og forsøg på at gøre sig fri af deres fortid, og undersøger om det er muligt at ændre en livsbane, der allerede er afsporet. Instruktør: Mikala Krogh

DR3

21:00  

Gremlins
Gremlins "Hold ham væk fra vand. Hold ham i mørke. Og - vigtigst af alt - giv ham aldrig noget at spise efter midnat." Billys lille nuttede mogwai er et sødt og harmløst kæledyr, men da de tre huskeregler bliver overtrådt, forvandles pelsdyret, og snart vrimler den lille by med de listige, legesyge og altødelæggende gremlins. Billy Peltzer: Zach Galligan. Kate Beringer: Phoebe Cates. Rand Peltzer: Hoyt Axton. Instruktion: Joe Dante.

22:40  

Starsky & Hutch
Starsky & Hutch 70'er-strømerne Starsky og Hutch er så forskellige som nat og dag. Starsky er en letantændelig regelrytter, mens den ubekymrede Hutch tager tingene, som de kommer. På deres første opgave sammen må det umage makkerpar forsøge at få skovlen under en snedig narkobaron. Starsky: Ben Stiller. Hutch: Owen Wilson. Huggy Bear: Snoop Dogg. Instruktion: Todd Phillips.

DR K

21:00  

Apollo 13
Apollo 13 Den mislykkede ekspedition til månen i 1970 blev lige så berømt som den første månelanding året før. "Houston, vi har et problem", lød det fra rummet, da næsten alt gik galt. Mens over tusind mennesker arbejdede med problemerne i rumfartscentret, styrede de tre astronauter manuelt rumkapslen tilbage mod jorden næsten uden ilt, varme og brændstof. Tom Hanks har kommandoen i rummet og Ed Harris dirigerer indsatsen på jorden i det autentiske drama. Jim Lowell: Tom Hanks. Gene Kranz: Ed Harris. Ken Mattingly: Gary Sinise. Jack Swigert: Kevin Bacon. Instruktion: Ron Howard.

23:10  

Thirteen Days
Thirteen Days Om morgenen den 16. oktober 1962 orienterer militæret præsident Kennedy om, at et amerikansk spionfly har fotograferet anlæg på Cuba, der uden tvivl er affyringsramper for sovjetiske atommissiler rettet mod USA. I tretten dage bevæger verden sig på kanten af en atomkrig. Høge på begge sider af jerntæppet taler for at slippe ragnarok løs, mens duer på begge sider forsøger at slå koldt vand i blodet på de krigsgale. Præsident Kennedy samler en stab af nære medarbejdere til at håndtere krisen, heriblandt sin personlige rådgiver, Kenny O'Donnell, og sin bror, justitsminister Robert Kennedy. Kenny O'Donnell: Kevin Costner. John F. Kennedy: Bruce Greenwood. Robert Kennedy: Steven Culp. Instruktion: Roger Donaldson.

DR Ultra

21:40  

Snydt!
Snydt!

21:54  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:00  

Wallander: Skylden
Wallander: Skylden En seks-årig dreng forsvinder sporløst, og hele Ystad engagerer sig i familiens og politiets stadig mere desperate forsøg på at finde ham. Sporene leder Wallander i retning af en pædofilidømt mand, der netop er blevet løsladt efter en fængselsdom. Men efterhånden bliver det klart, at forbrydelsen har rødder i forhold, der er langt mere komplicerede, end nogen kunne have forestillet sig. Kurt Wallander: Krister Henriksson. Katarina Ahlsell: Lena Endre. Pontus: Sverrir Gudnason. Instruktion: Leif Magnusson.

02:30  

Mordene ved Loch Ness (2:3)
Mordene ved Loch Ness (2:3) En seriemorder er på spil i en lille skotsk by. Nu er den sårbare, 18-årige Jonjo forsvundet. Er han også blevet offer for den koldblodige morder? Utrygheden breder sig i den lille by ved Loch Ness. Samtidig er der spændinger mellem det lokale politi og retspsykologen Blake Albrighton, der ikke er enige om, hvordan sagen skal gribes an.

DR2

01:10  

Diktatoren der stjal 500 babyer
Diktatoren der stjal 500 babyer Under Argentinas frygtede diktatur fra 1976 til 1983 tog juntaen mange gravide kvinder til fange og tvang dem til at føde på hemmelige militærhospitaler. Efter fødslen slog man mødrene ihjel og stjal babyerne som et slags levende krigsbytte. 35 år senere begyndte de nu legendariske "bedstemødre fra Plaza de Mayo" at lede efter disse børn. Men når disse granvoksne mennesker måske for første gang fandt ud af, hvor de virkelig stammede fra, gled mange af dem ind i en dyb personlig krise.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:55  

Maps to the Stars
Maps to the Stars Familie Weiss lever det søde liv i Hollywood. At sønnen på 13 har et alkoholproblem, og datteren er blevet indlagt på den lukkede, er en kalkuleret risiko i familiens jagt på rigdom og berømmelse. Men da datteren udskrives, begynder skeletterne at vælte ud af skabene. Havana Segrand: Julianne Moore. Agatha Weiss: Mia Wasikowska. Stafford Weiss: Evan Bird. Instruktion: David Cronenberg.

02:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

01:25  

Slaget ved Jylland - historiens største søslag
Slaget ved Jylland - historiens største søslag Battle of Jutland) Under 1. Verdenskrig kunne Storbritannien med en flådeblokade afskære Tyskland fra alle forsyninger udefra. For at bryde blokaden forsøgte Tyskland at besejre den britiske flåde, der lå ud for Orkney-øerne og lukkede Nordsøen af for de tyske skibe. De to flåder mødtes første gang den 31. maj 1916 i historiens største søslag, som kostede omkring 9.000 døde og sårede og 25 sænkede skibe. Man har lige siden diskuteret, hvem der egentlig vandt slaget, mens ingen betvivler, at slaget havde afgørende betydning for udfaldet af krigen.

02:25  

Forbrydelsen II (4:10)
Forbrydelsen II (4:10) Raben har en aftale om at mødes med en af vennerne fra Hold Ægir - men han når frem for sent. Da politiet står med endnu et offer, tyder alt på, at gerningsmanden er den samme som ved de tidligere drab - mens PET ikke længere er overbeviste om, at politiet har fat i den rette mistænkte. Thomas Buch bliver presset hårdt af både oppositionen og statsministeren i forhold til de aktuelle politiske forhandlinger - og så får han nogle informationer om sin forgænger, der kommer fuldstændigt bag på ham. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Søren Pilmark, Lotte Andersen, Kurt Ravn, Lars Sidenius, Carsten Bjørnlund, Igor Radosavljevic, Ramadan Huseini, Benedikte Hansen, Jens Jacob Tychsen, Ole Lemmeke, Anne Marie Helger, Asger Reher, Nynne Bjerre Christensen, Lotte Munk, Hans Peter Edh og Peder Holm. Manuskript: Torleif Hoppe, Michael W. Horsten og Søren Sveistrup. Instruktion: Hans Fabian Wullenweber. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

03:25  

Forbrydelsen II (5:10)
Forbrydelsen II (5:10) Sarah Lund og Strange er i Sverige for at afhøre og sikre den sidste overlevende fra gruppen, udover Raben - men hun flygter, da hun opdager, at der er anbragt sprængstof i hendes hus. Da Buch skaber ravage på Christiansborg i fuld offentlighed, har både statsministeren, forsvarsministeren og støttepartiet fået nok - og Buch forsøger at gå utraditionelle veje. Og så blander den øverste politiledelse og PET sig i efterforskningen - mens Lund bliver opmærksom på en ny vinkel. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Søren Pilmark, Lotte Andersen, Kurt Ravn, Lars Sidenius, Carsten Bjørnlund, Igor Radosavljevic, Jens Jacob Tychsen, Ole Lemmeke, Lotte Munk, Hans Peter Edh, Gaia Rosberg, Ida Dwinger, Jakob Bjerregaard Engmann, Kim Kold, Thomas Hwan H. Andersen, Pernille Hilgart, Claus Damgaard og Tobias Krohn. Manuskript: Torleif Hoppe og Søren Sveistrup. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, KOEGE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0420084349